Εξασκητής Χεριών

14,90 €
SKU: PH42251600
not_available.gif
Εξασκητής Χεριών

Οι χειρολαβές έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν τη δύναμη των χεριών και να βελτιώνουν τη λαβή. Οι εξασκητές χεριών διατίθενται σε τρία επίπεδα, επιτρέποντας στον χρήστη να αυξήσει την αντοχή καθώς βελτιώνεται η μυϊκή δύναμη. 

Μπορείτε να το συνδυάσετε και με άλλα όργανα άσκησης και ενδυνάμωσης χεριών και δακτύλων . Είναι ιδανικό εργαλείο φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης , για ασθενής αλλά και για ανθρώπους που χρησιμοποιούν πολύ την λαβή σου όπως αθλητές τένισ , πολεμικών τεχνών (brazilian jiu jitsu κτλ)Product Tags

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .