ΒΑΡΑΚΙ ΑΚΡΩΝ TRENDY SPORT ΤΕΜΑΧΙΟ

14,50 €
SKU: VAT2924
instock-amesi-paralabi.jpg
Υψηλής ποιότητας βάρη άκρων από την Trendy. Τοποθετούνται είτε στα χέρια, είτε στα πόδια με μεγάλη ευκολία και ασφαλίζουν με ισχυρό βέλκρο για μεγαλύτερη σταθερότητα.

ΒΑΡΗ ΑΚΡΩΝ TRENDY  (ΕΝΑ ΤΕΜΑΧΙΟ)

Υψηλής ποιότητας βάρη άκρων από την Trendy. Τοποθετούνται είτε στα χέρια, είτε στα πόδια με μεγάλη ευκολία και ασφαλίζουν με ισχυρό βέλκρο για μεγαλύτερη σταθερότητα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά - Βάρη άκρων Trendy:

  • Χρώμα: Μαύρο με γκρι/ασημί.
  • Ένδειξη κιλών.
  • Ισχυρό σκρατς (βέλκρο) για μεγαλύτερη ασφάλεια.
  • Ιδανικά για χέρια αλλά κατάλληλα και για πόδια (γύρω από τον αστράγαλο).
  • Δεν Πωλούνται ως ζεύγος αλλά ως τεμάχιο του ενός κιλού.

 Product Tags

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .