ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ 10ML

7,10 €
ΣΕ ΣΤΟΚ: 5
SKU: BIO5213004630011
PARADOSI-1-3-MERES.jpg
ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ 10ML

ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ 10ML

Εξάγεται από τα φύλλα του φυτού, με απόσταξη ατμού. Σύσταση: Με μεγάλη περιεκτικότητα (σχεδόν 80%) σε αιθέρα μεθυλοχαβικόλης, συστατικό που χαρίζει στο έλαιο τις θεραπευτικές του ιδιότητες.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ (ΠΟΣΙΜΟ)

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ – ΤΟ ΦΥΤΟ
Επιστημονική ονομασία: Ocimum Basilicum. Περιγραφή: Πόα, ύψους άνω των 0,70 μ., μονοετής, της οικογένειας Χειλανθών, καλλωπιστική. Καταγωγή: Τροπικές και υποτροπικές ζώνες Αφρικής και Ασίας και πρωτίστως η Ινδία. Ιστορία: Αρχαίες αναφορές για την ιαματική χρήση του φυτού βρίσκουμε στον Έλληνα ιατρό Διοσκουρίδη, σε κείμενα της θεραπευτικής ινδικής Αγιουρβέδα και σε αρχαία κινεζικά κείμενα.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ – ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ «ΒΙΟΛΟΓΟΣ»
Τεχνική: Εξάγεται από τα φύλλα του φυτού, με απόσταξη ατμού. Σύσταση: Με μεγάλη περιεκτικότητα (σχεδόν 80%) σε αιθέρα μεθυλοχαβικόλης, συστατικό που χαρίζει στο έλαιο τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Αρωματικές ενώσεις: Τανίνες, εστραγόλη, καμφορά, λινεόλη. Μυρωδιά: Δροσερή, απαλή, ήπια πικάντικη και χρώμα κίτρινο απαλό. Χώρα προέλευσης: Ινδία

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Ισχυρό αντιμικροβιακό, αντιϊικό, αντιοξειδωτικό, αντισπασμωδικό.

ΧΡΗΣΗ
Βήχας, κρυολόγημα, γρίπη. Διαδεδομένο για μάλαξη, καταπολεμά κράμπες, μυϊκό και έμμηνο άλγος. Ιδανικό για συσκευές διάχυσης. Ευρεία διάδοση για αντιμετώπιση κατάθλιψης, στρες, ατονίας, νοητικής κόπωσης. Αρωματικό-απολυμαντικό χώρου, απωθεί τα έντομα. Συνδεδεμένο με την προσέλκυση καλής τύχης!

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Με αιθέρια έλαια Ευκαλύπτου, Λάιμ, Δεντρολίβανου, Αρέκυνθου, Γαρύφαλλου, Περγαμόντου, Λεμονιού.Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1