ΚΡΕΒΑΤΙ BOBATH EVERO HABYS 200*120cm

2478,76 €
2230,00 €
You save:
248,76 €
2478.76
-248,76 €
SKU: HAB-T-SS020
PARADOSI-30-meres.jpg
ΚΡΕΒΑΤΙ BOBATH EVERO HABYS . Το Evero Bobath είναι ένα ηλεκτρικό κρεβάτι θεραπείας 1 τμήματος, εξοπλισμένο με σύστημα οδήγησης.

Το Evero Bobath είναι ένα ηλεκτρικό κρεβάτι θεραπείας 1 τμήματος, εξοπλισμένο με σύστημα οδήγησης.

Ένα ευρύχωρο κρεβάτι με ρυθμιζόμενο ύψος σχεδιάστηκε για θεραπευτές που εργάζονται με παιδιά χρησιμοποιώντας τις μεθόδους Bobath και Vojta.
Καταχωρημένο και πιστοποιημένο με CE σύμφωνα με τον κανονισμό για τα ιατρικά προϊόντα (MDR) 2017/745/ΕΕ.

κρεβατι bobath

Εγγύηση 2 χρόνια.

  • Moter: 230V ~50/60Hz; 150 W; 0,7 A
  • Μέγιστο βάρος χρήστη200kg
  • Μήκος200cm
  • Πλάτος120cm
  • Ρυθμιζόμενο ύψος47-93cm
  • Βάρος κρεβατιού97kg
  • Πάχος στρώματος4cm
  • Πυκνότητα στρώματοςT30 (30 kg/m3)

Ταπετσαρία Soft Touch:
Ταπετσαρία: Στιβαρή και ανθεκτική ταπετσαρία με φυσική αίσθηση που μοιάζει με δέρμα. Κατασκευασμένη από υλικό τύπου PU. Ανθεκτική στη βρωμιά, τα έλαια και τα απολυμαντικά. Το χρώμα της ταπετσαρίας διατηρεί την έντασή του για πολλά χρόνια. Δοκιμασμένο - πληροί τα κριτήρια ποιότητας της Habys.Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .