ΓΑΝΤΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ XFIT ΜΕ ΠΕΡΙΚΑΡΠΙΟ

11,59 €
SKU: XF-EXGLSKBL
PARADOSI-1-3-MERES.jpg
ΓΑΝΤΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ XFIT ΜΕ ΠΕΡΙΚΑΡΠΙΟ

Η νέα σειρά fitness Gloves X-FIT ξεχωρίζουν για μια σειρά χαρακτηριστικών, τα οποία είναι βασικά για μια σωστή προπόνηση. Ξεχάστε τα «τυφλά» σημεία που άφηναν απροστάτευτα τα χέρια, αφού τα X-FIT 796 είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προστατεύουν τα χέρια ακόμα και στις πιο δύσκολες λαβές. Το ειδικό απορροφητικό υλικό τους αποτελείται από μικροΐνες που αφήνουν το οξυγόνο να περνάει ώστε να μην ιδρώνει το χέρι. Αν προσθέσουμε και τις ειδικές θηλιές στα δάχτυλα που μας επιτρέπου να βγάζουμε το γάντι εύκολα χωρίς φθορές, τότε καταλαβαίνουμε γιατί το X-FIT 796 είναι η ιδανική λύση για το γυμναστήριο ή τις outdoor δραστηριότητες.

  • Τέλεια εφαρμογή
  • Απορροφητικό υλικό
  • Περικάρπιο για ασφάλεια
  • Ειδικές θηλιές για εύκολο βγάλσιμο

 

Γάντια Πίνακας Μεγεθών NewProduct Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:2

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .