Laser ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Pagani Opera Fiber 5

8184,00 €
SKU: PPLF5
on-order.gif
Pagani Opera Fiber 5 Physiotherapy Laser

Η θεραπεία OPERA FIBER 5 LASER  διεισδύει βαθιά στους ιστούς και επιταχύνει την κυτταρική αναγέννηση, αυξάνοντας την ενέργεια που είναι διαθέσιμη στα κύτταρα. Τα κύτταρα αφομοιώνουν τα θρεπτικά συστατικά και απαλλάσσουν τα αποπροϊόντα ταχύτερα. Ως αποτέλεσμα της έκθεσης στο λέιζερ, τα κύτταρα των τενόντων, των συνδέσμων και των μυών επουλώνονται ταχύτερα.

Οι θεραπείες μπορούν να ρυθμιστούν με ακρίβεια και εξατομικευμένα με βάση το επίπεδο του πόνου που παρατηρείται σε κάθε ασθενή.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ 

  • Αντιφλεγμονώδης και αναλγητική δράση
  • Επιταχύνει τις μεταβολικές διεργασίες
  • Ενισχυμένη αγγειακή δραστηριότητα
  • Ρύθμιση ανοσοποιητικού
  • Βελτίωση της νευρικής λειτουργίας
  • Ταχύτερη επούλωση ιστών που έχουν υποστεί βλάβη (τραύματα, πληγές, έλκη κατακλίσεων, διαβητικά έλκη και βλεννογονίτιδα)

Συνοπτικά:

- Το OPERA Fiber 5 είναι ένα πολύ ισχυρό laser οπτικής ίνας

- Μήκος κύματος: 1.064 nm + 650 nm

- Μέγιστη ισχύς: 6 Watt (απορροφούμενη: 5 Watt)

- Τρόποι εκπομπής: Συνεχή - Παλμική - Υπερπαλμική

- Συχνότητα λειτουργίας: 1 - 250 Hz

- Εν τω βάθει θεραπεία

- Άμεση αναλγησία

- Θερμικό αποτέλεσμα

- Έτοιμα πρωτόκολλα θεραπείας με απεικόνιση περιοχής θεραπείας στην οθόνη

- Άπειρες κενές θέσεις μνήμης

- Έγχρωμη οθόνη αφής LCD

- Προτεινόμενος συνδυασμός θεραπειών

- Συνοδεύεται από 2 κεφαλές, 2 & 6 cm και προστατευτικά γυαλιά

- Μπορεί να δεχθεί βραχίωνα για στατική εφαρμογή & κεφαλή 12 cm

- Κλάση laser: 1B, llb

- Πιστοποίηση CE

 

Θεραπεία Laser

Το laser είναι μία πηγή ενέργειας η οποία εκπέμπει ένα καθαρό φως. Η έννοια του καθαρού φωτός έχει να κάνει με το ένα και μοναδικό μήκος κύματος εκπομπής του.

Τα laser στην ιατρική διαιρούνται σε πολλούς και διαφόρους τύπους αλλά μπορούμε να τα κατατάξουμε σε 2 μεγάλες κατηγορίες:

  • Ισχυρά laser με τα οποία κόβουμε ή εξαχνώνουμε διάφορους παθολογικούς, σκληρούς ή μαλακούς ιστούς. Αυτά ονομάζονται χειρουργικά laser.
  • Laser με τα οποία διεγείρουμε βιολογικά την κυτταρική λειτουργία. Αυτά ονομάζονται θεραπευτικά/ βιο-διεγερτικά ή χαμηλής ισχύος.

Στη φυσικοθεραπεία χρησιμοποιούμε τα θεραπευτικά/ βιο-διεγερτικά laser.

Tα laser αυτά, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, έχουν μικρότερη ισχύ από τα χειρουργικα και χρησιμοποιούνται για θεραπευτικούς σκοπούς. Μπορούν να προκαλέσουν φωτοχημικές αντιδράσεις μέσω της απορρόφησης των ακτίνων laser από τους ιστούς. Αυτά τα laser δεν έχουν θερμική αντίδραση και είναι απολύτως ασφαλή.

Σήμερα είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι χρησιμοποιώντας laser μικρότερης ισχύος, ανεβάζουμε εμφανώς την ενέργεια των κυττάρων του σώματος.

Ο μηχανισμός αυτοθεραπείας του οργανισμού λειτουργεί καλύτερα και οι τοξικές ουσίες αποβάλλονται από το σώμα σε μεγαλύτερη κλίμακα. Η κυκλοφορία του αίματος στον οργανικό ιστό που έχει υποστεί τη θεραπεία δέχεται θετικά θεραπευτικά ερεθίσματα. Επίσης εξασφαλίζεται η τόσο σημαντική για την ελαστικότητα του δέρματος σύνθεση των δραστικών ουσιών.

 


Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1