Κρέμα μάλαξης με Άρνικα 500ml OXD

16,00 €
You save:
1,01 €
1,01 €
SKU: OXDTFMC5
instock-amesi-paralabi.jpg
Κρέμα μάλαξης με Άρνικα 500ml OXD

Η ιδανική κρέμα μάλαξης.

Η άρνικα περιέχει σεσκιτερπενικές λακτόνες, oυσίες που είναι γνωστό ότι μειώνουν την φλεγμονή και ανακουφίζουν από τον πόνο,

προλαβαίνει τους μώλωπες, διεγείροντας τα λευκά αιμοσφαίρια να διασπείρουν το παγιδευμένο αίμα και υγρό από το σημείο του τραυματισμού.

Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί εξωτερικά για τη θεραπεία της κούρασης και της υπερβολικής καταπόνησης των μυών.

Η αντιβακτηριακή και αντιφλεγμονώδης επίδρασή της μπορεί να έχει οφέλη σε όσους υποφέρουν από φλεγμονώδεις παθήσεις του δέρματος.

Χρησιμοποιείται ως τοπική θεραπεία για τα εγκαύματα, το έκζεμα και την ακμή.

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να εφαρμοστεί σε κάποια ανοιχτή πληγή, καθώς θα μπορούσε να προκαλέσει επώδυνο ερεθισμό. 

Συσκευασία 500ml

Προέλευση ΙσπανιαProduct Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .