Μονόζυγο Τοίχου

34,90 €
34,80 €
You save:
0,10 €
34.9
-0,10 €
SKU: AM84629
PARADOSI-30-meres.jpg
Pull up bar

Το  μονόζυγο  αποτελεί ένα οικονομικό όργανο γυμναστικής ευέλικτο που μπορείς να τοποθετήσεις στο γραφείο σου , στο γυμναστήριο , στο φυσικοθεραπευτριών ή και στο σπίτι σου. Ότι και να επιλέξεις από ένα μονόζυγο πόρτας ή ένα μονόζυγο τοίχου θα δείτε πραγματικά αποτελέσματα στην μυϊκή ενδυνάμωση του κορμού αλλά και του πάνω μέρους του σώματός σας εκτελώντας pull ups , chin ups με ανοιχτές ή κλειστές λαβές. Με το μονόζυγο ή το δίζυγο θα τονώσετε τους μύες σας και με λίγες επαναλήψεις μόνο την ημέρα θα νιώσετε κάψιμο και θα σφίξετε.

Τα δίζυγα εν συγκρίσει με τα μονόζυγα είναι συνήθως μεγαλύτερα όργανα γυμναστικής και έχουν 2 υποδοχές για ασκήσεις. Το πολύζυγο που μοιάζει με σκάλα κολλημένη στον τοίχο αποτελεί την πιο επαγγελματική επιλογή και επιλέγεται κυρίως από φυσικοθεραπευτές και γυμναστές.  

Επέλεξε ανάμεσα στα καλύτερα μονόζυγα πόρτας και μονόζυγα τοίχου αυτό που σε ενδιαφέρει !

 

Μπορείς κάτω να δεις και μερικές προτεινόμενες ασκήσεις ώστε να γυμναστείς όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.

 

 

Μπορείς να το συνδυάσεις με στρώμα γυμναστικής για ασκήσεις εδάφους και λάστιχο γυμναστικής για ενδυνάμωση ποδιώνProduct Tags

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .