CANDO DIGI-FLEX ΕΞΑΣΚΗΤΗΣ ΔΑΚΤΥΛΩΝ

28,81 €
SKU: CDF4030
PARADOSI-1-3-MERES.jpg
CANDO DIGI-FLEX ΕΞΑΣΚΗΤΗΣ ΔΑΚΤΥΛΩΝ

CANDO DIGI-FLEX ΕΞΑΣΚΗΤΗΣ ΔΑΚΤΥΛΩΝ 

Ο εξασκητής δακτύλων digi-flex αποτελεί το ιδανικό όργανο για ενδυνάμωση ή αποθεραπεία της παλάμης και των δακτύλων του χεριού. Ο πόνος που συνήθως ακολουθεί τους τραυματισμούς ή τις παθήσεις μπορεί να διαταράξει τη λειτουργικότητα του ατόμου στα επίπεδα: της φυσιολογίας του οργανισμού, σε ψυχολογικό ,κοινωνικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Συνεπώς η προσέγγιση του πόνου οφείλει να είναι πολυπαραγοντική, δίνοντας σημασία σε όλες τις προαναφερθείσες πτυχές και κυρίως στη λειτουργική ικανότητα του πάσχοντος που μειώνεται λόγω του πόνου. Ιδιαίτερα δε όταν το πρόβλημα εντοπίζεται στα χέρια.

Ιστορικά η χρήση των φυσικών μέσων για τη θεραπεία του πόνου ήταν εμπειρική. Οι πρόσφατες ανακαλύψεις στη νευροφυσιολογία για την αντίληψη και τη ρύθμιση του πόνου παρέχουν εγκυρότερες πληροφορίες για τη χρήση των φυσικών μέσων και της άσκησης. Οι ασκήσεις ενδυνάμωσης μπορούν να γίνουν με τρόπο ισομετρικό (ασκείται δύναμη χωρίς να αλλάζει το μήκος του μυός) ή ισοτονικά με ενεργητική σύσπαση του μυός σε κάποιο εύρος κίνησης με αντίσταση. Οι ασκήσεις αυτής της κατηγορίας πρέπει να γίνονται κάθε μέρα (εκτός αν ο ασθενής πονά) με σκοπό να αυξήσουν τη μυϊκή δύναμη. Οι δυνατοί μύες βοηθούν στην στήριξη και προφυλάσσουν τις προσβεβλημένες αρθρώσεις. Επαναφέρουν την κανονική λειτουργία των δακτύλων ή του χεριού μετά από κάποιο τραυματισμό ή χειρουργική επέμβαση.

O εξασκητής δακτύλων Digi-Flex αναπτύσσει την αντοχή, την ευκαμψία και τον συντονισμό των δακτύλων καθώς ενισχύει τη δύναμη των χεριών και των αντιβραχίων. Αποτελεί ένα παγκοσμίως φημισμένο όργανο εκγύμνασης για κάθε δάκτυλο χωριστά, βελτιώνοντας τη δύναμη, την ταχύτητα και την επιδεξιότητα του χεριού. Η εργονομική του λαβή προσαρμόζεται άνετα στην παλάμη. Αναπτύσσει απομονωμένη δύναμη των δακτύλων, την ευελιξία και συντονισμό. Είναι γνωστό παγκοσμίως και χρησιμοποιείται από όλα τα επίπεδα αθλητών.

Αντιστάσεις:

  • Tan(μπέζ) - 0.3kg
  • Yellow(κιτρινο)- 0.7kg
  • Red(κόκκινο) - 1.6kg
  • Green(πράσινο) - 2.27kg
  • Blue(μπλε) - 3.2kg
  • Black(μαύρο) - 4.1kg


Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .