HORIZON 7.4AT ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

1979,10 €
SKU: H7.4AT-03
PARADOSI-1-3-MERES.jpg
Διάδρομος εξαιρετικής απόδοσης με εκτεταμένη επιφάνεια τρεξίματος και μοτέρ άριστης απόκρισης

HORIZON 7.4AT ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Διάδρομος εξαιρετικής απόδοσης με εκτεταμένη επιφάνεια τρεξίματος και μοτέρ άριστης απόκρισης. Σχεδιασμένο για ενσωμάτωση με εφαρμογές όπως το Zwift. Προπονητικές δυνατότητες για να διατηρείτε τον συγχρονισμό σας με μαθήματα που καθοδηγούνται από εκπαιδευτές μέσω εφαρμογών όπως το Peloton και το STUDIO.   Πραγματοποιήστε προπονήσεις από εφαρμογές όπως Peloton, STUDIO ή Zwift με προηγμένη συνδεσιμότητα Bluetooth και ιμάντα HR. Χρησιμοποιήστε τα βολικά χειριστήρια QuickDial για να ρυθμίσετε την ταχύτητα και την κλίση. Ενεργοποιήστε τις διαδρομές σας με έναν κινητήρα Rapid Sync 3,5 CHP και εκτεταμένη επιφάνεια τρεξίματος  22x60 "με απορρόφηση 3 ζωνών. Κάψτε περισσότερο λίπος με το ενσωματωμένο πρόγραμμα Sprint 8 HIIT.  

 • Το προηγμένο Bluetooth συνδέεται με πολλές συσκευές για ροή μαθημάτων γυμναστικής και ψυχαγωγίας μέσω ενσωματωμένων ηχείων, παρακολούθησης του καρδιακού ρυθμού και άλλων

 • Συνδεθείτε απευθείας στο Peloton με το συμπεριλαμβανόμενο Bluetooth ιμάντα στήθους

 • Τα χειριστήρια QuickDial και τα πλήκτρα απλοποιούν τις αλλαγές ταχύτητας και κλίσης και σας βοηθούν να συμβαδίσετε με το Peloton, το STUDIO και άλλες εφαρμογές φυσικής κατάστασης

 • Η δωρεάν εφαρμογή ελέγχει την προπόνησή σας και μεταφέρει δεδομένα στις αγαπημένες σας εφαρμογές φυσικής κατάστασης, καθώς και τη θήκη της συσκευής και τη θύρα USB γρήγορης φόρτισης

 • Ισχυρός κινητήρας 3,5 CHP έχει 33% ταχύτερη ταχύτητα και αλλαγές κλίσης, ιδανικός για προπόνηση με διαλείμματα

 • Ανθεκτικό πλαίσιο κατασκευασμένο για απόδοση και ανθεκτικότητα με απορρόφηση 3 ζωνών

 • Η εκτεταμένη επιφάνεια 22 x 60 "παρέχει άφθονο χώρο για σκληρά σπριντ και προπονήσεις HIIT

 • Αποθηκεύστε εύκολα με υδραυλική αναδίπλωση ενός βήματος

 

ΒΡΑΒΕΙΑ

Από λειτουργία, χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής, εξακολουθεί να προσφέρει άφθονη αξία σε προσιτή τιμή. Σίγουρα ένας αποτελεσματικός διάδρομος.  

Horizon Studio Series

Μόνο οι διάδρομοι Horizon έχουν σχεδιαστεί για οποιαδήποτε ζωντανή, ή επιλογή κατά περίπτωση, εφαρμογή φυσικής κατάστασης λόγω αποκλειστικών δυνατοτήτων όπως τα QuickDial χειριστήρια και ο εξαιρετικά ανταποκρινόμενος κινητήρας Rapid Sync.   Συνδεθείτε σε μια σειρά από θεματικά μαθήματα τρεξίματος με επικεφαλής εκπαιδευτές παγκόσμιας κλάσης με το Peloton Digital. Συνδέστε το διάδρομο με την εφαρμογή Zwift για να ζήσετε μια εικονική εμπειρία προπόνησης. Ακολουθήστε καθοδηγούμενες ροές ήχου και παρακολουθήστε την πρόοδό σας με λεπτομερείς μετρήσεις. Προγράμματα HIIT με καθοδήγηση εκπαιδευτών με την εφαρμογή STUDIO. Απολαύστε την ευελιξία για να παρακολουθήσετε μια ατελείωτη ποικιλία μαθημάτων γυμναστικής με οδηγό όπως το Kinomap, το Nike Run Club, το CardioCast και άλλα.  

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΑΣ ΜΕΣΩ BLUETOOTH

Προσθέστε μια προσωπική πινελιά για να προχωρήσετε την προπόνηση σας περισσότερο από ποτέ. Είτε θέλετε να ιδρώνετε με μουσική, ταινίες ή μαθήματα κατ’επιλογή, σας διευκολύνουμε να παραμείνετε συνδεδεμένοι με το περιεχόμενο που σας παρακινεί.

 • Ενσωματωμένα ηχεία

 • Μεταδώστε ταχύτητα και άλλες μετρήσεις σε δημοφιλείς εκπαιδευτικές εφαρμογές για συνδεδεμένες προπονήσεις

 • Περιλαμβάνεται ιμάντας καρδιακού ρυθμού Bluetooth 4.0 που συνδέεται απευθείας με την εφαρμογή Peloton *

 • Πολλές επιλογές τοποθέτησης συσκευών που δεν αποκλείουν τις μετρήσεις σας

 • Η θύρα USB γρήγορης φόρτισης διατηρεί τη συσκευή σας πλήρως ενεργοποιημένη

 

ZWIFT

Η εφαρμογή Zwift είναι ένα μαζικά δημοφιλές πρόγραμμα προπόνησης πολλαπλών χρηστών. Οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους ενώ ανταγωνίζονται σε έναν εικονικό κόσμο. Εάν προπονήστε για 5Κ ή μαραθώνιο ή απλά θέλετε το κίνητρο να τρέξετε ζωντανά με μια κοινότητα, το Zwift είναι για εσάς. Ο διάδρομος 7.4 AT Studio συνδέεται απευθείας με τη δωρεάν εφαρμογή Zwift, ώστε να μπορείτε να εγγραφείτε στην κοινότητα Zwift και να τρέχετε σε έναν από περισσότερους από 200 εικονικούς αγώνες την ημέρα.  

ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Απολαύστε γρηγορότερες, ομαλότερες μεταβάσεις μεταξύ διαστημάτων χρησιμοποιώντας χειριστήρια QuickDial ™ που απλοποιούν τις ρυθμίσεις ταχύτητας και κλίσης χωρίς να σπάσει το βήμα σας. Στα δεξιά, περιστρέψτε το καντράν προς τα εμπρός για να αυξήσετε την ταχύτητα και γυρίστε το πίσω για να μειώσετε την ταχύτητα. Στα αριστερά, περιστρέψτε το προς τα εμπρός για να ανεβείτε στο λόφο και περιστρέψτε το για να επιστρέψετε κάτω. Διατίθεται αποκλειστικά σε διαδρόμους Studio Series της Horizon Fitness.  

RAPID SYNC MOTOR

Ιδανικό για Interval Training Τροφοδοτήστε τις προπονήσεις σας με έναν κινητήρα ισχύος συνεχούς λειτουργίας 3,5 ίππων και έναν κινητήρα κλίσης ώθησης 500 lb. Μαζί, δημιουργούν το πιο ευαίσθητο σύστημα κίνησης που διατίθεται σε διάδρομο. Αυτό σημαίνει ταχύτερες αλλαγές και πιο ομαλή, πιο αποτελεσματική λειτουργία. Το Johnson Digital Drive System με τεχνολογία Rapid Sync ™ εξασφαλίζει χωρίς καθυστερήσεις αλλαγή ταχύτητας και κλίσης. Ανταποκρίνεται 33% γρηγορότερα σε σχέση με άλλους κινητήρες διαδρόμου, οπότε δεν θα χάσετε ποτέ το ρυθμό σας σε μία γρήγορη διαλειμματική  προπόνηση. 33% γρηγορότερη αλλαγή ταχύτητας και κλίσης  

SPRINT 8

Μέγιστα αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο Εξασφαλίστε μέγιστα αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο με την προπόνηση υψηλής έντασης 20 λεπτών, που έχει αποδειχθεί ότι καίει έως και 27% σωματικό λίπος σε μόλις οκτώ εβδομάδες. Το Sprint 8 είναι πιο αποτελεσματικό από μια βασική προπόνηση HIIT, διότι ασκεί μυϊκές ίνες με γρήγορη συστροφή και διεγείρει φυσικά την Ανθρώπινη Ορμόνη Ανάπτυξης (HGH). Αυτό πυροδοτεί μια απόκριση στο σώμα που λιώνει το λίπος, ενθαρρύνει τη μυϊκή μάζα και αυξάνει την ενέργεια.  

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

Είτε είστε αρχάριος είτε σπρίντερ, αυτή η πολύ μεγάλη επιφάνεια τρεξίματος σας δίνει την ελευθερία και την ασφάλεια να τρέχετε με το ρυθμό σας. Στα 22 "x 60", είναι το εμπορικό πρότυπο σε μέγεθος και τεχνολογία ιμάντα. Όλοι οι ιμάντες τρεξίματος των διάδρομων Horizon είναι κατασκευασμένοι με απορροφητική απόκριση 3-ζωνών, απορροφώντας τους κραδασμούς για να σας προσφέρουν την ιδανική ποσότητα ευελιξίας και στήριξης σε όλες τις φάσεις της προπόνησής σας. Τα υλικά βαρέως τύπου και ο ισχυρότερος συνδυασμός ιμάντα και πλαισίου σημαίνουν ότι αυτός ο διάδρομος θα αντέξει στις σκληρότερες προπονήσεις σας για τα επόμενα χρόνια.  

Χαρακτηριστικά

Κινητήρας: 3,5 HP Κλίση: 0-15% Επιφάνεια τρεξίματος: 56 cm x 153 cm Πτυσσόμενο: Ναι Μέγιστη ταχύτητα: 12 MPH Βάρος: 146 kg Βάρος χρήστη: 159 kg Διαστάσεις ανοιχτού διαδρόμου (L × W × H): 193 x 93 x 161 cm 67 Ενσωματωμένα προγράμματα

 Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .