THERABODY THERAGUN ELITE TB002 BLACK

399,00 €
389,00 €
You save:
10,00 €
399
-10,00 €
SKU: TB002
PARADOSI-30-meres.jpg
THERABODY THERAGUN ELITE BLACK
Χρώμα
BLACK

THERABODY THERAGUN ELITE BLACK

Περιγραφή

Ανώτερο. Αποτελεσματικό. Προηγμένο. Το Theragun Elite είναι η πιο αθόρυβη ευφυής συσκευή κρουστικής μάλαξης!

Με κομψό σχεδιασμό, ελαφριά και πλήρως προσαρμόσιμη στις ανάγκες του σώματος σας. Χάρη στην απαράμιλλη δύναμη της, η συσκευή Thereagun Elite είναι ο απόλυτος συνεργάτης για την υγεία και αποθεραπεία σας.

Τώρα, πιο εξατομικεύσιμη από ποτέ με καθοδήγηση από την εφαρμογή (app) σε κινητό, ζήστε μία ανεπανάληπτη εμπειρία για να μειώσετε την ένταση και τον τόνο των μυών σας, είτε μετά από μία κουραστική ημέρα, είτε από την εργασία, είτε από την προπόνησή σας!

Όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για την καθημερινή φροντίδα του σώματος σας

Η συσκευή σας προσφέρει μία ανεπανάληπτη εμπειρία στην καθημερινή σας θεραπεία. Είτε είστε ασκούμενος, αθλητής επιδόσεων, φυσικοθεραπευτής ή γυμναστής, στο Theragun Elite θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε, όπως την εργονομική λαβή, οθόνη με πλήρη έλεγχο των παραμέτρων ταχύτητας και επιλογής προγραμμάτων, σύνδεση Bluetooth, 5 κεφαλές και μεγάλης διάρκειας μπαταρία.

Εργονομική Λαβή

Η πατενταρισμένη εργονομική τριγωνική λαβή σας προσφέρει 4 τρόπους να κρατάτε την συσκευή φθάνοντας εύκολα και στα πιο δύσκολα σημεία.

Οθόνη OLED

Η οθόνη OLED σας δίνει πλήρη έλεγχο για να εκτελέσετε τη θεραπεία σας απεικονίζοντας την τρέχουσα ταχύτητα και τη δύναμη που εφαρμόζεται. Και εάν δεν έχετε μαζί το κινητό σας, μπορείτε να διαλέξετε ένα από τα 3 αποθηκευμένα προγράμματα στη συσκευή.

Ρυθμιζόμενη Ταχύτητα Κρούσης

Είτε θέλετε να εκτελέσετε μάλαξη σε ευαίσθητη περιοχή είτε χρειάζεστε την πλήρη ισχύ, η συσκευή σας να επιλέξετε κάποια από τις 5 ενσωματωμένες ταχύτητες (1750, 1900, 2100, 2200, 2400 κρούσεις ανά λεπτό) ή να ρυθμίσετε τη δική σας μέσω της εφαρμογής  στο εύρος 1750-2400 κρούσεων ανά λεπτό!

Μπαταρία που διαρκεί

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της συσκευής είναι η ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου με μεγάλη διάρκεια 120 λεπτών συνεχούς λειτουργίας. Επίσης μπορεί να φορτιστεί ασύρματα με την ασύρματη βάση φόρτισης (πωλείται ξεχωριστά).

Απαράμιλλη δύναμη. Αξιοσημείωτα αθόρυβο (Quiet)

Το ειδικά σχεδιασμένο μοτέρ χωρίς τριβές (brushless) χρησιμοποιεί την τεχνολογία QuietForce Technology™ που προσφέρει τη γνωστή δύναμη Theragun, ενώ ταυτόχρονα είναι πιο αθόρυβο από ποτέ!

Bluetooth Enabled Smart Percussive Therapy™

Η εφαρμογή Therabody συνεργάζεται με τις εφαρμογές Apple Health και Google και μαθαίνει από τα δεδομένα της δραστηριότητάς και τις συμπεριφορές σας ώστε να σας προτείνει μέσω Bluetooth εξατομικευμένα προγράμματα αποθεραπείας στη συσκευή σας.

Με αυτόν τον τρόπο θα σας καθοδηγήσει με εξατομικευμένο τρόπο πως να βελτιώσετε την υγεία σας.

Βάθος, Ταχύτητα, Δύναμη

Εύρος κρούσης

Το εύρος κρούσης φτάνει 60% βαθύτερα στο μυ σε σχέση με τις υπόλοιπες συσκευές δόνησης του εμπορίου και φτάνει τα 16 χιλιοστά σε βάθος. Για το λόγο αυτό αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στους μύες, παράγει θερμότητα και τους ανακουφίζει από την ένταση.

Ταχύτητα

Με κατάλληλα επιλεγμένη συχνότητα κρούσης (40 φορές το δευτερόλεπτο), σας επιτρέπει να έχετε εστιασμένη τοπική δράση χωρίς ο εγκέφαλος να προλαβαίνει να συνηθίζει την διέγερση.

Δύναμη

Ο συνδυασμός ταχύτητας και δύναμης επιτρέπει να φθάσετε στην ρίζα του προβλήματος αυξάνοντας την κυκλοφορία και χαλαρώνοντας τον μυϊκό τόνο. Μπορείτε να εφαρμόσετε έως και 18 κιλά δύναμης χωρίς να υποχωρεί η συσκευή.

Παρελκόμενα: 5 κεφαλές

5 εξαρτήματα/κεφαλές που προσαρτώνται στη συσκευή, κατάλληλα για κάθε σημείο του σώματος και εφαρμογή.

Καθαρίζονται εύκολα, χάρη στο υλικό κατασκευής τους από μη πορώδη υλικά (closed cell foam).

 • Dampener– Χρησιμοποιείται σε μαλακές ή οστικές περιοχές. Ιδανικό για γενική χρήση.
 • StandardBall– Ιδανικό για γενική χρήση σε μεγάλες ή μικρές μυϊκές ομάδες.
 • Cone– Χρησιμοποιείται σε στοχευμένη μυϊκή θεραπεία, περιλαμβάνονται χέρια και πέλματα.
 • Thumb– Χρησιμοποιείται κυρίως σε σημεία πυροδότησης (triggerpoints) και στη μέση
 • Wedge– Ιδανικό για την περιοχή της ωμοπλάτης και της λαγονοκνημιαίας ταινίας. Συνήθως χρησιμοποιείται για να αυξήσει την αιματική ροή και να μειώσει τον τόνο.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Διαστάσεις: 24.0 cm x 17.0 cm x 7.4 cm
 • Βάρος: 1 kg
 • Λαβή, κεφαλή: Τριγωνική, σταθερή
 • Διάρκεια μπαταρίας, χρόνος φόρτισης: 120 min, 80 min
 • Τύπος μπαταρίας: 12V εσωτερική μπαταρία Lithium-ion
 • Κεφαλές: 5 (Dampener, StandardBall, Cone, Thumb, Wedge)
 • Ταχύτητες κρούσης: 5 ενσωματωμένες ταχύτητες (1750, 1900, 2100, 2200, 2400 κρούσεις ανά λεπτό) και ρυθμιζόμενες ταχύτητες μέσω της εφαρμογής (εύρος 1750-2400 κρούσεις ανά λεπτό)
 • Ευφυείς λειτουργίες: Smart App μέσω Bluetooth®, οθόνη OLED, ρυθμιζόμενη ταχύτητα, 3 αποθηκευμένα προγράμματα
 • Εγγύηση: 1 έτος

Περιλαμβάνει

 • Σκληρή θήκη
 • 5 εξαρτήματα/κεφαλές που καθαρίζονται εύκολα, χάρη στο υλικό κατασκευής τους (closed cell foam)
  • Dampener– Χρησιμοποιείται σε μαλακές ή οστικές περιοχές. Ιδανικό για γενική χρήση.
  • StandardBall– Ιδανικό για γενική χρήση σε μεγάλες ή μικρές μυϊκές ομάδες.
  • Cone– Χρησιμοποιείται σε στοχευμένη μυϊκή θεραπεία, περιλαμβάνονται χέρια και πατούσες.
  • Thumb– Χρησιμοποιείται κυρίως σε σημεία ενεργοποίησης μυών (triggerpoints) και στη μέση
  • Wedge– Ιδανικό για την περιοχή της ωμοπλάτης και της λαγονοκνημιαίας ταινίας. Συνήθως χρησιμοποιείται για να αυξήσει την αιματική ροή και να μειώσει τον τόνο.
 • Τροφοδοτικό φόρτισης


Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .