AEROBIS AEROSLING ELITE PLUS PRO

259,00 €
0,00 €
SKU: AEASEPP
PARADOSI-30-meres.jpg
Το aeroSling ELITE plus Pro της Aerobis είναι το κορυφαίο μοντέλο της σειράς!

AEROBIS AEROSLING ELITE PLUS PRO

Το aeroSling ELITE plus Pro της Aerobis είναι το κορυφαίο μοντέλο της σειράς!

Αποτελείται από ιμάντα με τροχαλία και μεταλλικές λαβές για δυναμικές ασκήσεις αιώρησης (deflection pulley sling trainers), υψηλής ποιότητας για έμπειρους και απαιτητικούς χρήστες. To set περιλαμβάνει το aeroSling ELITE Plus και επιπρόσθετα τη βάση στερέωσης τοίχου/οροφής και μεγάλη λαβή με αφρώδη (padded) ενίσχυση (Flex Handle XL)

 • Συμπεριλαμβάνει τα ποιοτικότερα κομμάτια της σειράς.
 • Ανθεκτικές λαβές από αλουμίνιο καλυμμένες από μαλακό υλικό.
 • Περιλαμβάνει τροχαλία υψηλής ποιότητας με ρουλεμάν (Ultra Pulley).
 • Οι ιμάντες στις λαβές ρυθμίζονται σταδιακά για χέρια και πόδια.
 • Καραμπίνερ υψηλής ποιότητας.
 • Κατάλληλο για απαιτητικούς χρήστες για άσκηση στο σπίτι, στο γυμναστήριο και σε εξωτερικό χώρο.
 • Εκπαιδευτικό βίντεο με ασκήσεις και προγράμματα.
 • Ελευθερία κίνησης με εναλλασσόμενες ή περιστροφικές κινήσεις. χάρη στην τροχαλία.
 • Δυνατότητα σύνδεσης με αντίβαρο.
 • Μέγιστο βάρος 200 kg / βάρος θραύσης: 700 kg

Η κορυφαία γυμναστική με το βάρος του σώματος σας 

Το aeroSling ELITE Plus προσφέρει μία ανεπανάληπτη εμπειρία εντατικής εκπαίδευσης με πολλές παραλλαγές.

aeroSling 2017 551 Medium

Ευελιξία και άνεση

Η τροχαλία (με τη μορφή ρουλεμάν) Ultra Pulley επιτρέπει στον ιμάντα να περιστρέφεται και να εναλλάσσεται εξαιρετικά ομαλά. Αυτή η αύξηση της αστάθειας καθιστά το aeroSling ELITE Plus ακόμα πιο δύσκολο από το “μικρό του αδελφού του”, το aeroSling ELITE. Το μυϊκό σύστημα και η αλληλεπίδραση μεταξύ των μεμονωμένων μυϊκών ομάδων (νευρομυϊκός συντονισμός) εμπλέκεται ακόμη περισσότερο σε κάθε άσκηση. Το aeroSling ELITE Plus απευθύνεται σε έμπειρους χρήστες και σε επαγγελματίες άσκησης.Εκτός από τις λαβές που είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο επικαλυμμένες με καουτσούκ, το aerosling ELITE Plus έρχεται με ρυθμιζόμενες λουρίδες που προσφέρουν στήριξη στα πόδια και τα πόδια σας. Αυτή η λύση 2-σε-1 δεν είναι μόνο πολύ άνετη για ασκήσεις κορμού ή ποδιών, αλλά και πολύ βολική.

To σετ περιέχει:

 • Ιμάντες γυμναστικής με τροχαλία Ultra Pulley

 • Άγκυρα πόρτας (door anchor)

 • Στήριγμα τοίχου / οροφής και το Flex Handle XL

 • Εκπαιδευτικό poster με ασκήσεις

 • Πρόσβαση σε online μαθήματα με DVD

 • Ειδική τσάντα μεταφοράς

8 λόγοι για να διαλέξετε το aeroSling ELITE Plus

 1. Εύκολος χειρισμός : Το aeroSling ELITE Plus είναι εύκολο στη χρήση καθιστώντας το ιδανικό για αρχάριους και επαγγελματίες.

 2. Πρακτική τροχαλία: Η αστάθεια που προσφέρει η τροχαλία επιτρέπει κινήσεις περιστροφής και εναλλαγής το οποίο προσθέτει περισσότερες ασκήσεις σε αυτές που μπορείτε να εκτελέσετε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πιο δυναμική και αποτελεσματική εξάσκηση.

 3. Συμπαγές: Το aeroSling ELITE Plus είναι τόσο ελαφρύ και πρακτικό που το καθιστά εύκολο στην μεταφορά. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να γυμνάζεστε παντού, ακόμη και σε εξωτερικό χώρο.

 4. Εύκολη στερέωση: Χάρη στην ενσωματωμένη ανάρτηση που έχει, μπορείτε να το στερεώσετε παντού, σε κολόνα, πόρτα ή οροφή.

 5. Βέλτιστη ποιότητα: Το aeroSling ELITE Plus είναι κατασκευασμένο από ta pio ανθεκτικά υλικά για υψηλά φορτία και απόλυτη αξιοπιστία. Η άσκηση σας είναι συνεπώς ασφαλής και επαγγελματική.

 6. Μέγιστη ποικιλία: Επιπρόσθετα των ήδη γνωστών ασκήσεων με ιμάντες προπόνησης, το aeroSling ELITE Plus προσφέρει νέες δυνατότητες άσκησης χωρίς όρια.

 7. Λαβές με καραμπίνερ: Χάρη στα ενσωματωμένα καραμπίνερ στις μεταλλικές λαβές, μπορείτε απλά με ένα κλικ να τοποθετήσετε αντίβαρα για ασκήσεις τροχαλίας ή συνδυάστε το με άλλα αξεσουάρ για να δημιουργήσετε μια ευέλικτη πλατφόρμα άσκησης με ατελείωτες επιλογές.

 8. Ασκήσεις για όλο το σώμα: Με το aeroSling ELITE Plus μπορείτε να εκτελέσετε πληθώρα ασκήσεων για όλο το σώμα. Παράλληλα, μπορείτε να κάνετε στοχευμένες ασκήσεις σε μεμονωμένες αρθρώσεις, χωρίς να υπάρχουν όρια στους στόχους σας.

 Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .