THERABODY THERAGUN PRO TB001

599,00 €
589,99 €
You save:
9,01 €
599
-9,01 €
SKU: TB001
not_available.gif
THERABODY THERAGUN PRO

THERABODY THERAGUN PRO

Theragun PRO – η πιο ισχυρή συσκευή κρουστικής μάλαξης, επαγγελματικού επιπέδου, με όλα τα χαρακτηριστικά που οι επαγγελματίες ξέρουν και εμπιστεύονται!

Ισχυρή, αθόρυβή με επαγγελματική επίδοση. Η έξυπνη επαγγελματική συσκευή κρουστικής μάλαξης είναι μια κατηγορία από μόνη της!

Η top-of-the-line μυϊκή θεραπεία σε βάθος γίνεται πλέον πιο εξατομικευμένη, μειώνοντας την ένταση και δυσκαμψία των μυών και βελτιώνοντας την κινητικότητα και την αποκατάστασή τους χάρη στη νέα εφαρμογή σε κινητό (app). Το Theragun PRO με την συνεχόμενη λειτουργία χρήσης χάρη στις δύο αποσπώμενες μπαταρίες του, τον περιστρεφόμενο βραχίονα και την εργοστασιακή εγγύηση δύο ετών, το καθιστά το πλέον προηγμένο εργαλείο αποκατάστασης για τους επαγγελματίες (φυσικοθεραπευτές, αθλητές, γυμναστές) αλλά και για τον οποιοδήποτε που μπορεί να το χρειαστεί.

Όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για την καθημερινή φροντίδα του σώματος σας

Η συσκευή PRO σας προσφέρει την δύναμη και επίδοση που θέλουν να έχουν οι επαγγελματίες. Προσφέρει την εργονομική τριγωνική λαβή, περιστρεφόμενη κεφαλή 4 θέσεων, οθόνη με πλήρη έλεγχο των παραμέτρων ταχύτητας και επιλογής προγραμμάτων, σύνδεση Bluetooth, 6 κεφαλές και 2 μπαταρίας μεγάλης διάρκειας (συνολικά 300 λεπτών συνεχούς λειτουργίας).

Προηγμένη Εργονομία

Η πατενταρισμένη εργονομική τριγωνική λαβή σας προσφέρει 4 τρόπους να κρατάτε την συσκευή φθάνοντας εύκολα και στα πιο δύσκολα σημεία. Η κεφαλή περιστρέφεται σε 4 θέσεις ώστε να μπορείτε να εφαρμόζετε την θεραπεία σας χωρίς περιορισμό στην άνεση και την εργονομία σας!

Οθόνη OLED

Η οθόνη OLED σας δίνει πλήρη έλεγχο για να εκτελέσετε τη θεραπεία σας απεικονίζοντας την τρέχουσα ταχύτητα και τη δύναμη που εφαρμόζεται. Και εάν δεν έχετε μαζί το κινητό σας, μπορείτε να διαλέξετε ένα από τα 3 αποθηκευμένα προγράμματα στη συσκευή.

Ρυθμιζόμενη Ταχύτητα Κρούσης

Είτε θέλετε να εκτελέσετε μάλαξη σε ευαίσθητη περιοχή είτε χρειάζεστε την πλήρη ισχύ, η συσκευή σας να επιλέξετε κάποια από τις 5 ενσωματωμένες ταχύτητες (1750, 1900, 2100, 2200, 2400 κρούσεις ανά λεπτό) ή να ρυθμίσετε τη δική σας μέσω της εφαρμογής  στο εύρος 1750-2400 κρούσεων ανά λεπτό!

2 Μπαταρίες Αυτονομίας 300 λεπτών

Η συσκευή περιλαμβάνει 2 αποσπώμενες μπαταρίες λιθίου με μεγάλη διάρκεια 150 λεπτών συνεχούς λειτουργίας η καθεμία. Επίσης μπορεί να φορτιστεί ασύρματα με την ασύρματη βάση φόρτισης (πωλείται ξεχωριστά).

Απαράμιλλη δύναμη. Αξιοσημείωτα αθόρυβο (Quiet)

Το ειδικά σχεδιασμένο μοτέρ χωρίς τριβές (brushless) χρησιμοποιεί την τεχνολογία QuietForce Technology™ που προσφέρει τη γνωστή δύναμη Theragun, ενώ ταυτόχρονα είναι πιο αθόρυβο από ποτέ!

Bluetooth Enabled Smart Percussive Therapy™

Η εφαρμογή Therabody συνεργάζεται με τις εφαρμογές Apple Health και Google και μαθαίνει από τα δεδομένα της δραστηριότητάς και τις συμπεριφορές σας ώστε να σας προτείνει μέσω Bluetooth εξατομικευμένα προγράμματα αποθεραπείας στη συσκευή σας.

Με αυτόν τον τρόπο θα σας καθοδηγήσει με εξατομικευμένο τρόπο πως να βελτιώσετε την υγεία σας.

Βάθος, Ταχύτητα, Δύναμη

Εύρος κρούσης

Το εύρος κρούσης φτάνει 60% βαθύτερα στο μυ σε σχέση με τις υπόλοιπες συσκευές δόνησης του εμπορίου και φτάνει τα 16 χιλιοστά σε βάθος. Για το λόγο αυτό αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στους μύες, παράγει θερμότητα και τους ανακουφίζει από την ένταση.

Ταχύτητα

Με κατάλληλα επιλεγμένη συχνότητα κρούσης (40 φορές το δευτερόλεπτο), σας επιτρέπει να έχετε εστιασμένη τοπική δράση χωρίς ο εγκέφαλος να προλαβαίνει να συνηθίζει την διέγερση.

Δύναμη

Ο συνδυασμός ταχύτητας και δύναμης επιτρέπει να φθάσετε στην ρίζα του προβλήματος αυξάνοντας την κυκλοφορία και χαλαρώνοντας τον μυϊκό τόνο. Μπορείτε να εφαρμόσετε έως και 27 κιλά δύναμης χωρίς να υποχωρεί η συσκευή.

Παρελκόμενα: 6 κεφαλές

6 εξαρτήματα/κεφαλές που προσαρτώνται στη συσκευή, κατάλληλα για κάθε σημείο του σώματος και εφαρμογή.

Καθαρίζονται εύκολα, χάρη στο υλικό κατασκευής τους από μη πορώδη υλικά (closed cell foam).

 • Dampener– Χρησιμοποιείται σε μαλακές ή οστικές περιοχές. Ιδανικό για γενική χρήση.
 • StandardBall– Ιδανικό για γενική χρήση σε μεγάλες ή μικρές μυϊκές ομάδες.
 • Cone– Χρησιμοποιείται σε στοχευμένη μυϊκή θεραπεία, περιλαμβάνονται χέρια και πέλματα.
 • Thumb– Χρησιμοποιείται κυρίως σε σημεία πυροδότησης (triggerpoints) και στη μέση
 • Wedge– Ιδανικό για την περιοχή της ωμοπλάτης και της λαγονοκνημιαίας ταινίας. Συνήθως χρησιμοποιείται για να αυξήσει την αιματική ροή και να μειώσει τον τόνο.
 • Supersoft™ – Χρησιμοποιείται για θεραπεία δόνησης, κυρίως σε ευαίσθητες περιοχές και τα οστά.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 • Διαστάσεις: 25.5 cm x0 cm x 7.6 cm
 • Βάρος: 1,3 kg
 • Λαβή &κεφαλή: Τριγωνική λαβή, περιστρεφόμενη κεφαλή 4 θέσεων
 • Mπαταρία: 2 αποσπώμενες μπαταρίες 16V Lithium-ion
 • Διάρκεια μπαταρίας, χρόνος φόρτισης: 300 min συνολικά, 150 min κάθε μπαταρία, 75 min φόρτιση
 • Κεφαλές: 6 (Dampener, StandardBall, Cone, Thumb, Wedge, Supersoft™)
 • Ταχύτητες κρούσης: 5 ενσωματωμένες ταχύτητες (1750, 1900, 2100, 2200, 2400 κρούσεις ανά λεπτό) και ρυθμιζόμενες ταχύτητες μέσω της εφαρμογής (εύρος 1750-2400 κρούσεις ανά λεπτό)
 • Ευφυείς λειτουργίες: Smart App μέσω Bluetooth®, οθόνη OLED, ρυθμιζόμενη ταχύτητα, 3 αποθηκευμένα προγράμματα
 • Εγγύηση: 2 έτη

Περιλαμβάνει

 • Σκληρή θήκη
 • 6 εξαρτήματα/κεφαλές που καθαρίζονται εύκολα, χάρη στο υλικό κατασκευής τους (closed cell foam).
  • Dampener– Χρησιμοποιείται σε μαλακές ή οστικές περιοχές. Ιδανικό για γενική χρήση.
  • StandardBall– Ιδανικό για γενική χρήση σε μεγάλες ή μικρές μυϊκές ομάδες.
  • Cone– Χρησιμοποιείται σε στοχευμένη μυϊκή θεραπεία, περιλαμβάνονται χέρια και πατούσες.
  • Thumb– Χρησιμοποιείται κυρίως σε σημεία ενεργοποίησης μυών (triggerpoints) και στη μέση
  • Wedge– Ιδανικό για την περιοχή της ωμοπλάτης και της λαγονοκνημιαίας ταινίας. Συνήθως χρησιμοποιείται για να αυξήσει την αιματική ροή και να μειώσει τον τόνο.
  • Supersoft™ – Χρησιμοποιείται για θεραπεία δόνησης, κυρίως σε ευαίσθητες περιοχές και τα οστά.
 • Φορτιστής μπαταρίας λιθίου.


Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1