TEQBALL TEQ™ ONE

3999,00 €
SKU: TB-115145
PARADOSI-1-3-MERES.jpg
Το Teq™ ONE είναι ένας νέος και επαναστατικός αθλητικός εξοπλισμός που χρειάστηκε πάνω από δύο χρόνια δοκιμές και έρευνες για να αναπτύξει τελικά το τελικό καινοτόμο και εκλεπτυσμένο σχήμα

TEQBALL TEQ™ ONE

TeqBall

Το TEQBALL που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2017, η «Διεθνής Ομοσπονδία TEQBALL» (FITEQ) είναι το κυβερνητικό όργανο που προεδρεύει του TEQBALL και του «Para TEQBALL». Με το γραφείο του που εδρεύει στη Βουδαπέστη, το άθλημα γνώρισε ταχεία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια ως αποτέλεσμα της αυξανόμενης συμμετοχής των αθλητών, της αυξανόμενης βάσης θαυμαστών και της ανάπτυξης στρατηγικών συνεργασιών.

Teq™ One Table

Με μια ματιά

Το Teq™ ONE είναι ένας νέος και επαναστατικός αθλητικός εξοπλισμός που χρειάστηκε πάνω από δύο χρόνια δοκιμές και έρευνες για να αναπτύξει τελικά το τελικό καινοτόμο και εκλεπτυσμένο σχήμα. Το διάφανο πλεξιγκλάς δίχτυ είναι συμπαγές και έτσι η μπάλα αναπηδά από αυτό, οπότε με αυτόν τον τρόπο η ιδέα των αδιάκοπων παιχνιδιών δεν είναι πλέον όνειρο.

TB-1151452.jpg

Teqball

Το Teqball είναι η πιο αγνή μορφή ποδοσφαίρου, που παίζεται σε ένα ειδικά κυρτό τραπέζι χωρίς σωματική επαφή μεταξύ των παικτών. Είναι ένα παιχνίδι που περιλαμβάνει πραγματικά και τα δύο φύλα, προσελκύοντας μια νέα γενιά αθλητών ή ενθουσιωδών ερασιτεχνών που φιλοδοξούν να αναπτύξουν τις τεχνικές τους δεξιότητες, τη συγκέντρωση και την αντοχή τους. Αυτό το άθλημα που βασίζεται στο ποδόσφαιρο έχει ήδη κατακτήσει τον κόσμο καθώς παίζεται σε περισσότερες από 130 χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου όπως ο Lionel Messi, ο Ronaldinho, ο Neymar και σύλλογοι όπως Manchester United, FC Barcelona και Paris SG. Αν σε κάποιον αρέσει το ποδόσφαιρο, θα λατρέψει το teqball!

TEQBALL

Αγωνιστικός Χώρος

 • Προτεινόμενος χώρος(Official space requirements): 16x12 m
 • Ελάχιστος απαιτούμενος χώρος(Alternative space requirements): 12x10 m

TB-1151453.jpg

Teqvoly

Το επιτραπέζιο βόλεϊ, μια νέα αθλητική καινοτομία βασίζεται στα θεμέλια του βόλεϊ και παρουσιάζει μια νέα μορφή του αθλήματος. Χρησιμοποιώντας την ιδέα του κυρτού τραπεζιού TEQ™, δημιουργήσαμε ένα άθλημα που μπορεί να παίξει οποιοσδήποτε, ανά πάσα στιγμή, οποιασδήποτε ηλικίας και φύλου, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Η TEQVOLY™ είναι η αθλητική μάρκα που καλύπτει εκδηλώσεις επιτραπέζιου βόλεϊ και εμπορευματοποίησης προϊόντων.

TEQVOLY

Αγωνιστικός Χώρος

 • Προτεινόμενος χώρος(Official space requirements): 18x16 m
 • Ελάχιστος απαιτούμενος χώρος(Alternative space requirements): 16x12 m

TB-1151454.jpg

TeqQatch

Το Qatch δεν είναι μόνο μια αθλητική δραστηριότητα που παίζεται με έναν πολυλειτουργικό αθλητικό εξοπλισμό, το τραπέζι Teq, αλλά και μια ποιοτική εναλλακτική ιδέα προπόνησης για το χάντμπολ. Το Qatch επιτρέπει στο παιχνίδι να είναι δημιουργικά ανταγωνιστικό, καθιερώνοντας καλύτερη κατανόηση της λήψης αποφάσεων εντός του παιχνιδιού και της ομαδικής εργασίας. Σε αυτό το σωματικά δύσκολο παιχνίδι, δύο ομάδες των τριών παικτών ρίχνουν την μπάλα μπρος-πίσω η μία στην άλλη με έντονο τρόπο. Αυτό που κάνει αυτό το νέο και καινοτόμο άθλημα να ξεχωρίζει, είναι ότι δύο παίκτες από την ίδια ομάδα, οι επιθετικοί, βρίσκονται στο ίδιο άκρο του πίνακα, ενώ ο τρίτος παίκτης, ο αμυντικός, βρίσκεται στο αντίθετο άκρο μεταξύ των αντιπάλων τους.

TEQQATCH

Αγωνιστικός Χώρος

 • Προτεινόμενος χώρος(Official space requirements): 20x20 m
 • Ελάχιστος απαιτούμενος χώρος(Alternative space requirements): 14x15 m

Teqis

Το Teqis είναι ένα καινοτόμο άθλημα ρακέτας. Εκτός από τα ευχάριστα και διασκεδαστικά στοιχεία του, αναπτύσσει και απαιτεί ικανότητες από τους παίκτες όπως συγκέντρωση, γρήγορη αντίδραση και τεχνική ακρίβεια, αφού η μπάλα αναπηδά διαφορετικά λόγω του καμπυλωτού σχήματος του τραπεζιού Teq. Το Teqis μπορεί να παιχτεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθώς και σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες, όπως πηλό, σκληρό γήπεδο, γρασίδι, χαλί ή άμμο, γεγονός που κάνει το teqis ακόμα πιο ευχάριστο και δίνει στους παίκτες περισσότερες προκλήσεις.

TEQIS

Αγωνιστικός Χώρος

 • Προτεινόμενος χώρος(Official space requirements): 12,8x8,23 m
 • Ελάχιστος απαιτούμενος χώρος:(Alternative space requirements): 10x6,5 m

Teqpong

Το Teqpong είναι μια άλλη μορφή ενός καινοτόμου αθλήματος ρακέτας. Το κυρτό τραπέζι Teq κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο απολαυστικό, δημιουργώντας διάφορους τύπους προκλήσεων όπου οι γωνίες πρέπει να υπολογιστούν εκ νέου και οι αντιδράσεις σας θα δοκιμαστούν. Το Teqpong είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να αφιερώσετε το χρόνο σας τόσο οι επαγγελματίες αθλητές όσο και όσοι από εσάς αναζητούν ένα ψυχαγωγικό χόμπι, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο ή το επίπεδο δεξιοτήτων.

TEQPONG

Αγωνιστικός Χώρος

 • Προτεινόμενος χώρος(Official space requirements): 9x3,5 m
 • Ελάχιστος απαιτούμενος χώρος(Alternative space requirements): 7x3 m

Teq™ One Table

Βραβεία & Πιστοποιήσεις

Βραβείο Reddot

Η ιδέα του Teqball συνδυάζει με επιτυχία μια εξαιρετική προπόνηση με τη διασκέδαση του αθλητισμού. Μπορεί να εξασκηθεί σχεδόν οπουδήποτε και από οποιονδήποτε.

Βραβείο ISPO

Η ISPO επιδιώκει να βραβεύσει εξέχοντα προϊόντα και υπηρεσίες που κάνουν την αθλητική εμπειρία πιο ευχάριστη, πιο προσιτή, ασφαλέστερη ή απλά που δίνουν κίνητρο για να γνωρίσετε τον κόσμο των αθλημάτων σε όλη του την ποικιλομορφία.

Πιστοποίηση TÜV SÜD

Οι πιστοποιήσεις TÜV SÜD αντιπροσωπεύουν την εκπλήρωση των ευρέως αναγνωρισμένων και σεβαστών κριτήρια της εταιρείας για την ποιότητα, την ασφάλεια και την βιωσιμότητα.

 

TB-115145.jpg

Χαρακτηριστικά:

 • Χρήση: Επαγγελματική, χρησιμοποιείται σε διαγωνισμούς
 • Ανθεκτικότητα: Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, στο νερό και στην υπεριώδη ακτινοβολία, σταθερή δομή
 • Σταθερότητα: Μπορεί να στερεωθεί στο έδαφος
 • Πλαίσιο: Εύκολο στην συναρμολόγηση
 • Υλικό Διχτυού: Πλεξιγκλάς (PMMA)
 • Χρώμα Διχτυού: Διάφανο
 • Υλικό Τραπεζιού: Ελασματοποιημένο, υψηλής πίεσης, λεπτής δομής (HPL)
 • Χρώμα Τραπεζιού: Σκούρο Γκρι
 • Υλικό Ποδιών: Χάλυβας με αντιδιαβρωτική επίστρωση
 • Χρώμα Ποδιών: Πορτοκαλί
 • Βάρος Τραπεζιού: 147kg
 • Μήκος: 3m
 • Ύψος: 0.9 m (με το δίχτυ), 0.76 m (χωρίς το δίχτυ)
 • Πλάτος: 1.5 m (χωρίς το δίχτυ)
 • Εγγύηση: 2 έτη


Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .