ALLFOND Starvac S72G ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

2490,00 €
SKU: MIKEAE7450
PARADOSI-30-meres.jpg
Το μηχάνημα αρνητικής πίεσης καταπολεμά την κυτταρίτιδα επηρεάζει τα λιποκύτταρα, τον συνδετικό ιστό, το αγγειακό και το λεμφικό σύστημα πιο αποτελεσματικά από οποιοδήποτε άλλο είδος μασάζ

ALLFOND S72G ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

Το μηχάνημα ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ καταπολεμά την κυτταρίτιδα επηρεάζει τα λιποκύτταρα, τον συνδετικό ιστό, το αγγειακό και το λεμφικό σύστημα πιο αποτελεσματικά από οποιοδήποτε άλλο είδος μασάζ. Με την εφαρμογή αναρρόφησης, τα κύτταρα του λιπώδους ιστού διαταράσσονται και στη συνέχεια φιλτράρονται μέσω του λεμφικού συστήματος.

Ha61600e40f5e4488b0ca9cd58e2a1dfco_1.jpg

Η θεραπεία είναι ευχάριστη και η εφαρμογή βασίζεται στην ατομική ευαισθησία και την κατάσταση του δέρματος. Το δέρμα αναρροφάται υπό πίεση σε δύο μικρούς κινούμενους κυλίνδρους. Η διάρκεια της θεραπείας ενός μέρους του σώματος κυμαίνεται από 20 έως 40 λεπτά. Συνιστάται στη συνέχεια η εφαρμογή ειδικής περιτύλιξης ακολουθούμενη από την τελική διαδικασία με τη μορφή μηχανικής λεμφικής παροχέτευσης . Αυτή η συσκευή μπορεί να εφαρμοστεί ευρέως χάρη στο σύστημα εναλλάξιμων κεφαλών. Το εύρος των εφαρμογών του περιλαμβάνει αφαίρεση σακουλών, διπλοσάγονου και ανανέωση γερασμένου δέρματος.

Περιγραφή εξαρτημάτων:

 • 2x Stravac Vacuum Rollers: Το λεμφικό μασάζ κενού αέρος έχει σχεδιαστεί για την αποστράγγιση των υγρών. Εκτελείται με κινήσεις από το άκρο των ποδιών προς τα πάνω,ενώ δημιουργείται προσωρινή πίεση των ιστών με ρολά. Το μασάζ βελτιώνει τη ροή της λέμφου, επιτρέπει την ταχύτερη απομάκρυνση των τοξινών, ενεργοποιεί τη δραστηριότητα των εκκριτικών αδένων, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, τροφοδοτεί το δέρμα με οξυγόνο. Εφαρμόζεται σε περίπτωση κυτταρίτιδας, πρηξίματος ποδιών και γίνεται πριν από αντικυτταριτιδικές επεμβάσεις.
 • 2x βεντούζες
 • 4x Starvac Double Cup (μπλε βεντούζες): Κατά την εκτέλεση του μασάζ κενού αέρα αδυνατίσματος, ενεργοποιείται η λεμφική διακοπή, διεγείρεται η μικροκυκλοφορία του δέρματος και
  υποδέρματος ενώ επιταχύνει την προσκόλληση των λιπωδών κυττάρων κάνοντας το δέρμα πιο λείο και άκαμπτο. Μειώνονται οι όγκοι των γλουτών στις περιοχές των μηρών και της μέσης.
 • 6x Starvac Basic Cup (λευκές βεντούζες): Στόχος του μασάζ κατά της κυτταρίτιδας είναι να εξαφανίσει τον υποδερμικό λιπώδη ιστό, να αφαιρέσει τοξικές ουσίες από τον οργανισμό, να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος του δέρματος και των μυών. κάνει το δέρμα πιο ελαστικό. Χαλαρώνει, τονώνει, βελτιώνει τη γενική κατάσταση, τη διάθεση και τον ύπνο. Η αίσθηση της ζεστασιάς και της ελαφρότητας, που εμφανίζεται μετά τη διαδικασία θα δώσει ζωντάνια και ενέργεια.

Hbeb978e0520e4a439a247dd848927a952_1.jpg

Λειτουργίες:

 • Σμίλευμα σώματας
 • Αφαίρεση κυτταρίτιδας.
 • Βελτίωση σφριγηλότητας δέρματος.
 • Επιτάχυνση αποβολής τοξινών.
 • Μασάζ και χαλάρωση σώματος.
 • Απώλεια βάρους.

Παράμετροι:

Ισχύες
100W
Λειτουργίες
(1) Λεμφική παροχέτευση
(2) Φυσικοθεραπεία
(3) Ενισχυτικά στήθους
(4) Αυξητική και Ανόρθωση Γλουτών
(5) Απώλεια βάρους
(6) Διαμόρφωση σώματος
Προγράμματα
35 προγράμματα
 Εγγύηση
 1 χρόνος


Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .