IASTM ΕΡΓΑΛΕΙΑ Fasciq SET LARGE

861,80 €
SKU: FASSETL
PARADOSI-1-3-MERES.jpg
IASTM ΕΡΓΑΛΕΙΑ Fasciq SET LARGE

IASTM ΕΡΓΑΛΕΙΑ Fasciq SET LARGE

 • NO. 1 BRAND ΓΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ FASCIA
 • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60+ ΧΩΡΕΣ
 • ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ 

  (f.e. Robert Schleip, Fascia Research Society)

 ΤΟ ΣΕΤ IASTM TOOLS ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 1. 9 mm x 1.9 cm x 44.6 cm 539 grams Heavy IASTM Tool για μεγάλες επιφάνειεσ
 2. 6 mm x 6 cm x 13.6 cm 207 grams 
 3. 6 mm x 4.2 cm x 20.7 cm 263 grams 
 4. 6 mm x 3.2 cm x 21.3 cm 216 grams 
 5. 5 mm x 2.3 cm x 15.2 cm 85 grams 

Total weight of 1310 grams.

 

Τα IASTM TOOLS :

 • Διατηρούν υγιή και ευκίνητη τη Fascia
 • Βελτιώνουν το εύρος κίνησης (RANGE OF MOTION - ROM).
 • Κινητοποιούν τους μακαλούς ιστούς.
 • Χαλαρώνουν τον συνδετικό ιστό.
 • Βοηθούν στην θεραπεία των trigger points.

 

Τα FASCIQ® IASTM Tools (Instrument-Assisted Soft Tissue Mobilization tools) κατασκευασμένα απο  υψηλής ποιότητας χειρουργικό ανοξείδωτο ατσάλι χρησιμοποιούνται απο φυσικοθεραπευτές . Γιατί να χρησιμοποιούν μόνο και να κουράζουν τα χέρια τους όταν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους πιο εύκολη?

IASTM TOOLS

 

Τα εργαλεία IASTM: Όσο μεγαλύτερο το εργαλείο τόσο φτάνουν βαθύτερα και είναι κατάλληλα για μασάζ μεγαλύτερα σημεία του σώματος. Το κάθε εργαλείο IASTM έχει πολλαπλές πλευρές.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η FASCIA Η ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΡΙΤΟΝΙΑ?

Η Fascia είναι επίπεδα, συμπαγή στρώματα συνδετικού ιστού τα οποία περιβάλλουν, συνδέουν και συγκρατούν όλους τους μύες, τους τένοντές και τις αρθρώσεις . Έτσι τα μεμονωμένα μέρη του σώματος συγκρατούνται μαζί σε ένα σύνολο.

Εξαιτίας αυτής οι μύες διατηρούν  το σχήμα τους. Όμως η περιτονία δεν είναι απλά μια μεμβράνη που παθητικά συγκρατεί τις δομές του σώματος στη θέση τους. Αποτελεί κομμάτι της επικοινωνίας μεταξύ των διαφόρων δομών και  επιπλέον, λειτουργεί ως ελαστικός αποσβεστήρας κραδασμών στις κινήσεις, έχει αποφασιστική λειτουργία στην άμυνα κατά των παθογόνων οργανισμών και αποτελεί τη βάση της διαδικασίας επούλωσης του ιστού μετά από τραυματισμό. Κύριο συστατικό της είναι το κολλαγόνο.

 

Τρία εύκολα tricks για να διατηρήσουμε την περιτονία σε καλή κατάσταση είναι

Α) η ενυδάτωση

Β) Self-myofascial release μέσω κυλίνδρων μασάζ (Foam rollers) και άλλων προϊόντων διατάσεων- Stretching και θεραπείας μασάζ.

Γ) Το Pilates και η Γιόγκα

Μπάλες γυμναστικής , foam rollers και λάστιχα γυμναστικής είναι εργαλεία που θα σας βοηθήσουν!

Με την διαρκή έξαρση του κλάδου του fitness όλο και περισσότεροι ασχολούνται με το θέμα της περιτονίας είτε ως μέθοδο πρόληψης είτε ως μέθοδο αποθεραπείας μετά από ένα τραυματισμό.

 Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:5

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .