ΜΟΝΟΖΥΓΟ / ΠΟΛΥΖΥΓΟ AMILA Power Tower

367,39 €
329,99 €
You save:
37,40 €
367.39
-37,40 €
SKU: AM44274
PARADOSI-1-3-MERES.jpg
Μηχάνημα Μονόζυγο/Δίζυγο AMILA Power Tower

ΜΟΝΟΖΥΓΟ/ΔΙΖΥΓΟ POWER TOWER 

Μονόζυγο Δίζυγο Ημιεπαγγελματικό Power Tower AMILA 44274​

To Μονόζυγο Δίζυγο AMILA 44274 της εταιρείας AMILA είναι ένα εκπληκτικό όργανο (μονόζυγο-δίζυγο) το οποίο μπορεί να σας προσφέρει πολλές δυνατότητες για εκγύμναση χεριών, κορμού & κοιλιακών.
Τόσο οι λαβές του μονόζυγου όσο και αυτές για τα χέρα είναι ειδικά κατασκευασμένες ώστε να προσφέρουν σε κάθε αθλούμενο ανεξαρτήτου μεγέθους , βάρους & ηλικίας , άνεση και ασφάλεια.
Tο μηχάνημα έχει πολύ βαριά κατασκευή ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε ερασιτεχνικούς (σπίτια) όσο και σε ημιεπαγγελματικούς χώρους (personal studio, σύλλογοι, ξενοδοχεία) με την ίδια σταθερότητα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Σωλήνας: 50 x 70 x 1.5 mm
Μαξιλάρι: Από PU πάχους 1mm, γεμισμένο με ΕΡΕ
Διαστάσεις: 112 × 112 × 221 cm



Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .