ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ 100ML

6,50 €
ΣΕ ΣΤΟΚ: 5
SKU: BIO5213004630615
PARADOSI-1-3-MERES.jpg
Το καστορέλαιο ή ρητινέλαιο, κικινέλαιο ή ρετσινόλαδο, όπως είναι κάποιες εναλλακτικές του ονομασίες, λόγω της χαμηλής μοριακής του μάζας, εισχωρεί στην επιδερμίδα. Γνωστό από την αρχαία Αίγυπτο για την καλλυντική του χρήση αλλά πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια στη φροντίδα των μαλλιών. Παράγεται με ψυχρή έκθλιψη.
ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ 100ML

 

ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟ ΒΑΣΗΣ

Το Καστορέλαιο, λόγω της χαμηλής μοριακής του μάζας διεισδύει σε βάθος στην επιδερμίδα, διαπερνώντας την κεράτινη εξωτερική στοιβάδα από νεκρά κύτταρα. Έτσι, είναι ιδανικό για βαθύ καθαρισμό και πολύ πλούσια ενυδάτωση. «Φυλακίζει» την υγρασία στο δέρμα και αποτρέπει την πρόωρη γήρανση από την αφυδάτωση. Το καστορέλαιο είναι υψηλό σε ρικινελαϊκό οξύ. Αυτό το οξύ είναι ένας  πολύ αποτελεσματικός φυσικός  αντι-βακτηριακός και αντι–μυκητιασικός παράγονταςΤο καστορέλαιο περιέχει υψηλά επίπεδα Βιταμίνης Ε, μειώνει την εμφάνιση των ουλών και συμβάλει στην επούλωση των εγκαυμάτων από την έκθεση στον ήλιο, ενώ περιέχει συστατικά που βοηθούν στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής και στη βελτίωση της τριχοφυΐας. Γνωστό από την αρχαία Αίγυπτο για την καλλυντική του χρήση αλλά πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια στη φροντίδα των μαλλιών. Παράγεται με ψυχρή έκθλιψη.
Τα Έλαια Βάσης χρησιμοποιούνται είτε ως απαραίτητος φορέας, που θα ενσωματώσει τα αιθέρια έλαια για χρήση στην αρωματοθεραπεία και την κοσμετολογία, είτε ατόφια στην καλλυντική περιποίηση. Είναι, επομένως, σημαντικό να είναι 100% καθαρά, ακριβώς όπως όλα τα πολύτιμα Έλαια Βάσης «Βιολόγος».

ΣΥΝΘΕΣΗ
Πλούσιο σε κικινελαϊκό οξύ και Ωμέγα – 9 λιπαρά οξέα

ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ ΟΦΕΛΗ

  • Κατά της τριχόπτωσης
  • Κατά της δυσκοιλιότητας
  • Κατά της ακμής
  • Κατά των μυκητών των νυχιών

ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑ

Ταυτόχρονα, το Καστορέλαιο είναι δημοφιλές για την τόνωση της τριχοφυΐας. Έτσι, χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο στην περιποίηση μαλλιών, φρυδιών και βλεφαρίδων. Τέλος, η χρήση του σε lipbalms, body lotions και μάσκες είναι πολύ διαδεδομένη καθώς και σε σαπούνια περιποίησης, αφού, εκτός της ενυδάτωσης, δημιουργεί και πυκνό αφρό!

Επιπλέον, το καστορέλαιο είναι ένα λάδι που χρησιμοποιείται πολύ σε διάφορες μεθόδους εναλλακτικής ιατρικής, όπως στην Αγιουρβέδα.

kastorelaio blefarides

*Τιπ : Χρησιμοποιείστε το καστορέλαιο και στις βλεφαρίδες σας το βράδυ για πλούσιες υγιής βλεφαρίδες. Κάντε επάλειψη με μια μπατονέτα σε καθαρές βλεφαρίδες χρησιμοποιώντας μόνο 100% καθαρό καστορέλαιο. Ξεπλύνετε το έλαιο το πρωί με νερό.

Προσοχή : Kαθώς μπορεί να προκληθεί ερεθισμός και κάντε πάντα ένα τεστ με λίγο βαμβάκι, για να ελέγξετε την αντίδραση του δέρματός σας σε αυτό.



Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1