Όροι και Προϋποθέσεις Πωλήσεων
Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων μέσω του ιστοτόπου (website) www.physiomart.gr  της εταιρείας με επωνυμία PHYSIOMART ΕΜΠΟΡΊΑ ΙΑΤΡΙΚΟΎ, ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΟΎ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΕΙΔΏΝ ΆΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Ο.Ε. που εδρεύει στη Νεα Ιωνία Αττικής – Ρόδων 48, ΑΦΜ 800796097 και Αριθμό ΓΕΜΗ 141189001000. Οποιεσδήποτε αποκλίσεις από αυτήν την Σύμβαση πρέπει να επιβεβαιώνονται από την PHYSIOMART ΕΜΠΟΡΊΑ ΙΑΤΡΙΚΟΎ, ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΟΎ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΕΙΔΏΝ ΆΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Ο.Ε. Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό. Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής. Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον ισότοπο www.physiomart.gr . H παραγγελία σας θεωρείται ληφθείσα από την PHYSIOMART ΕΜΠΟΡΊΑ ΙΑΤΡΙΚΟΎ, ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΟΎ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΕΙΔΏΝ ΆΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Ο.Ε. από την στιγμή που θα λάβετε μέσω email σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας. Οι λοιπές ενημερώσεις περί της κατάστασης παραγγελίας αποστέλλονται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας που έχει καταχωρίσει ο χρήστης. Κατά τη διάρκεια επεξεργασίας κάθε καταχωρηθείσας παραγγελίας επιβεβαιώνεται και η διαθεσιμότητα αποθέματος των προϊόντων που παραγγείλατε. Σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ή ο χρόνος παράδοσης διαφέρει από τον αναγραφόμενο στην σελίδα του προϊόντος θα λαμβάνεται σχετική ενημέρωση. Υποχρεούστε να ελέγξετε την Επιβεβαίωση Παραγγελίας και ενημερώσετε αμέσως την PHYSIOMART ΕΜΠΟΡΊΑ ΙΑΤΡΙΚΟΎ, ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΟΎ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΕΙΔΏΝ ΆΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Ο.Ε. εγγράφως για οποιοδήποτε λάθος, αλλιώς τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας θα εφαρμοσθούν σε αυτήν την Σύμβαση.

Οποιαδήποτε ευθύνη της εταιρίας μας Physiomart, άρχεται από τη στιγμή της σύμβασης πώλησης του προϊόντος ή της υπηρεσίας. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν προβλήματα (πχ τεχνικά) που μπορεί να προκύψουν κατά την προβολή.
Επιπλέον , τα χρώματα των πραγματικών προϊόντων μπορεί να διαφέρουν από αυτά που εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή λόγω της χρωματικής διακύμανσης της οθόνης.
Ακόμα, η εταιρία Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά των προϊόντων καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του εκάστοτε προμηθευτή. Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση. Αν έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς κάποιο από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, για αποφυγή τυχόν λάθους ρωτήστε το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα επι του πεζοδρομίου εκτός αν υπάρχει προηγουμένως κάποια άλλη συνεννόηση.

Ασφάλεια Συναλλαγών
Από την στιγμή που προχωρήσετε στην "Ολοκλήρωση της Παραγγελίας" η σύνδεσή σας στην ιστοσελίδα www.physiomart.gr  γίνεται ασφαλής με τη χρήση HTTPS. Οι αγορές δε με χρήση πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών εξασφαλίζονται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Εθνικής τράπεζας

Προϊόντα
Η PHYSIOMART ΕΜΠΟΡΊΑ ΙΑΤΡΙΚΟΎ, ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΟΎ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΕΙΔΏΝ ΆΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Ο.Ε. προσπαθεί να σας παρέχει καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η PHYSIOMART ΕΜΠΟΡΊΑ ΙΑΤΡΙΚΟΎ, ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΟΎ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΕΙΔΏΝ ΆΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Ο.Ε. στα πλαίσια καλή πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στον ισότοπο www.physiomart.gr  και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος. Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για την δική σας προστασία σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε με το 2109246810.

Ακύρωση παραγγελίας
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε φάση ολοκλήρωσης καλώντας μας στο 2109246810 ή μέσω email στο info@physiomart.gr. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.

Χρόνος Παράδοσης
Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται στις 1-3 μέρες και αφορούν εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Η PHYSIOMART ΕΜΠΟΡΊΑ ΙΑΤΡΙΚΟΎ, ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΟΎ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΕΙΔΏΝ ΆΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Ο.Ε. δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της PHYSIOMART ΕΜΠΟΡΊΑ ΙΑΤΡΙΚΟΎ, ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΟΎ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΕΙΔΏΝ ΆΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Ο.Ε. ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές.

Κόστη Αποστολής

  • Αττική μέχρι 4 κιλά και κάτω από 80 ευρώ παραγγελία - 2,99 ευρώ courier και μετά τα 4 κιλά 0,30 ευρώ ανά κιλό.
  • Αττική μέχρι 4 κιλά και πάνω από 80 ευρώ παραγγελία - δωρεάν με μεταφορική, μετά τα 4 κιλά 0,30 ευρώ ανά κιλό.
  • Εκτός Αττικής μέχρι 10 κιλά - 10 ευρώ με μεταφορική,μετά τα 10 κιλά 0,80 ευρώ ανά κιλό.
  • Εκτός Αττικής μέχρι 3 κιλά και πάνω από 80 ευρώ παραγγελία - δωρεάν με Courier.
  • Εκτός Αττικής μέχρι 3 κιλά και κάτω από 80 ευρώ παραγγελία - 3,50 ευρώ με Courier.
  • Κύπρος μέχρι 3 κιλά 15 ευρώ, μετά τα 3 κιλά, 1 ευρώ ανά κιλό.

 

Για τις περιπτώσεις που η αποστολή γίνεται δωρεάν, εξαιρούνται οι παρακάτω περιπτώσεις:

Α) Τα προϊόντα προσφοράς.

Β) Τα ογκώδη και βαριά προϊόντα (ηλεκτρικοί διάδρομοι, πολυόργανα, ελλειπτικά, βάρη, μπάρες κλπ.).

Γ) Ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις αποστολής για απομακρυσμένες περιοχές και νησιά.

-Ειδικά για τα βάρη τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται κατόπιν επικοινωνίας.

-Η παράδοση κατ’ οίκον για βαριά και ογκώδη προϊόντα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας.

 

 Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής της παραγγελίας σας είναι πέντε (5):

1) Αντικαταβολή

2) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
    Στην περίπτωση αυτή η επιβεβαίωση της κατάθεσης είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αποστολή των προϊόντων

Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός λογαριασμού: 5035085714909
ΙΒΑΝ:GR82 0172 0350 0050 3508 5714 909
SWIFT/BIC: PIRBGRAA
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ:    "PHYSIOMART ΕΜΠΟΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΞΟ" 

 3) Παραλαβή από το κατάστημα

 4) Πληρωμή μέσω Paypal

 5) Με κάρτα (πιστωτική ή χρεωστική)  
     Μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας της Εθνικής τράπεζας.

Επιστροφές Προϊόντων (Δικαίωμα Υπαναχώρησης)
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς καμία αδικαιολόγητη μείωση της αξίας τους. Απαραίτητη είναι επίσης η επίδειξη του παραστατικού αγοράς.

Εξαιρέσεις από το Δικαίωμα Υπαναχώρησης
Δεν ισχύει το δικαίωμα υπαναχώρησης στην περίπτωση:Προμήθειας αγαθών τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα
Προμήθειας αγαθών τα οποία είναι σφραγισμένα και δεν μπορούν να επιστραφούν για λόγους προστασίας της υγείας ή λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση

Εκπτωτικά κουπόνια και εκπτώσεις
Τα προιόντα που βρίσκονται ήδη σε έκπτωση δεν επιδέχονται εκπτωτικό κωδικό επιπλέον της ήδη υπάρχουσας έκπτωσης εκτός αν αναφέρεται αλλιώς. Επιπλέον, τα δωρεάν μεταφορικά δεν ισχύουν αν γίνει χρήση εκπτωτικού κωδικού εκτός και αν αναφέρεται αλλιώς .

Δικαιοδοσία
Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αθήνας.