VIKING ΣΤΥΛΟΣ POLE DANCING T-70

170,00 €
0,00 €
SKU: VK104945
PARADOSI-30-meres.jpg
Ένας εξαιρετικός στύλος χορευτικής γυμναστικής από τη Viking που πρωτοπορεί, προσφέροντας αυξημένο ύψος  και ευκολία τοποθέτησης

VIKING ΣΤΥΛΟΣ POLE DANCING T-70

Ένας εξαιρετικός στύλος χορευτικής γυμναστικής από τη Viking που πρωτοπορεί, προσφέροντας αυξημένο ύψος  και ευκολία τοποθέτησης. Συγκεκριμένα μπορεί να τοποθετηθεί σε ύψος ταβανιού από 222,5 ως 280 εκατοστά και είναι πολύ σημαντικό ότι η ρύθμιση σε ύψος γίνεται από τη βάση του πατώματος και όχι από τη βάση του ταβανιού όπως στους υπόλοιπους στύλους, κάνοντας εύκολη και ασφαλή την όλη διαδικασία, χωρίς χρήση σκάλας.
 
Το Pole Dancing είναι πραγματικά μία εκπληκτική γυμναστική που γυμνάζει αρμονικά όλο το σώμα με έμφαση στο κορμό και μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση κάθε φορά που επιτυγχάνουμε μία νέα απαιτητική κίνηση, άσκηση ή χορογραφία!

O Viking T-70 Dance Pole έχει τόσο στατική όσο και περιστροφική λειτουργία και έρχεται με την σωστή και καθιερωμένη τα τελευταία χρόνια διάμετρο των 45mm.

Είναι ρυθμιζόμενος σε ύψος για να ταιριάξει στις ιδιαιτερότητες του σπιτιού μας και πλήρως φορητός για να τον παίρνουμε μαζί μας όταν και όπου τον χρειαζόμαστε. Η διαδικασία τοποθέτησης του διαρκεί ελάχιστα μόνο λεπτά!

Επαγγελματική κατασκευή :

 • Χαλύβδινος σωλήνας με επίστρωση Χρωμίου μέσω ηλεκτρο-επιμετάλλωσης ( Electroplated).

 • Με διατομή 2.5 mm μπορεί να αντέξει βάρος 200 κιλών!

 • Ύψος τοποθέτησης 222,5 ως 280 εκατοστά.

 • Η διάμετρος του σωλήνα είναι 45mm ίδια με αυτή που χρησιμοποιείται στα επαγγελματικά studios.

 • Υποστήριξη της περιστροφικής του λειτουργίας με έξι σφαιρικά ρουλεμάν. Αντίστοιχα κλειδώνει σε στατική θέση με 2 κρυφά κλειδώματα ασφαλείας .

Φορητότητα :

 •  Πολύ απλή  διαδικασία τοποθέτησης που ολοκληρώνεται σε λίγα λεπτά και αναλύεται εικονογραφημένα στο manual.     .

 •  Εύκολη ρύθμιση του ύψους για τοποθέτηση σε διαφορετικούς χώρους με τη χρήση των προεκτάσεων που παρέχονται στη συσκευασία.

 •  Οι βάσεις του στύλου διαθέτουν περιμετρικά δακτύλιο σιλικόνης για δυνατή πρόσφυση και αποφυγή πρόκλησης φθοράς στο πάτωμα και το ταβάνι.

Σταθερότητα :  

 •  Ειδικός σχεδιασμός για αυξημένη σταθερότητα κατά την περιστροφική κίνηση

 • Ευμεγέθης βάση για το ταβάνι που μοιράζει ομαλά τις φορτίσεις ( ροπές κίνησης) της άσκησης.

 • Δακτύλιοι σιλικόνης και στις δύο βάσεις για σφιχτή  πρόσφυση σε πάτωμα και ταβάνι.

 • Ενώσεις ακριβείας μεταξύ των αρθρώσεων των σωλήνων για καλύτερη εφαρμογή και σταθερότητα.

 •  Άνετη λαβή χάρις στο υψηλής ποιότητας φινίρισμα.

Συσκευασία :

 • Διαστάσεις συσκευασίας : 106 Χ 28 Χ 9 εκατοστά.

 • Βάρος συσκευασίας / στύλου 12.4 / 11.4 κιλά.

 • Περιεχόμενο συσκευασίας : Βασικός στύλος Α 98 εκ, βασικός στύλος Β 97 εκ, προέκταση 31 εκ,  προέκταση 11 εκ, ρυθμιστής ύψους 19 εκ, μεταλλικό κάλυμμα του ρυθμιστή ύψους, tool kit, manual.

Προσοχή : Για τοποθέτηση σε χώρους που το ύψος ταβανιού υπερβαίνει τα 280 εκατοστά υπάρχει η δυνατότητα αγοράς επιπλέον προέκτασης μήκους 50 εκατοστών, που είναι απόλυτα συμβατή με τον Viking T-70.
Η μετάβαση από την περιστροφική στην σταθερή λειτουργία πρέπει να γίνεται πάντα μετά την ασφαλή στερέωση του στύλου!


Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .