THERABODY THERAFACE PRO ΑΣΠΡΟ

411,09 €
You save:
12,09 €
12,09 €
SKU: TBTFPW
PARADOSI-3-10-MERES.jpg
8 θεραπείες σε 1 συσκευή. Αμέτρητες δυνατότητες. Η κορυφαία συσκευή για θεραπείες προσώπου. Το TheraFace PRO φέρνει ολες τις καινοτομίες της Therabody στις θεραπείες προσώπου, όλες ενσωματωμένες σε μία φορητή και εύχρηστη συσκευή

THERABODY THERAFACE PRO ΑΣΠΡΟ

Συστήσαμε πρώτοι στον κόσμο τα οφέλη της κρουστικής μάλαξης.  Με το TheraFace PRO φέρνουμε τις καινοτομίες μας και στις θεραπείες προσώπου, όλες ενσωματωμένες σε μία φορητή και εύχρηστη συσκευή.

Μειώστε την ένταση και χαλαρώστε τους μύες του προσώπου, συνδυάστε θεραπείες σύσφιξης του δέρματος, καθαρισμού και αντιμετώπισης των ρυτίδων, απολαύστε τα οφέλη της φωτοθεραπείας, κρυοθεραπείας και θερμοθεραπείας από την άνεση του σπιτιού σας.

8 θεραπείες σε 1 συσκευή. Αμέτρητες δυνατότητες. Η απόλυτη συσκευή για την υγεία του προσώπου.

Theraface Collage Applications 10 1760x990 1

Συνδυάστε. Ρυθμίστε. Δημιουργήστε μία νέα θεραπεία.

Η νέα μας καινοτομία στη υγεία του προσώπου ανοίγει νέους δρόμους για να αγαπήσετε το πρόσωπο σας. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα με τις αποκλειστικές all-in-one ρουτίνες που σας προσφέρουμε για την καθημερινή φροντίδα του προσώπου σας.

 
  • Βοηθά στην μείωση των ρυτίδων γύρω από τα μάτια.

Φωτοθεραπεία LED: Μπλε Φωτός

  • Βοηθά στην μείωση ήπιας έως μεσαίας ακμής.

Φωτοθεραπεία LED: Ερυθρού + Υπέρυθρου Φωτός

  • Βοηθά στην μείωση των ρυτίδων γύρω από τα μάτια. Η θερμότητα μειώνει προσωρινά τον πόνο.

 
Κρυοθεραπεία και Θερμοθεραπεία:
Cold & Hot Rings (πωλούνται ξεχωριστά)
Κρυοθεραπεία:
  • Βοηθά τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Μειώνει πόνο, φλεγμονή και μυϊκούς σπασμούς

Θερμοθεραπεία

  • Μειώνει την ένταση και τον πόνο., αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος.

Ακολουθούν μερικές σημαντικές οδηγίες που πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε:

Κάθε θεραπεία υγείας προσώπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 8 λεπτά το πολύ, με εξαίρεση την κρουστική θεραπεία. Η συσκευή θα ηχήσει 3 φορές για να υποδείξει ότι έχει επιτευχθεί ο μέγιστος χρόνος.

Η συσκευή θα ηχήσει μία φορά μετά από 15 δευτερόλεπτα χρήσης (οποιαδήποτε θεραπεία προσώπου εκτός από τις κεφαλές κρούσης) υποδεικνύοντας ότι πρέπει να μετακινήσετε τη συσκευή σε μια νέα περιοχή του προσώπου. Η συσκευή θα ηχήσει δύο φορές για να υποδείξει εάν ο δακτύλιος ή το εξάρτημα δεν έχει συνδεθεί πλήρως ή έχει αφαιρεθεί κατά λάθος.

Το κουμπί μεσαίου δακτυλίου στη συσκευή ελέγχει τις ρυθμίσεις έντασης στο εξάρτημα Microcurrent, στον δακτυλίδι φωτοθεραπείας LED και στα δακτυλίδια θερμού και ψυχρού  (πωλούνται χωριστά). Το επάνω κουμπί ελέγχει την ταχύτητα των κρουστικών προσαρτημάτων και του δακτυιδιού καθαρισμού.

Η ρύθμιση μπλε φωτός στον δακτυλίδι φωτοθεραπείας LED δεν πρέπει να χρησιμοποιείται με τα εξαρτήματα κρούσης για την πρόληψη της εξάπλωσης της ακμής.

Το εξάρτημα Microcurrent θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιείται με το αγώγιμο τζελ, το οποίο συνοδεύεται από τη συσκευή TheraFace PRO.

Το δακτυλίδι καθαρισμού (Cleansing Ring) μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε καθαριστικό της επιλογής σας, εκτός από αυτά με μικροσφαιρίδια ή χοντροκομμένα απολεπιστικά.

Για να καθαρίσετε, σκουπίστε το TheraFace PRO και τα δακτυλίδια προσάρτησης με ένα υγρό πανί ή μαντηλάκι καθαρισμού χωρίς οινόπνευμα. Η συσκευή δεν είναι αδιάβροχη. το μόνο εξάρτημα που είναι πλήρως αδιάβροχο είναι το δακτυλίδι καθαρισμού, για τον καθαρισμό του. Μετά τον καθαρισμό, αφήστε τη συσκευή και τα δακτυλίδια προσάρτησης να στεγνώσουν καλά πριν αποθηκεύσετε ή ξεκινήσετε άλλο πρωτόκολλο θεραπείας.

Ανατρέξτε στη σελίδα Προφυλάξεις και Αντενδείξεις για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των θεραπειών προσώπου TheraFace PRO.

Δείτε βίντεο με οδηγίες χρήσης για κάθε θεραπεία ΕΔΩ.

Επιστημονική τεκμηρίωση

  • 94% ανέφεραν ότι το δέρμα φαίνονταν συνολικά πιο υγιές *
  • 89% παρατήρησαν μείωση στις ρυτίδες ή/και μείωση στην όψη μη υγιούς δέρματος*
  • 89% παρατήρησαν το πρόσωπο τους να έχει καλύτερο περίγραμμα*

*Αποτελέσματα βασισμένα σε μελέτη 35 ατόμων μετά από χρήση 12 εβδομάδων

Τεχνικά χαρακτηριστικάProduct Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .