Δαχτυλίδι Pilates - Pilates Ring

11,90 €
ΣΕ ΣΤΟΚ: 20
SKU: PHYRING
PARADOSI-1-3-MERES.jpg
Δαχτυλίδι Pilates

ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ PILATES RING

Το δαχτυλίδι Pilates  είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει επαγγελματικού επιπέδου προοδευτικότητα στις ασκήσεις και είναι ιδανικό για εκγύμναση ποδιών, χεριών, ακόμα και κοιλιακών μυών.

Η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία, καθιστώντας το Gymstick Pilates Ring ένα πραγματικά επαγγελματικό εργαλείο εκγύμνασης.

ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΠΙΛΑΤΕΣ PILATES RING
Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Διαστάσεις Ø 38 cm.
  • Εξαιρετικό εργαλείο για γυμναστική σε πρόγραμμα pilates.
  • Ενεργοποιεί και ενδυναμώνει το μυϊκό σύστημα στον κορμό.
  • Γυμνάζει μεγάλες μυικές ομάδες τόσο στα χέρια όσο και τα πόδια και τους κοιλιακούς.
  • Ιδανικό για χρήση στο σπίτι, το γυμναστήριο αλλά και όπου αλλού βολέυει χάρη στο χαμηλό του βάρος.

Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Σχετικά Άρθρα

ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΡΠΙΑΙΟΥ ΣΩΛΗΝΑ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΡΠΙΑΙΟΥ ΣΩΛΗΝΑ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τι είναι το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα;Το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα είναι μια πολύ συχνή πάθηση που προκαλείται από την πίεση του μέσου νεύρου, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του καρπού. Πρόκειται για την πιο συχνή περιφερική νευροπάθεια, η οποία, σύμφωνα με τους ειδικούς, προσβάλλει κυρίως τις γυναίκες (η επίσημη αναλογία είναι 5 γυναίκες για 1 άνδρα).

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Πώς μπορούμε να εκμεταλλευτούμε ποιοτικά και ουσιαστικά τον χρόνο που θα έχουμε στο σπίτι με τα παιδιά μας τις μέρες της καραντίνας. Γινόμαστε δημιουργικοί, ανακαλύπτουμε ξεχασμένα παιχνίδια και κάνουμε μαζί προπόνηση. Online γυμναστική, κάποιο πρόγραμμα του προπονητή μας και γινόμαστε αυτομάτως το πιο σπουδαίο αθλητικό πρότυπο για τα παιδιά, ενισχύοντας τους οικογενειακούς δεσμούς.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ-ΑΝΤΟΧΗ. 8 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ-ΑΝΤΟΧΗ. 8 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

Όσοι αναζητούν το σθένος για να ξεπεράσουν τα όριά τους, μαζί με τη σωματική προπόνηση, οφείλουν να εξασκήσουν και την πνευματική δύναμη και αντοχή. Μέσα από την επιμονή, την υπομονή, την ικανότητα να μαθαίνει κανείς από τα λάθη του και πάνω απ' όλα την αποφασιστικότητα να σηκώνεται, θα καταφέρει να νικάει πάντα τον εαυτό του.

ΑΡΓΕΣ Ή ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΟΥ: ΤΙ ΡΥΘΜΟ WORKOUT ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ
ΑΡΓΕΣ Ή ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΟΥ: ΤΙ ΡΥΘΜΟ WORKOUT ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ

Το τεράστιο δίλημμα στους προχωρημένους αθλητές παραμένει αιώνια αναπάντητο. Που βοηθούν οι αργές και που οι γρήγορες επαναλήψεις στην προπόνηση; Ωστόσο, πριν από αυτό, καλό είναι να ξέρει ο καθένας ποιος είναι ο στόχος- αποτέλεσμά του. Ας δούμε όμως τι δείχνουν οι έρευνες και τι συνιστούν οι ειδικοί και έπειτα επιλέγουμε...