Βελόνες Βελονισμού DONG BANG (Acupuncture Needles) - 1000 Βελόνες 025x30

35,49 €
SKU: DB10602530
instock-amesi-paralabi.jpg
Βελόνες Βελονισμού DONG BANG (Acupuncture Needles) - 1000 Βελόνες
Μέγεθος
025x30

Βελόνες Βελονισμού DONG BANG

Χαρακτηριστικά:

  • Αποστειρωμένες, αναλώσιμες βελόνες για μία μόνο χρήση
  • Από ιατρικό ανοξείδωτο ατσάλι
  • Μεταλλική λαβή σε σχήμα ελατηρίου

Κουτί 100 βελονών σε συσκευασία 10 βελόνων με έναν οδηγό

Η λαβή ελατηρίο σε κορεατικό στιλ προσφέρει βελτιωμένη πρόσφυση, καθιστώντας την ασφαλή επιλογή για κάθε επαγγελματία που αναζητά την τέλεια ισορροπία των παραδοσιακών και των σύγχρονων τεχνικών. 

Επιπλέον, διαθέτει τεχνολογία εύκολης διείσδυσης , ιδανική για τον ασθενή σας.

 

Οι βελόνες βελονισμού DongBang κατασκευάζονται από την Κορεάτικη εταιρία Dongbang Acupuncture Inc . Αποτελούν από τις καλύτερες βελόνες στον χώρο του ιατρικού βελονισμού και της παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής . Με πολυετή εμπειρία στον χώρο, με πληθώρα συνεργατών παγκοσμίως και μεγάλη ποικιλία προϊόντων αποτελεί το Golden Standard του κλάδου.

Οι βελόνες βελονισμού (acupuncture needles) χρησιμοποιούνται για την θεραπεία πολλών διαφορετικών συμπτωμάτων και παθήσεων ( μυοσκελετικά προβλήματα, νευλογικές παθήσεις κτλ.)

Αν θέλετε να διαβάσετε ένα σχετικό άρθρο ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΟΝΕΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ: ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ

 Βελονισμός σώματος, Ηλεκτροβελονισμός, Dry Needling, Acupancture needles

 



Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1000

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .