HABYS MILA ΚΡΕΒΑΤΙ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΠΕΖ 183X78CM

849,99 €
SKU: HABMTMILBE
PARADOSI-30-meres.jpg
Το Mila είναι ένα επαγγελματικό κρεβάτι αφιερωμένο στη θεραπεία επέκτασης βλεφαρίδων

HABYS MILA ΚΡΕΒΑΤΙ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΠΕΖ 183X78CM

Το Mila είναι ένα επαγγελματικό κρεβάτι αφιερωμένο στη θεραπεία επέκτασης βλεφαρίδων. Το κρεβάτι παρέχει βέλτιστη άνεση και εργονομία για τη δουλειά του στυλίστα και άνεση για τον πελάτη.

Το κρεβάτι βλεφαρίδων Habys είναι ένα απαραίτητο εργαλείο εργασίας για κάθε επαγγελματία στο χώρο του styling βλεφαρίδων. Το μοντέλο Mila είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των ειδικών στο styling των βλεφαρίδων και της εμπειρίας των σχεδιαστών της Habys. Χάρη στις μοναδικές λύσεις, η Mila εγγυάται άνεση που υπερβαίνει τα πρότυπα που διατίθενται στην αγορά. Η ειδική δομή του κρεβατιού επιτρέπει στον στυλίστα να πάρει μια εργονομική θέση. Χάρη στις κατάλληλα διαμορφωμένες εγκοπές στη δομή του τραπεζιού, το άτομο που εκτελεί τη διαδικασία μπορεί να σύρει τα πόδια του κάτω από το κρεβάτι όσο το δυνατόν περισσότερο, ενώ διατηρεί την άνετη θέση των χεριών στο κατάλληλο ύψος.

Ο αφρός υψηλής ποιότητας και οι βέλτιστες διαστάσεις του κρεβατιού εγγυώνται στους πελάτες εξαιρετική άνεση και απόλυτη χαλάρωση, ακόμη και κατά τη διάρκεια μακρών περιποιήσεων.

Το μαξιλάρι λαιμού από υψηλής ποιότητας αφρό μνήμης εγγυάται άνετη τοποθέτηση του κεφαλιού του ασθενούς κατά τη διάρκεια της θεραπείας styling βλεφαρίδων και αποτρέπει την ενόχληση στην περιοχή του λαιμού που σχετίζεται με πολύωρη ξαπλωμένη θέση.

HABMTMILBE4.jpg

Χαρακτηριστικά:

 • Μήκος χωρίς προσκέφαλο/ με προσκέφαλο: 183cm
 • Πλάτος: 78cm
 • Ύψος ρυθμιζόμενο: 64cm εώς 92cm κάθε 3.2cm(10 θέσεις)
 • Διαστάσεις μετά το δίπλωμα: 91 x 78 x 23,5cm
 • Βάρος (με αξεσουάρ) (+/- 1kg): 16.1kg
 • Δυναμική αντίσταση*: 350kg
 • Στατική αντίσταση**: 1400kg
 • Υλικό ποδιών: ξύλο
 • Πάχος αφρού: 6 cm
 • Κατηγορία ποιότητας κρεβατιού : Premium
 • Brand: Habys

* Δυναμική αντίσταση – μέτρηση με ομοιόμορφα κατανεμημένο δυναμικό φορτίο, προσομοίωση των τάσεων που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια ενός τυπικού κλασικού μασάζ.

** Στατική αντίσταση – μέτρηση με ομοιόμορφα κατανεμημένο, σταθερό στατικό φορτίο.

Επιπλέον χαρακτηριστικά:

 • Strong & Safe: Το Strong & Safe είναι ένα εξαιρετικό και πολύπλοκο σύστημα οργάνωσης της παραγωγικής διαδικασίας που επικεντρώνεται στη διατήρηση των υψηλότερων προδιαγραφών ποιότητας των κρεβατιών μασάζ. Το σύστημα περιλαμβάνει εννοιολογικές εργασίες, σχεδιασμό, κατασκευή και επιλογή υλικών για την παραγωγή του κρεβατιού. Η αυστηρή χρήση του συστήματος επιτρέπει την επίτευξη πρωτότυπων αποτελεσμάτων όσον αφορά τη στιβαρότητα, την αντοχή και την ασφάλεια τους. Τα πλεονεκτήματα του συστήματος Strong & Safe απολαμβάνονται από τους χρήστες του ακόμη και μετά από πολλά χρόνια εντατικής χρήσης του.
 • Soft & Quiet: Η τεχνολογία Soft & Quiet είναι μια μοναδική σύνθεση υψηλής ποιότητας αφρών και συνδέσεων που εξασφαλίζουν σταθερότητα και ησυχία κατά τη διάρκεια των θεραπειών. Ο συνδυασμός προσεκτικά επιλεγμένων υλικών και ανθεκτικών στοιχείων είναι ο λόγος για την υψηλή άνεση στο μασάζ, τη μεγάλη διάρκεια ζωής των κρεβατιών και την αντοχή τους στις παραμορφώσεις.

Vinyl Flex

Το Vinyl Flex είναι το καινοτόμο ύφασμα που ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας. Χάρη στα κατάλληλα εξαρτήματα, τη σύγχρονη τεχνολογία και τη χρήση ειδικής προστατευτικής στρώσης, το υλικό χαρακτηρίζεται από υψηλή αντοχή στα λάδια.

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό της ταπετσαρίας Vinyl Flex είναι η αυξημένη αντοχή στη βρωμιά. Το ειδικό επάνω στρώμα της ταπετσαρίας από πλεκτό σταυρωτής ίνας εμποδίζει το τέντωμα του υλικού, κάνοντας το πολύ ανθεκτικό ακόμη και στις γωνίες. Επιπλέον, η ταπετσαρία χαρακτηρίζεται από αυξημένη αντοχή στην τριβή. Οι δοκιμές έχουν επιβεβαιώσει ότι φτάνει τους 120.000 κύκλους. Το Vinyl Flex έχει επίσης αυξημένη ευελιξία, δεν είναι εύφλεκτο και εξίσου σημαντικό, δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις που είναι επιβλαβείς για την υγεία.

Η ταπετσαρία Vinyl Flex έχει αναπτυχθεί από το τμήμα ανάπτυξης της HABYS σε συνεργασία με τον Πολωνό κατασκευαστή υφασμάτων. Το υλικό παράγεται αποκλειστικά για την HABYS.

 • Αδιάβροχο
 • Αυξημένη αντοχή στα λάδια
 • Αντοχή στη φωτιά
 • Αντοχή στο φως
 • Χωρίς φθαλικές ενώσεις
 • Πιστοποιητικό Oeko-Tex


Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .