Ρόδα Yoga / Pilates

41,90 €
SKU: TS9060
instock-amesi-paralabi.jpg
Yoga Wheel

Το Trendy Roda είναι ένα ευέλικτο ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές ασκήσεις γιόγκα. Ως αρχάριοι χρησιμοποιείται για να προσεγγίσετε αργά, δύσκολες θέσεις . Οι ασκήσεις stretching και προθέρμανσης μπορούν να πραγματοποιηθούν με μεγαλύτερη ασφάλεια. Η εκτύπωση σε στυλ ξύλου δίνει στο Yoga Wheel έναν πολύ ευγενή και φυσικό σχεδιασμό.

Ασκήσεις stretching
Βελτίωση της ισορροπίας
Ευελιξία της σπονδύλικης στήλης
Βελτιώνει τη δύναμη των μυών της πλάτης
Δυναμώνει τους κοιλιακούς μυς

Ο τροχός yoga wheel είναι ένα όργανο γυμναστικής που χρησιμποίείται σε ασκήσεις pilates, yoga και ισορροπίας 

Διαθέτει αντιολισθητική επιφάνεια

Τεχνικά χαρακτηριστικά : 

  • Βάρος ; 1,3kg
  • Πλάτος : 13cm
  • Διάμετρος : 32cm
  • Μέγιστη αντοχή σε κιλά : 475kg


Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .