ΠΙΛΑΤΕΣ ΚΡΕΒΑΤΙ -PILATES Reformer ALPHA PILATES

2126,60 €
SKU: APPFR4062
PARADOSI-3-10-MERES.jpg
ΠΙΛΑΤΕΣ ΚΡΕΒΑΤΙ -PILATES Reformer ALPHA PILATES

Pilates  Reformer Folding ALPHA PILATES

Το ανακλινόμενο Reformer  της ALPHA PILATES SYSTEMS είναι ένα οικιακό κρεβάτι πιλάτες. Το Pilates Reformer αποτελεί το βασικό όργανο εκγύμνασης της μεθόδου Pilates παρέχοντας στον ασκούμενο μια πληθώρα επιλογής ασκήσεων γυμνάζοντας όλο το σώμα.
Το πτυσσόμενο Pilates Reformer οικιακής χρήσης της ALPHA PILATES SYSTEMS είναι η ιδανική λύση για εξοικονόμηση χώρου στο σπίτι.
Οι λειτουργίες του folding reformer προσφέρουν εξατομικευμένη άσκηση χάρη στην δυνατότητα πολλαπλών επιλογών της κλίσης του footbar και στο μεγάλο εύρος κίνησης, ενώ το καρότσι του χαρίζει άνεση και ομαλή κίνηση.
Ο αναδιπλούμενος μεταλλικός σκελετός του home reformer είναι εξολοκλήρου χειροποίητη κατασκευή από σίδηρο και ανοξείδωτο χάλυβα.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Pilates Reformer folding

Σκελετός
Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από σίδηρο από κοιλοδοκό βαρέως τύπου και είναι βαμμένος με ηλεκτροστατική βαφή.

Κινούμενη Πλατφόρμα – Βαγόνι
Η κινούμενη πλατφόρμα παρέχει πλήρως αθόρυβη και ομαλή κίνηση πάνω σε 8 ρόδες πολυουρεθάνης.

Μεταλλικά Στοιχεία
Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από σίδηρο. Οι ράγες είναι κατασκευασμένες από inox. Το footbar είναι κατασευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα.

Ωμοστάτες
Τα ανατομικά μαξιλάρια των ώμων είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν άνεση. Η βάση τους είναι αποσπώμενη, ώστε να μπορούν να αφαιρεθούν εξ ολοκλήρου και έχουν στύλους για να κρατούν τα σχοινιά από το πάτωμα.

Προσκέφαλο
Το ανατομικό προσκέφαλο παρέχει τρεις θέσεις προσαρμοσμένης στήριξης του αυχένα.

Standing Platform

Το standing platform του πτυσσόμενου reformer είναι κατασκευασμένο από ξύλο οξιάς με λείο φινίρισμα για χρήση με γυμνό πόδι.

Ταπετσαρία
Η ταπετσαρία αποτελείται από τεχνόδερμα υψηλής αντοχής για βαριά χρήση, μαύρου χρώματος. Δυνατότητα επιλογής χρώματος. Η εσωτερική επένδυση της ταπετσαρίας αποτελείται από ειδικό αφρώδες υλικό εξαιρετικά υψηλής πυκνότητας ώστε να παρέχει στον ασκούμενο άνεση και ανατομική στήριξη.

Λαβές
Οι χειρολαβές είναι κατασκευασμένες από βαμβακερό υλικό υψηλής ποιότητας, με εσωτερική επένδυση από fleece για να παρέχουν άνεση και απαλή επαφή με το δέρμα.

Ελατήρια
Τα ελατήρια παρέχουν διαφορετικές αντιστάσεις, είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό ατσάλι με νικελωμένη επίστρωση και κωνικά άκρα, με περιστρεφόμενα πλαστικοποιημένα άγκιστρα διαφορετικών χρωμάτων.

Όλα τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του reformer πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας.

Βάρος: 59,9kg

Διαστάσεις : Μήκος 252cm x Πλάτος 65cm x Ύψος 25cm

Διπλωμένο: Μήκος 129cm x Πλάτος 65cm x Ύψος 37cm

Χρήση : Οικειακή

Λειτουργίες
– Μπάρα ποδιών 3 θέσεων
– Διαβάθμιση αντίστασης 1 θέσης
– Αποσπώμενοι ωμοστάτες
– Προσκέφαλο 3 θέσεων
– 5 ελατήρια μήκους 46 cm 3 διαφορετικών κλιμακωτών αντιστάσεων

Περιεχόμενα
– Pilates folding reformer
– 1 Jump board
– 1 Sitting Box
– 1 ζευγάρι διπλές λαβές double loop για χέρια και πόδια

ΕΓΓΥΗΣΗ PILATES REFORMER

Η ΑLPHA PILATES SYSTEMS εγγυάται ότι όλα τα όργανα γυμναστικής πληρούν προδιαγραφές υψηλής ποιότητας κατασκευής και παρέχει:

  • Εγγύηση εφ’ όρου ζωής για τα εξαρτήματα τα οποία είναι από ανοξείδωτο χάλυβα.
  • 5 έτη εγγύηση για τον μεταλλικό σκελετό.
  • 1 έτος εγγύηση για τα ελατήρια, ιμάντες, σχοινιά, τροχαλίες και ρόδες.

pilates reformer

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PILATES REFORMER

To Pilates Reformer είναι το πιο γνωστό και ευρέως χρησιμοποιημένο μηχάνημα του Pilates.

Είναι ένα πολυόργανο που μπορείτε να εκτελείτε ασκήσεις για όλο το σώμα ανάλογα με την θέση που παίρνει το σώμα επάνω στο όργανο με την καθοδήγηση του εξειδικευμένου προπονητή.

Όλες οι ασκήσεις στο Pilates Reformer ενισχύουν την ορθοστατική συμμετρία, τον έλεγχο της αναπνοής, την σταθεροποίηση λεκάνης-σπονδυλικής στήλης- ώμων, την ευελιξία των μυών και την κινητικότητα των αρθρώσεων.

Μπορείτε να είστε ξαπλωμένοι και να δουλεύετε τα πόδια πάνω στην μπάρα ή φορώντας τα λουριά στα πέλματα.

  • Κρατώντας τις ειδικές χειρολαβές μπορείτε να γυμνάσετε τα χέρια και την πλάτη.
  • Υπάρχουν ασκήσεις μεγαλύτερων επιπέδων που γίνονται γονατιστοί κοιτώντας στο μπροστινό ή πίσω μέρος του οργάνου.
  • Τέλος μπορείτε επίσης να είστε σε όρθια θέση και να εκτελείτε ασκήσεις ισορροπίας και υψηλής τεχνικής.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΩ PILATES REFORMER

Ενδυναμώνει ιδιαίτερα την μέση, αυχένα, πλάτη και απευθύνεται σε όλους.
Μπορεί να αποτελέσει ήπια γυμναστική για μία έγκυο γυναίκα, ασφαλή για έναν υπερήλικα και δυναμική για έναν αθλητή.
Επίσης, συστήνεται από ορθοπεδικούς και φυσικοθεραπευτές ως ο ιδανικός τρόπος εκγύμνασης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση τραυματισμών.

ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ PILATES ΚΑΙ CLINICAL PILATES?

Αρχικά ας ξεκαθαρίσουμε τί είναι το πιλάτες? Όπως είπε και ο επινοητής του είδους αυτού εκγύμνασης, ο ίδιος ο Joseph Pilates, είναι η «τεχνική του ελέγχου του σώματος».

Μέσω της τεχνικής αυτής , διατείνουμε και γυμνάζουμε όλες τις κύριες μυϊκές ομάδες. Έτσι βελτιώνεται η φυσική μας κατάσταση, η δύναμη, η ευλυγισία, η ισορροπία, η ιδιοδεκτικότητα αλλά και η ψυχική μας διάθεση μέσω της σύνδεσης σώματος και πνεύματος .

Ποιες είναι όμως οι διαφορές Clinical και Regular Pilates?

Εν συντομία … η βασική διαφορά είναι το επίπεδο γνώσεων του ίδιου του εκπαιδευτή ! Αυτό γιατί μπορεί ο εκπαιδευτής να προσαρμόσει το πρόγραμμα Clinical Pilates σύμφωνα όχι μόνο με την ευεξία και το επίπεδο του ασκούμενου αλλά και με την κλινική του αξιολόγηση/εικόνα (πχ οστεοπόρωση) .

Ποιο αναλυτικά… Κρίνεται απαραίτητη η γνώση του εκπαιδευτή στην εμβιομηχανική και την παθολογία των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης.

Το Clinical Pilates εφαρμόζεται στο αυχενικό σύνδρομο, στην οστεοπόρωση, σε αθλητικές κακώσεις , σε σκολίωση ή κύφωση, σε μετεγχειρητικές αποκαταστάσεις , σε γυναίκες πριν μετά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κτλ.

Για οποιασδήποτε μορφής Pilates μπορούμε να δουλέψουμε τον ασκούμενο είτε σε ειδικό κρεβάτι Reformer είτε να εφαρμόσουμε Mat Pilates  με στρώματα γυμναστικήςμπάλες γυμναστικήςλάστιχα γυμναστικής , δακτυλίδια πιλάτεςμαλακά βάρη κτλ.

Σύμφωνα με τον εμπνευστή του,

Joseph Pilates, στα πρώτα δέκα μαθήματα νιώθεις τη διαφορά, στα είκοσι τη βλέπουν οι άλλοι και στα τριάντα έχεις ένα νέο σώμα!

 

 Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .

Σχετικά Άρθρα

Ποια η διαφορά Pilates και Clinical Pilates?
Ποια η διαφορά Pilates και Clinical Pilates?

Αρχικά ας ξεκαθαρίσουμε τί είναι το πιλάτες? Όπως είπε και ο επινοητής του είδους αυτού εκγύμνασης, ο ίδιος ο Joseph Pilates, είναι η «τεχνική του ελέγχου του σώματος».

Η μέθοδος Pilates και 7 εύκολες ασκήσεις να δοκιμάσεις μόνος με τη χρήση ενός TheraBand Λάστιχο Γυμναστικής
Η μέθοδος Pilates και 7 εύκολες ασκήσεις να δοκιμάσεις μόνος με τη χρήση ενός TheraBand Λάστιχο Γυμναστικής

«Σε 10 μαθήματα νιώθεις την διαφορά στο σώμα σου, σε 20 μαθήματα την βλέπεις,σε 30 μαθήματα έχεις ένα διαφορετικό σώμα.»  Αυτή τη φράση συνίθιζε να λέει ο εμπνευστης της μαθόδου Joseph Huberus Pilates ο οποίος ήταν Γερμανός ελληνικής καταγωγής.

TI EINAI TO PILATES REFORMER (ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΙΛΑΤΕΣ) ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ? ΚΛΑΣΣΙΚΟ, ΜΕ CADILLAC,ΜΕ TOWER ?
TI EINAI TO PILATES REFORMER (ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΙΛΑΤΕΣ) ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ? ΚΛΑΣΣΙΚΟ, ΜΕ CADILLAC,ΜΕ TOWER ?

Tο Pilates είναι ένα σύστημα γυμναστικής εμπνευσμένο απο τον Ιδρυτή του, Joseph Pilates. Μέσω της τεχνικής αυτής , διατείνουμε και γυμνάζουμε όλες τις μυϊκές ομάδες. Έτσι βελτιώνεται η φυσική μας κατάσταση, η δύναμη, η ευλυγισία, η ισορροπία, η ιδιοδεκτικότητα αλλά και η ψυχική μας διάθεση μέσω της σύνδεσης σώματος και πνεύματος . Το Pilates Μπορεί να γίνει μόνο με το βάρος του σώματος ή με μικροεξοπλισμό Pilates Mat αλλά και σε ειδικό Pilates Reformer δηλ. ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΙΛΑΤΕΣ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)
ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Αν δεν έχεις χρόνο ή δεν σε ελκύει η ιδέα να πας γυμναστήριο τότε σου έχουμε το ιδανικό πρόγραμμα με λάστιχα γυμναστικής για όλο το σώμα. Πού μπορείς να κάνεις το πρόγραμμα? Στο σπίτι , στο γραφείο , σε ένα πάρκο , οπουδήποτε! Μια λύση εύκολη, οικονομική και μπορείς να την κάνεις παντού και πάντα και να παραμείνεις δυνατός/ή , fit και υγιής.