AZTRON SURFSKATE SPACE 101CM

179,00 €
0,00 €
SKU: AZTRON104504
PARADOSI-3-10-MERES.jpg
Τα νέα – καινοτόμα SurfSkates της Aztron  προσφέρουν στους λάτρεις του Surf τη δυνατότητα να ασκούνται καθημερινά στην ξηρά και στους funs του Skating αντίστοιχα, να ανακαλύψουν μία νέα και μοναδικά διαφορετική εμπειρία, όμοια με το θαλάσσιο Surfing

AZTRON SURFSKATE SPACE 101CM

Τα νέα – καινοτόμα SurfSkates της Aztron  προσφέρουν στους λάτρεις του Surf τη δυνατότητα να ασκούνται καθημερινά στην ξηρά και στους funs του Skating αντίστοιχα, να ανακαλύψουν μία νέα και μοναδικά διαφορετική εμπειρία, όμοια με το θαλάσσιο Surfing!
 
ΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΝΟΥΝ :
 
Στρίβουν και αλλάζουν κατεύθυνση με μοναδική ευκολία, πλαγιολισθαίνουν (pumping) και το κυριότερο καλύπτουν αποστάσεις χωρίς να χρειάζεται να βάζουμε καν πόδι στο έδαφος. Ο αναβάτης εκμεταλλεύεται την ελευθερία και το spring balance του πλαισίου, παράγοντας κινητική ενέργεια με τις κινήσεις των ποδιών και του κορμού του που διαχέονται στο SurfSkate.  H εμπειρία είναι ίδια με αυτήν του Surfing!
Είναι ιδανικά για μεγάλες αποστάσεις, πολύ εύκολα στην χρήση και με άμεση απόκριση στις κινήσεις του αναβάτη ενώ προσφέρουν και καταπληκτική προπόνηση ιδιοδεκτικότητας και ισορροπίας για τον κορμό.
 
ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ :

Με το Free Motion Front Truck , το ελεύθερης κίνησης πρόσθιο τμήμα τους δηλαδή που συνδυάζεται με μεγάλες ρόδες, εξελιγμένα ρουλεμάν και ένα state of the art string tension πλαίσιο.

Το SPACE 40 προσφέρει μια εμπειρία σανίδας που μοιάζει πολύ με αυτή του σερφ στο νερό, γεγονός που καθιστά αυτό το μεγάλο Skateboard ιδανικό και για προπόνηση σερφ στην ξηρά! Το εντυπωσιακό του σχήμα συνδυάζεται με τα space digital graphics της Aztron για να δώσουν το πιο cool surfskate που μπορεί κανείς να έχει!

  • Deck: 7 στρώματα από 100 % γνήσιο ξύλο Καναδικής Σφενδάμου με Carbon String ( Carbon Inlay Tech ) στην εξωτερική επιφάνεια που μας δίνουν έναν πολύ δυνατό και ταυτόχρονα ελαφρύ σκελετό με άψογο και εντυπωσιακό φινίρισμα .
  • Μεγάλο μέγεθος σανίδας, ιδανικό για αναστήματα από 180 ως 195 εκατοστά. Η μεγάλη επιφάνεια και τοδυναμικό – εμπνευσμένο από την ουρά του ψαριού σχήμα του είναι ιδανικά για την προσομοίωση του surf αφού επιτρέπουν το κατάλληλο άνοιγμα των ποδιών και την ανάπτυξη ταχύτητας.
  • Σαγρέ αντιολισθητική επιφάνεια για καλύτερη πρόσφυση των πελμάτων και ασφάλεια στις φιγούρες .
  • Rocker profileμε ανεβασμένη ουρά, επενδεδυμένη με αντιολισθητικό υλικό για αυξημένο έλεγχο στην κίνηση και ευκολότερες στροφές και σταματήματα.
  • Surf style truck : Καινοτόμο σύστημα κύλισης που συνδυάζει μεγάλες ρόδες, υψηλότατης ποιότητας (ABEC 9) ρουλεμάν και εξελιγμένο πλαίσιο με spring tension. To αποτέλεσμα είναι η τέλεια ισορροπία μεταξύ Skating και Surf με ρευστότητα στην κίνηση, αρμονία στις στροφές, μεγάλη ικανότητα στην πλαγιολίσθηση και αίσθηση κυματισμού (pumping).
  • Οι ρόδες των 70mm είναι ιδανικές για γρήγορη κίνηση με την ελάχιστη προσπάθεια. Κατασκευασμένες με το πρότυπο 78Α είναι μαλακές με πολύ καλή πρόσφυση στο δρόμο, εξαιρετική αντι-κραδασμική προστασία και έλεγχο σε κατηφορικό οδόστρωμα.

SPECS

PRODUCTLENGTHWIDTHTAILMAX. RIDERWEIGHTREC. RIDER HEIGHTTRUCKWHEELS
SPACE 40″ / 101.6 cm 9.75″ / 24.8 cm 4.1″ / 10.5 cm 1 3.6 kg / 7.9 lbs 180-195 cm / 5’10”-6’4″ ABEC 9/ BLK 70*51mm / 78A


Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .