Blackboard εξασκητής Ισορροπίας XL

135,00 €
94,90 €
You save:
40,10 €
135
-40,10 €
SKU: 108BLKBXL
PARADOSI-30-meres.jpg
Blackboard εξασκητής Ισορροπίας

Το BlackBoard Basic XL είναι για νούμερο παπούτσιου 47 ή μεγαλύτερο.

Tο σύστημα προπόνησης ισσοροπίας της Blackboard Training είναι ένα νέο και πρωτοποριακό σύστημα γυμναστικής και αποκατάστασης των ποδιών που βοηθά τόσο στην αποφυγή τραυματισμών όσο και στην αποκατάσταση μετά από τραυματισμό.

Πρόκειται για έναν εντελώς νέο τρόπο προπόνησης των ποδιών και του άξονα του κάτω ποδιού. Το Blackboard λειτουργεί με σεβασμό προς τους κανόνες της φύσης και χρησιμοποιεί τη ροπή μεταξύ του εμπρός και του πίσω τμήματος του ποδιού. Διάφορες καταστάσεις αγώνων ή καθημερινής ζωής μπορούν να προσομοιωθούν και να πραγματοποιηθεί προπόνηση με την εισαγωγή διαφορετικών σφηνών που εγκαθίστανται στο κάτω μέρος της συσκευής. Έτσι, το Blackboard απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες αθλητές όσο και σε ανθρώπους που αθλούνται ερασιτεχνικά ή απλά επιθυμούν να έχουν ένα υγιές σώμα με σταθερότητα, ισορροπία και ευλυγισία. 

Το Blackboard με την εισαγωγή διαφορετικών σφηνών στο κάτω μέρος του διαθέτει ποικιλία ασκήσεων και τρόπων προπόνησης που γυμνάζουν ακριβώς τα σημεία που χρειάζονται ώστε η εγκάρσια περιστροφή να γίνεται αβίαστα δίνοντας μας σταθερή στάση, βελτιώνοντας την ισορροπία και τη διαμόρφωση του σώματος.

Σε περιπτώσεις μετατραυματικές ή μεταγχειρουργικές  το νευρομυϊκό σύστημα αντιμετωπίζει μια μεγάλη πρόκληση κατά την επανεκμάθηση των κινήσεων. Οι σύνθετες κινήσεις είναι συχνά μια σειρά από ήδη υπάρχοντα τμηματικά μοτίβα. Λοιπόν, τι πρέπει να γίνει αν διακοπεί αυτή η μακροπρόθεσμη ακολουθία λόγω τραυματισμού; Με το Blackboard, έχουμε τώρα την ευκαιρία να στοχεύσουμε με την προπόνησή μας στην απόδοση συγκεκριμένων μονάδων και να επαναπροσαρμόσουμε τέλεια το νευρομυϊκό σύστημα. Εκτός από την ορθοπεδική αποκατάσταση, το Blackboard μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για προθέρμανση και για ενίσχυση των μυών των ποδιών, του στομάχου και της πλάτης.

Η καινοτομία του συστήματος προπόνησης Blackboard έγκειται στο γεγονός πως χρησιμοποιεί μια λειτουργία που σπάνια λαμβάνεται υπόψη: η εγκάρσια περιστροφή, η οποία στην πραγματικότητα σημαίνει την περιστροφή των διαχωρισμένων τμημάτων του σώματος μεταξύ τους. Μέσω της απόσπασης του αποτυπώματος υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθεί ένα τεράστιο επίπεδο περιστροφής μεταξύ του εμπρόσθιου και του οπίσθιου τμήματος του ποδιού, η οποία είναι ισοδύναμη με την ποσότητα δραστηριότητας που χρησιμοποιείται κατά τη βάδιση ή το τζόκινγκ. Με αυτή τη δράση, το Blackboard ενισχύει τους μύες ακριβώς από το κατώτατο σημείο του σώματος προς τα πάνω διαμορφώνοντας τη βάση των μυών μας. Εκτός από την πιο σταθερή στάση και μια βελτιωμένη στιγμή αντίδρασης, η διαμόρφωση του σώματος και η ισορροπία επηρεάζονται θετικά.

Είναι εύκολο να κατανοήσετε αυτή τη λειτουργία. Σκεφτείτε μια πετσέτα στο χέρι σας. Χωρίς κίνηση, θα είναι πολύ απαλή και εύκαμπτη, αλλά τη στιγμή που πιάνετε και τις δύο πλευρές και αρχίζετε να στρίβετε τις άκρες σε διαφορετικές κατευθύνσεις, θα διαπιστώσετε σε κάποιο σημείο ότι το μαλακό πανί έχει μετατραπεί σε μια συμπαγή δομή. Αυτή είναι ουσιαστικά η ίδια αρχή που μπορεί να χρησιμοποιήσει το σώμα μας για να σταθεροποιήσει τα άκρα, όπως τα πόδια και τα χέρια χωρίς σημαντική χρήση ενέργειας.

Ο εξασκητής ισορροπίας blackboard 

  • Ισανικό για κινήσεις σιρροπίας σε διάφορες γωνίες
  • Θεραπεία , αποκατάσταση , επίδοση
  • Πάνω απο 100 ασκήσεις

 

 


Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .