ΚΩΝΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ 8 ΤΕΜ.

18,66 €
You save:
0,76 €
0,76 €
SKU: AM99304
PARADOSI-1-3-MERES.jpg
Κώνοι προπόνησης με αριθμούς

Κώνοι προπόνησης με αριθμούς. Κατασκευασμένα από ανθεκτικό υψηλής αντοχής PVC . Ιδανικό για HIIT, προπόνηση στίβου - track and field , fitness studio και φυσικοθεραπευτήρια αλλά και για γυμναστική στο σπίτι ή personal training μιας και μεταφέρονται εύκολα . Με τα εμπόδια γυμναστικής θα δουλέψετε την ευκινησία σας , τα άλματα και την επιτάχυνση σας. Ιδανικά εμπόδια - κώνοι ποδοσφαίρου. 

  • Περιλαμβάνονται 8 τεμάχια 
  • Χρώμα: κόκκινο
  • Νούμερα: 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40
  • Ύψος: 30,5cm


Product Tags

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .