ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ THERABAND 45,5m LATEX FREE

167,40 €
SKU: THLFEB45M
instock-amesi-paralabi.jpg
Non-Latex Ιμάντες άσκησης και αποκατάστασης σε Επαγγελματική Συσκευασία (45m) /Non-Latex Exercise Bands In Professional Box (50yd)

Τα αυθεντικά ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ THERABAND της Thera-Band, είναι προϊόντα που αποτελούν μια πανίσχυρη λύση στα χέρια γυμναστών και φυσικοθεραπευτών παγκοσμίως από το 1975, καθώς έχουν απεριόριστες δυνατότητες χρήσεως ενώ παράλληλα μεταφέρονται εύκολα παντού και πάντα καθώς είναι ελαφριά και μικρά.  Οικονομικά και ευέλικτα σκοπεύουν στην αύξηση της δύναμης, της αντοχής, της κινητικότητας ,της λειτουργικότητας , της υγείας και της ευεξίας. Ένα άλλο πολύ σημαντικό πλεονέκτημα στα τα λάστιχα γυμναστικής, είναι ότι μπορούν να γυμνάζουν τους μύες από διαφορετικές γωνίες και ταυτόχρονα προσφέρουν ποικιλία μεγάλων και μικρών εκτάσεων για πολυμορφικές ασκήσεις (Δες σχετικό άρθρο Πώς λειτουργεί και ποια τα οφέλη της προπόνησης με ελαστική αντίσταση ? ). Για αυτόν το λόγο το χρησιμοποιούν αναγνωρισμένοι αθλητές σε όλα τα αθλήματα πχ τένις , μπάσκετ , ποδόσφαιρο , τρίαθλο , κολύμβηση , στίβο σε όλον τον κόσμο αλλά και ασθενείς με μυοσκελετικά προβλήματα.
Οι έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα οφέλη της χρήσης ελαστικών ιμάντων αντίστασης τόσο σε νέα όσο και σε ηλικιωμένα άτομα και παιδιά αλλά και μια από τις πιο ασφαλείς μεθόδους για γυμναστική για εγκύους. Παράλληλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους ελαστικούς ιμάντες  σε συνδυασμό με άλλα όργανα γυμναστικής όπως βαράκια , στρώμα γυμναστικής , μπάλα γυμναστικής , δαχτυλίδι πιλάτες , foam roller κτλ

Η άσκηση με τα λάστιχα γυμναστικής παρέχει τόσο ομόκεντρη όσο και έκκεντρη δύναμη στους μύες. Αποτελούν τη Νο1 λύση στους επαγγελματικούς χώρους Fitness / γυμναστήρια , τα φυσικοθεραπευτήρια αλλά ταυτόχρονα επιλέγονται και από ασκούμενους/αθλητές/ασθενείς για  γυμναστική στο σπίτι.  

Είναι εγκεκριμένα από τον Αμερικάνικο Σύλλογο Φυσικοθεραπείας – APTA-(American Physical Therapy Association ) και χρησιμοποιούνται κατά κόρων και από τα μέλη στου ΠΣΦ Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπείας για θεραπευτική άσκηση και κινησιοθεραπεία.

*Δεν περιέχουν λατέξ (Latex-Free) και συνεπώς είναι ιδανικά για χρήστες που έχουν ευαισθησία ή αλλεργία στο υλικό αυτό.

Διατίθενται σε 8 κατηγορίες αντίστασης (σκληρότητας) με αντίστοιχη χρωματική διάκριση που αναγνωρίζονται εύκολα από το εμπορικό σήμα χρωμάτων της THERABAND - Κίτρινο - Κόκκινο - Πράσινο - Μπλε - Μαύρο - Ασημένιο και Χρυσό .

Συμβουλευτείτε τον γιατρό /νοσηλευτή /γυμναστή /φυσικοθεραπευτή σας πότε θα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο αντίστασης της Thera-Band.

Χρήσεις:

Αν θέλετε να μάθετε γιατί να επιλέξετε Theraband μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο μας πατώντας εδώ  ενώ αν θέλετε να μάθετε πως να τα διατηρήσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και σε καλύτερη κατάσταση διαβάστε σχετικά εδώ 

Για περισσότερες ασκήσεις και βίντεο, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.Thera-BandAcademy.com   ή το κανάλι μας στο Youtube .

Μπορείτε να προμηθευτείτε το συγκεκριμένο προϊόν καθώς και λοιπά αναλώσιμα φυσικοθεραπείας, sports medicine και όργανα γυμναστικής απευθείας από εμάς ή από το δίκτυο συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα και τις μεγάλες πόλεις  ( Αθήνα , Θεσσαλονίκη , Πάτρα , Βόλο , Λάρισα , Κρήτη ( Ηράκλειο , Χανιά κτλ) , Ιωάννινα , Τρίκαλα , Τρίπολη , Χαλκίδα , Αλεξανδρούπολη , Αγρίνιο , Καλαμάτα , κτλ)Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .