4 (ΣΕΤ) ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ ΚΛΙΠ FIAB 45*98mm

4,30 €
SKU: FIABPG474
instock-amesi-paralabi.jpg
4 (ΣΕΤ) ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ ΚΛΙΠ FIAB 45*98mm
Μέγεθος
45*98mm

4 (ΣΕΤ) ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ ΚΛΙΠ FIAB 45*98mm

Universal συμβατότητα: Ένα μηχάνημα ηλεκτροδιέγερσης - συσκευη ηλεκτροθεραπειασ TENS βοηθά στην ανακούφιση του πόνου. Αλλά όταν τα ηλεκτρόδια χάνουν την κολλα τους , η συσκευή καθίσταται άχρηστη. Συμβατό με τα περισσότερα μοντέλα TENS, τα ανταλλακτικά μας  κάνουν την μονάδα σας να λειτουργεί σαν καινούργια ξανά!
Τα 4 (ΣΕΤ) ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ ΚΛΙΠ FIAB TENS Unit Pads συνδυάζουν αυτοκόλλητη διέγερση ηλεκτροθεραπείας με βολική συμβατότητα Universal! Με κουμπιά σύνδεσης λειτουργούν με τα περισσότερα TENS
Τα μαξιλαράκια διέγερσης μυών μονάδων TENS είναι για την ανακούφιση του πόνου στην Μέση.

  • Αναλώσιμα αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια με επικάλυψη gel για ηλεκτροδιέγερση
  • Σύνδεση με clip
  • Μέγεθος :45*98mm
  • Συσκευασία πώλησης : 4 τμχ 


Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:4

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .