ΒΕΛΟΝΕΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ (ΞΗΡΑ ΒΕΛΟΝΑ) SOMA 100 PCS

7,50 €
SKU: SOMADN100
PARADOSI-1-3-MERES.jpg
DRY NEEDLES SOMA 100 PCS

Ξηρές βελόνες βελονισμού SOMA Myofascial Trigger Point;

 

Η τεχνική της ξηράς βελόνας είναι μια τεχνική όπου οι φυσιοθεραπευτές χρησιμοποιούν μια ξηρή βελόνα για να διεισδύσουν στο δέρμα σε περιοχές μυών με στόχο την ανακούφιση του πόνου ή τη βελτίωση εύρους κίνησης.

Εάν ο ασθενής σας πάσχει από μυϊκή ένταση και σπασμούς που σχετίζονται με καταστάσεις όπως μυϊκή καταπόνηση, ερεθισμό νεύρων, αρθρίτιδα, δισκοκήλη, οι βελόνες βελονισμού SOMA προσφέρουν ανακούφιση από τον πόνο. Δεν απαιτείται κάποιο διάλυμα πριν από την εφαρμογή καθώς περιέχεται μέσα στη βελόνα.

Χάρη στη μοναδική μας τριπλή διαδικασία ακονίσματος και στίλβωσης, οι βελόνες βελονισμού SOMA επιτρέπουν την ανώδυνη εισαγωγή στο δέρμα και τους μυς. Η διαδικασία παραγωγής σχεδιάστηκε για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες σας μπορούν να επιτύχουν τη μέγιστη μείωση του πόνου, διατηρώντας παράλληλα την ασφάλειά τους.

Προσοχή: Η τριπλή διαδικασία ακονίσματος και λείανσης καθιστά τις βελόνες βελονισμού εξαιρετικά αιχμηρές, επομένως επιτυγχάνεται ανώδυνη εισαγωγή. Η μείωση του πόνου στο ελάχιστο και η ασφάλεια του ασθενούς και του ασκούμενου ήταν ο στόχος κατά τη δημιουργία βελόνων βελονισμού SOMA. Οι βελόνες είναι αιχμηρές και ταυτόχρονα επιτυγχάνουν την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην ακαμψία και την ευκαμψία.

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τις ξηρές βελόνες SOMA Myofascial Trigger Point;

Μόνο εκπαιδευμένοι σε ξηρή βελόνα ή βελονισμό πρέπει να χρησιμοποιούν αυτά τα προϊόντα.

Από τι προέρχονται;

Οι βελόνες SOMA κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας το υψηλής ποιότητας ιαπωνικό χειρουργικό χάλυβα-ατσάλι. Αυτό εξασφαλίζει εξαιρετικά υψηλά επίπεδα ανθεκτικότητας και γι 'αυτό το υλικό χρησιμοποιείται ευρέως σε ένα ευρύ φάσμα ιατρικών συσκευών. Προσφέρει επίσης φανταστική ευελιξία που το καθιστά το ιδανικό υλικό για χρήση τεχνικής ξηρής βελόνας.

Για μεγαλύτερη άνεση του ασθενούς και εύκολη εφαρμογή, κάθε βελόνα βελονισμού διαθέτει έναν ξεχωριστό πλαστικό οδηγό για απλή και συναισθηματική εφαρμογή.

  • Βελόνες - Χειρουργικά από ανοξείδωτο χάλυβα
  • Λαβές - Ανοξείδωτο
  • Σωλήνες καθοδήγησης - πλαστικό
  • Συσκευασία - αποστειρωμένα πλαστικά σακουλάκια

Τι πιστοποιήσεις έχουν;

Οι βελόνες είναι πλήρως CE και FDA εγκεκριμένες.

Ποιο μέγεθος πρέπει να παραγγείλω;

  • 0,30 mm x 30/40 mm κατάλληλο για ρηχή τοποθέτηση σε περιοχές όπως τα πόδια και τα χέρια
  • 0,30 mm x 50/60 mm κατάλληλο για μεσαία τοποθέτηση στα πόδια / πίσω
  • 0,30 mm x 75/100 mm κατάλληλα για βαθιά εισαγωγή σε μεγάλους μυς, όπως γλουτοί ή τετρακέφαλοι

Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΙΣΟΔΟΣ είναι τα 2/3 του μήκους της βελόνας

Πώς είναι συσκευασμένες οι βελόνες;

Όλες οι βελόνες είναι μονής χρήσης και αποθηκεύονται σε αποστειρωμένες πλαστικές σακούλες. Το κουτί και η μεμονωμένη θήκη βελόνας βελονισμού SOMA έχουν την ημερομηνία λήξης που είναι τυπωμένη σε αυτό. Υπάρχουν 100 βελόνες σε ένα κουτί.Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:100