Exxentric KBOX Active GEN 5 Ισοαδρανειακή συσκευή

1587,20 €
1330,00 €
You save:
257,20 €
1587.2
-257,20 €
SKU: EXKBCHGEN5
PARADOSI-30-meres.jpg
ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ kBox Active GEN 5 είναι το νεότερο μοντέλο kBox, με πλεονέκτημα το χαμηλότερο κόστος της σειράς, και τη φορητότητα ( 16 kg). Ένα ολόκληρο γυμναστήριο σε ένα μόνο μηχάνημα (all in one gym) και είναι ιδανικό για ασκήσεις κλειστής κινητικής αλυσίδας.

ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ !! Exxentric KBOX Active Ισοαδρανειακή συσκευή GEN 5

Το kBox Active είναι το νεότερο μοντέλο kBox, με πλεονέκτημα το χαμηλότερο κόστος της σειράς, και τη φορητότητα ( 16 kg). Ένα ολόκληρο γυμναστήριο σε ένα μόνο μηχάνημα (all in one gym) και είναι ιδανικό για ασκήσεις κλειστής κινητικής αλυσίδας.

Λειτουργεί μέσω της μεταβαλλόμενης αδράνειας των τροχών - σφόνδυλος (Inertia through flywheels).Η αντίσταση της άσκησης είναι ανάλογη της επιτάχυνσης εκτέλεσης και εξαρτάται από τις φυσικές διαστάσεις (διάμετρος και μάζα) του δίσκου. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι το έκκεντρο μυικό φορτίο. 

Επιλέγεται τόσο από φυσικοθεραπευτές όσο και από γυμναστές λόγω του μειωμένου κινδύνου τραυματισμού αλλά και της θεαματικής αύξησης της εκρηκτικότητας , της αντοχής, της ελαστικότητας και του νευροκινητικού ελέγχου.

To KBOX της Σουιδικής EXXENTRIC Χρησιμοποιείται απο ομάδες για αποκατάσταση ή και εκγύμναση όπως η Arcenal FC και η Real Mandrid αλλά και στο NBA απο πολλές κορυφαίεες ομάδες.

Ιδανικό όργανο γυμναστικής για φυσικοθεραπευτήρια, Studio γυμναστικής και personal trainers μιας και μεταφέρεται εύκολα

kmeter new

EXXENTRIC KBOX ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ: 

 • Το νεότερο και οικονομικότερο μοντέλο της σειράς KBOX
 • Αυξάνεται η δύναμη και η εκρηκτικότητα , η αντοχή, η ελαστικότητα και ο νευροκινητικός έλεγχος
 • Η αντίσταση είναι πλήρως προσαρμόσιμη και αυτό-ρυθμιζόμενη από τον ασκούμενο 
 • Μειωμένος κίνδυνος τραυματισμού 
 • Υποστηριζόμενο από Επιστημονικές έρευνες 
 • Ιδανικό τόσο για γυμναστές όσο και φυσικοθεραπευτές
 • Έκκεντρο μυϊκό φορτίο (eccentric overload)
 • Εύκολα Μεταφερόμενο 
 • Εύκολο στη χρήση και τη συντήρηση 
 • Ποικιλία Μοντέλων και αξεσουάρ 
 • Συμβατό με KMETER - συσκευή Biofeedback
 • Εφαρμογή στο κινητό 
 • Συγκρατεί ταυτόχρονα μέχρι και 2 δίσκους
 • Είναι αθόρυβο
 • Κατασκευασμένο στη Σουηδία

EXXENTRIC KBOX GEN5 NEW

EXXENTRIC KBOX GEN 5 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Χρώμα Jet Black
 • Πάνω επιφάνεια 73 x 43.5 cm (29 x 17")
 • Foot print  81 x 51 cm (32 x 20")
 • Ύψος 21 cm (8.3")
 • Βάρος   16 kg (35 lbs)
 • Inertia range (standard) 0.005 kgm² – 0.100 kgm² ή 0,200 kgm² με το εξάρτημα extension
 • Εύρος Κίνησης   180 cm (71")
 • Feedback Συμβατό με το τελευταίο μοντέλο kmeter
 • Συμβατοί flywheels / σφόβδυλοι 0.005 kgm², 0.010 kgm², 0.025 kgm², 0.050 kgm²
 • SKU 18244

Προσοχή :  Είναι συμβατό με KMETER αλλά στη συσκευασία Δεν περιλαμβάνεται το KMETER

eccentric overload

EXXENTRIC KBOX 5 - ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Τα τελευταία χρόνια Οι ισοαδρανειακές συσκευές έχουν συγκεντρώσει όλη την προσοχή στους τομείς της γυμναστικής και της αποκατάστασης για διάφορους λόγους που τις καθιστούν δυνητικά "ανώτερες" από τα παραδοσιακά βάρη. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των ισοαδρανειακών συσκευών είναι η ικανότητά τους να παρέχουν μεταβλητή αντίσταση / variable resistance σε όλο το εύρος της κίνησης. Σε αντίθεση με τα σταθερά βάρη, τα οποία εφαρμόζουν ένα σταθερό φορτίο, οι  ισοαδρανειακές συσκευές προσαρμόζονται στην παραγωγή δύναμης του χρήστη, επιτρέποντας τη μέγιστη ενεργοποίηση των μυών σε κάθε φάση της κίνησης. Αυτό εξασφαλίζει μια πιο ολοκληρωμένη και προσαρμοσμένη μυϊκή διέγερση, η οποία μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελής για την αύξηση της δύναμης και την αποκατάσταση. Επιπλέον, ο μηχανισμός ανατροφοδότησης αυτών των συσκευών προάγει τη βελτίωση της ιδιοδεκτικότητας και του νευρομυϊκού συντονισμού. Επειδή η αντίσταση σχετίζεται άμεσα με την προσπάθεια του χρήστη, απαιτεί μεγαλύτερη συγκέντρωση και δέσμευση μυικών ινών, οδηγώντας ενδεχομένως σε βελτιωμένες νευρομυϊκές προσαρμογές. Επιπλέον, οι ισοδυναμικές συσκευές τείνουν να είναι πιο φιλικές προς τις αρθρώσεις, μειώνοντας τον κίνδυνο τραυματισμών που συνήθως συνδέονται με τη λανθασμένη χρήση σταθερών βαρών.

Βαρύτητα έναντι αδράνειας : Η παραδοσιακή προπόνηση δύναμης γίνεται γενικά με την ανύψωση κάποιου είδους βάρους - όπως μια μπάρα, αλτήρες - βαράκια και μηχανήματα γυμναστικής - ενάντια στη βαρύτητα.

Στην προπόνηση με flywheel σφόνδυλο, η αντίσταση δημιουργείται μέσω της αδράνειας ενός σφονδύλου, ο οποίος επιταχύνεται ή επιβραδύνεται με τη μυϊκή δύναμη. Το επίπεδο αδράνειας του σφονδύλου και όχι το βάρος καθορίζει τη δύναμη που απαιτείται. Η αρχή είναι ισοδύναμη με εκείνη της παραδοσιακής συσκευής γιογιό. η κινητική ενέργεια που φορτώνεται στον σφονδύλο στη συγκεντρωτική φάση της κίνησης καθορίζει τη δύναμη που απαιτείται στην έκκεντρη φάση. Αυτό έχει σημαντικά πλεονεκτήματα όταν πρόκειται για προπόνηση αντίστασης.

exxentric variable resistance

Ισοαδρανειακή : Στην παραδοσιακή προπόνηση δύναμης με βάση τη βαρύτητα, ένα βάρος τοποθετείται σε ένα άκρο (χέρι ή πόδι) και το άκρο υποβάλλεται σε ένα εύρος κίνησης. Ενώ η κατεύθυνση της κίνησης ποικίλλει για πολλές σημαντικές ασκήσεις, η κατεύθυνση της βαρύτητας παραμένει η ίδια, με αποτέλεσμα η μέγιστη δύναμη να επιτυγχάνεται μόνο στο σημείο όπου το βάρος έχει τη μεγαλύτερη ορμή στην ενεργή άρθρωση, με άλλα λόγια, στο "σημείο προσκόλλησης". Στο 1 RM (1 Repetition Maximum) περνάτε μόλις και μετά βίας το σημείο ¨κολλήματος" , αλλά και πάλι, θα μπορούσατε να σηκώσετε μεγαλύτερο βάρος στις άλλες γωνίες της κίνησης λόγω χαμηλότερης ορμής.

Από την άλλη πλευρά, οι ασκήσεις προπόνησης με σφόνδυλο είναι ισοβαρείς, δηλαδή διατηρούν σταθερή αδράνεια σε όλο το εύρος της κίνησης, διευκολύνοντας μια σταθερή αντίσταση και μέγιστη μυϊκή δύναμη σε κάθε γωνία. Σε σύγκριση με το βάρος, δεν έχετε κανένα σημείο ¨κολλήματος" και μπορείτε να παράγετε μέγιστη δύναμη σε κάθε γωνία, με άλλα λόγια, σε όλο το εύρος κίνησης (ROM) και επομένως αυξάνετε περισσότερο τη δύναμη και τη μάζα με την προπόνηση με σφόνδυλο (ισοαδρανειακή).

Οι ισοαδρανιακές ασκήσεις ενδυναμώνουν τόσο τον μυ που στοχεύουν όσο και τους συνεργαζόμενους - συναγωνιστές  μυς. Αυτός ο τύπος άσκησης συμβάλλει επίσης στην ενίσχυση των συνδέσμων και των τενόντων σε όλο το εύρος της κίνησης.

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ EXXENTRIC

Η Exxentric έχει κερδίσει την αναγνώριση στους τομείς της γυμναστικής και της αποκατάστασης για διάφορους λόγους όπως:

 • Καινοτόμος σχεδιασμός: Η Exxentric είναι γνωστή για τα καινοτόμα συστήματα kBox και kPulley, τα οποία χρησιμοποιούν τις αρχές της προπόνησης με σφονδύλους για τη δύναμη και την προπόνηση.
 • Αποδοτικότητα χώρου: Οι συσκευές της EXXENTRIC είναι συμπαγείς και φορητές, γεγονός που τις καθιστά κατάλληλες για διάφορα περιβάλλοντα, από επαγγελματικά γυμναστήρια έως οικιακή χρήση.
 • Ευελιξία: Κατάλληλες για ένα ευρύ φάσμα χρηστών, από κορυφαίους αθλητές έως ασθενείς αποκατάστασης. Οι συσκευές τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προπόνηση δύναμης, αποκατάσταση και πλειομετρικές ασκήσεις.
 • Ανθεκτικότητα: Τα προϊόντα της Exxentric είναι γνωστά για την υψηλής ποιότητας κατασκευή τους, εξασφαλίζοντας μακροζωία ακόμη και με τακτική χρήση.
 • Επιστημονική υποστήριξη: Τα οφέλη της προπόνησης με σφόνδυλο, της τεχνολογίας που βρίσκεται πίσω από τις συσκευές Exxentric, έχουν υποστηριχθεί από πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες.
 • Φιλικό προς τον χρήστη app : Οι συσκευές τους συχνά συνοδεύονται από ενσωματωμένο λογισμικό και εφαρμογές που βοηθούν στην παρακολούθηση και ανάλυση των δεδομένων απόδοσης.
 • Ασφάλεια: Ο κίνδυνος πτώσης βαρών ή υπερφόρτωσης ελαχιστοποιείται, καθιστώντας την ασφαλέστερη για ατομικές προπονήσεις ή συνεδρίες αποκατάστασης. 
 • Οικονομικά αποδοτικό: Λαμβάνοντας υπόψη το ευρύ φάσμα ασκήσεων και τα πιθανά μακροπρόθεσμα οφέλη, η επένδυση σε Exxentric μπορεί να είναι πιο αποδοτική από την αγορά πολλαπλών παραδοσιακών τεμαχίων εξοπλισμού γυμναστηρίου.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ EXXENTRIC ACTIVE 5 ?

Γιατί πλέον με την νέα μεγαλύτερη πλατφόρμα kbox gen 5 δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρίας. Επιπλέον, αποτελεί και το πρώτο σε πωλήσεις (άρα και πιο δοκιμασμένο μοντέλο) παγκοσμίως λόγω της απίστευτης τιμής του. Μπορεί με το extension block να πάρει έως και 4 δίσκους με maximum inertia 0.200 kgm². Σε οποιδήποτε περίπτωση μπορείτε να το δοκιμάσετε στο κατάστημα μας ή να μας καλέσετε να σας ενημερώσουμε σύμφωνα με τις ανάγκες μας για τις διαφορές.

 Για να δείτε το manual εγκατάστασης και συντήρηση πατείστε εδώ exxentric manualProduct Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .