IRON NECK 3.0

529,99 €
SKU: IN3.0
PARADOSI-30-meres.jpg
Νιώστε καλύτερα πιο γρήγορα από ποτέ με τον νέο ηγέτη στη ενδυνάμωση και την κινητικότητα του αυχένα, το Iron Neck 3.0

IRON NECK 3.0

Νιώστε καλύτερα πιο γρήγορα από ποτέ με τον ηγέτη στη ενδυνάμωση και την κινητικότητα του αυχένα. Γνωρίστε το μοναδικό σύστημα προπόνησης αυχένα με πλεονεκτήματα 4 σε 1 για αποκατάσταση, πρόληψη, βελτίωση στάσης σώματος και κινητικότητας. Στοχεύστε και θεραπεύστε τις μυϊκές ανισορροπίες και τα ελλείμματα κινητικότητας όπως ποτέ άλλοτε με τον μοναδικό γυμναστή αυχένα και στάσης 360 μοιρών.

  • Μειώστε τον Πόνο
  • Βελτιώστε τη στάση του σώματος
  • Αυξήστε την κινητικότητα

Χρησιμοποιήστε το παντού

Το Iron Neck στήνεται όπου σας βολεύει. Χρησιμοποιήστε το με οποιαδήποτε πόρτα ή κάθετο στύλο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Μια τέλεια εφαρμογή με το AirFit™

Από νεαρούς αθλητές μέχρι μεγάλους γίγαντες, το σύστημα φουσκώματος σας εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή κάθε φορά.

Παρακολουθήστε προγράμματα προπονητών σε οποιαδήποτε συσκευή.

Είτε αναρρώνετε από αυχενικό τραυματισμό, είτε αντιμετωπίζετε ενοχλητικό πόνο στον αυχένα, προσπαθείτε να βελτιώσετε τη στάση σας ή θέλετε να μειώσετε τον κίνδυνο τραυματισμού, το Iron Neck Training Lab™ έχει το σωστό πρόγραμμα για εσάς και τους στόχους σας.

Τι περιλαμβάνεται:

  • Iron Neck 3.0
  • Ιμάντας αντίστασης 25 λιβρών(11.3kg): Εφαρμόστε μεταξύ 1 και 25 λίβρες γραμμικής αντίστασης με τον υψηλής ποιότητας υφασμάτινο ιμάντα αντίστασης. Απλώς απομακρυνθείτε για περισσότερη αντίσταση, πλησιάστε για λιγότερη αντίσταση.
  • Άγκιστρο πόρτας: Για να χρησιμοποιήσετε το άγκιστρο της πόρτας, απλώς περάστε το ανάμεσα στην πόρτα και την κάσα στο ύψος του μετώπου και κλείστε την. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές, δίνοντας ένα γρήγορο τράβηγμα στον μεταλλικό δακτύλιο D.
  • Ζώνη πόρτας: Για να τοποθετήσετε τη ζώνη της πόρτας, ανοίξτε την πόρτα σας και περάστε τη ζώνη γύρω της. Βεβαιωθείτε ότι και οι τρεις δακτύλιοι D είναι στραμμένοι προς την πλευρά της πόρτας στην οποία θέλετε να γυμναστείτε και σφίξτε τους ιμάντες.
  • Cinch Anchor: Χρησιμοποιήστε το Iron Neck σε κάθε κάθετο στύλο, όπως ένα squat rack. Απλώς τυλίξτε το anchor γύρω από τη στύλο και περάστε τον δακτύλιο D μέσα από το anchor.
  • 3Χ Μπροστινά μαξιλαράκια: Πριν από την πρώτη χρήση, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα μπροστινό μαξιλαράκι και το έχετε τοποθετήσει στο Iron Neck σας. Συνιστούμε να δοκιμάσετε πρώτα το μεσαίο μαξιλαράκι και μετά να το προσαρμόσετε στο μεγαλύτερο ή μικρότερο μαξιλαράκι μας, όπως χρειάζεται.

 IN3.0.jpg

Τι έιναι νέο στο Iron Neck 3.0;

Επανασχεδιασμένο σε όλους τους τομείς

Πιο φορητό, πιο άνετο, πιο φορετό. Θέλουμε να κάνουμε το Iron Neck 3.0 καλύτερο από κάθε άποψη. Η νέα εσωτερική σχεδίαση μειώνει το μέγεθος και το βάρος, βελτιώνοντας την άνεση και τη χρηστικότητα. Με λείες λοξοκομμένες άκρες, αμμοβολημένη επιφάνεια που δημιουργεί ένα εκπληκτικό φινίρισμα που δεν δείχνει φθορά, το Iron Neck 3.0 είναι το αποτέλεσμα της εμμονής να προσφέρει λύσεις που αλλάζουν τη καθημερινή ζωή

Βελτιωμένη εφαρμογή

Το σύστημα AirFit™ έχει υποστεί αρκετές βελτιώσεις που προσφέρουν πιο άνετη εφαρμογή, ανεξάρτητα από το μέγεθος του κεφαλιού. Μια αλλαγή σχεδίασης ροής αέρα επιτρέπει τώρα πιο ομοιόμορφη κατανομή του αέρα στο πίσω pad. Τα νέα, εναλλάξιμα μπροστινά μαξιλαράκια προσαρμόζονται περισσότερο στο μέτωπό σας, ενώ το ανανεωμένο, πιο λείο υλικό του πίσω μαξιλαριού δεν θα πιάσει τα μαλλιά σας. Είτε αποκαθιστάτε έναν ευαίσθητο τραυματισμό είτε προπονείστε για αθλήματα, θα το κάνετε άνετα και με σιγουριά με το Iron Neck 3.0.

20% μικρότερο

Η προσπάθεια μείωσης του μεγέθους του Iron Neck βασίστηκε στην πραγματικότητα σε μια λειτουργική βελτίωση παρά σε μια αρχή σχεδιασμού. Μειώνοντας την απόσταση μεταξύ της συνδεδεμένης ταινίας και του μετώπου σας, τα μοτίβα κίνησης με το Iron Neck 3.0 βελτιώνονται σημαντικά, επιτρέποντας μεγαλύτερο εύρος κίνησης. Η μετάβαση σε μια εσωτερική σχεδίαση τροχιάς το πέτυχε, ενώ επέτρεψε περισσότερο χώρο στο εσωτερικό για να χωρέσει περισσότερα μεγέθη κεφαλής.

33% ελαφρύτερο

Μικρότερος Iron Neck. Λιγότερο βάρος. Ωστόσο, είναι πιο άνετο και πιο εύκολο στη χρήση, γεγονός που προσφέρει μια πιο φυσική αίσθηση. Είναι επίσης πιο φορητό από ποτέ. Είτε είστε στο δρόμο ή περπατάται, το Iron Neck 3.0 ταξιδεύει καλά και χωράει εύκολα σε κάθε τσάντα ταξιδιού ή γυμναστηρίου. Το Iron Neck 3.0 έχει περάσει πολλά στάδια από το αρχικό μας σχέδιο 15 λιβρών το 2013.Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .