ΠΡΟΠΛΑΣΜΑ ΑΡΘΡΩΣΗ ΩΜΟΥ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ERLER ZIMMER

95,00 €
ΣΕ ΣΤΟΚ: 5
SKU: EZ4550
PARADOSI-1-3-MERES.jpg
ΠΡΟΠΛΑΣΜΑ ΑΡΘΡΩΣΗ ΩΜΟΥ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ERLER ZIMMER

ΠΡΟΠΛΑΣΜΑ ΑΡΘΡΩΣΗ ΩΜΟΥ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ERLER ZIMMER

Φυσιολογική απεικόνιση της άρθρωσης του ώμου με συνδέσμους. Οι βασικοί σύνδεσμοι όπως ο κορακοακρωμιακός, ο κορακοβραχιόνιος και ο εγκάρσιος σύνδεμος της ωμοπλάτης απεικονίζονται μαζί με τμήματα του αρθριμού θύλακα. Μπορούν να γίνουν οι βασικές κινήσεις του ώμου όπως πρόσθια – οπίσθια μετατόπιση, έσω – έξω στροφή και απαγωγή.

  • Ειδικό πλαστικό ανθεκτικό υλικό
  • Μαλακά μόρια κατασκευασμένα απο ελαστικό συνθετικό υλικό με δυνατότητα κίνησης
  • Ειδική βάση στήριξης

H Erler Zimmer είναι μία απο τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής προπλασμάτων και ανατομικών μοντέλων παγκοσμίως. Διέπεται από τις αρχές κατασκευής της γερμανικής τεχνογνωσίας, χρησιμοποιώντας πάντα τα πλέον ανθεκτικά υλικά με τετοιο τρόπο ώστε η αίσθηση, η υφή και η λειτουργία των προπλασμάτων της να προσομοιάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό με τα πραγματικά ανατομικά στοιχεία που αντικατοπτρίζουν.

*2 χρόνια εγγύηση – Δεν καλύπτονται περιπτώσεις κακής χρήσης ή/και καταστροφής σε οποιοδήποτε από τα μηχανικά ή σταθερά μέρη του προπλάσματος. Η τελική απόφαση για αντικατάσταση ή μη του προπλάσματος λαμβάνεται από τη Γερμανική εταιρεία κατόπιν μελέτης φωτογραφικού υλικού.

Το πρόπλασμα της άρθρωσης του ώμου είναι κατασκευασμένο απο την κορυφάια Erler Zimmer με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνεται πιστή αναπαράσταση των βασικών κινήσεων περιλαμβανομένων και των τάσεων απο τα μαλακά μόρια όπως ο εγκάρσιος σύνδεσμος της ωμοπλάτης.

Η πιστή αντιγραφή τόσο των ανατομικών γραμμών όσο και της υφής και αίσθησης της άρθρωσης, κάνει τις διδακτικές και επιδεικτικές ικανότητες του προπλάσματος της Erler Zimmer αξεπέραστες!

Δείξτε τώρα στους ασθενείς ή τους φοιτητές σας την εμβιομηχανική λειτουργία της άρθρωσης του ώμου αλλά και μηχανισμούς τραυματισμών και αναπαραγωγής πόνου. Η κατανόηση του μηχανισμού πρόκλησης πόνου είναι μέγιστης σημασίας για τον ασθενή στην πορεία του για μια επιτυχημένη αποκατασταση.

Το πρόπλασμα ώμου, χάρη και στην ειδική βάση στήριξης, είναι επιπλέον και ένα άριστο διακοσμητικό στοιχείο για το γραφείο, το χώρο αναμονής ή τον ιατρικό χώρο θεραπείας.


Size: 16 x 13 x 18.5 cm

 Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1