POWERbreathe Plus - ΕΞΑΣΚΗΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟ

69,00 €
SKU: PB2003
PARADOSI-30-meres.jpg
POWERbreathe Plus - ΕΞΑΣΚΗΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟ

POWERbreathe Plus - Heavy Resistance

To POWERbreathe χρησιμοποιεί την βασική αρχή της εκγύμνασης με αντίσταση. Όπως χρησιμοποιούμε βάρη για την εκγύμναση των μυών των χεριών, αναπνέοντας μέσα από το POWERbreathe Plus Heavy, η αντίσταση που φέρει, αναγκάζει τους αναπνευστικούς μύες να δουλεύουν πιο ενεργά, αυξάνοντας, έτσι την δύναμη και την αντοχή τους..
Μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, χρησιμοποιώντας αυτή την εύκολη στην χρήση συσκευή, χωρίς την χορήγηση καμίας φαρμακευτικής αγωγής, οι αναπνευστικοί σας μύες θα νιώθουν ισχυρότεροι, σε 3 εβδομάδες δεν θα νιώθετε την απώλεια της αναπνοής σε έντονη δραστηριότητα και σε 4 εβδομάδες κάθε δραστηριότητα θα εκτελείται πολύ πιο άνετα.Το Powerbreathe Plus Heavy Resistance είναι ιδανικό για αθλητές. Κατάλληλο μόνο αν έχετε φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο σε μια συσκευή μεσαίας αντίστασης. Με εύκολα ρυθμιζόμενα επίπεδα προπόνησης, εργονομικό σχεδιασμό και βελτιωμένη ροή αέρα (εναντίον Classic), ο εκπαιδευτής Plus προσφέρει την πιο άνετη εμπειρία εκπαίδευσης στην αναπνοή.

 • Βελτιώνει τα επίπεδα απόδοσης και φυσικής κατάστασης
 • Διευκολύνει την άσκηση
 • Νιώστε πιο υγιείς, πιο δυνατοί και πιο δυνατοί σε 4 εβδομάδες
 • Γρήγορος και εύχρηστος ΕΞΑΣΚΗΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ σε λιγότερο από 5 λεπτά
 • Από το άνετο επιστόμιο έως τον απλό εργονομικό σχεδιασμό του, το Plus προσφέρει μια ευχάριστη και αποτελεσματική εμπειρία εκπαίδευσης στην αναπνοή.

Συνιστούμε την Υψηλή Αντίσταση μόνο για εκείνους που έχουν φτάσει στη ρύθμιση υψηλότερης φόρτωσης σε μια συσκευή Μεσαίας Αντίστασης.

Το POWERbreathe Plus έχει σχεδιαστεί για να είναι απλό και εύκολο στη χρήση. Με 11 εύκολα ρυθμιζόμενα επίπεδα με την πάροδο του χρόνου, θα είστε σε θέση να ενισχύσετε τους αναπνευστικούς μυς σας. Σας βοηθά να αυξήσετε την αντοχή και τη συνολική ευεξία σας.

Το POWERbreathe Plus είναι η δεύτερη γενιά μηχανικών εκπαιδευτών αναπνοής και διαθέτει τις ακόλουθες βελτιώσεις στο σχεδιασμό:

 • Βελτιστοποιημένη απόδοση ροής αέρα για να κάνει την εκπαίδευση πιο αποτελεσματική
 • Πλήρως ενσωματωμένος, εύκολα ρυθμιζόμενος μηχανισμός αντίστασης
 • Ευανάγνωστη ένδειξη επιπέδου αντίστασης
 • Εργονομικός σχεδιασμός με πιο απαλό, πιο άνετο επιστόμιο

Το επιστημονικά αποδεδειγμένο πρόγραμμα προπόνησης 30 αναπνοών, δύο φορές την ημέρα διαρκεί συνήθως μόνο λίγα λεπτά και, αν χρησιμοποιηθεί σωστά, θα πρέπει να αρχίσετε να βλέπετε τα οφέλη μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Η εκπαίδευση των αναπνευστικών μυών αποδεικνύεται από αθλητικούς επιστήμονες και επαγγελματίες του ιατρικού τομέα για την άσκηση και την ενίσχυση των μυών που χρησιμοποιούνται για την αναπνοή.

Το POWERbreathe είναι χωρίς ναρκωτικά, κατάλληλο για σχεδόν όλους και δεν πρέπει να προκαλεί επιβλαβείς παρενέργειες όταν χρησιμοποιείται σωστά. Διαβάστε τις ακόλουθες προφυλάξεις και αντενδείξεις για να διασφαλίσετε ότι το POWERbreathe χρησιμοποιείται με ασφάλεια και κατάλληλη χρήση.

Προφυλάξεις POWERbreathe:

Ο ασθενής δεν πρέπει να κάνει αλλαγές σε οποιοδήποτε συνταγογραφούμενο φάρμακο ή σε συνταγογραφημένο πρόγραμμα θεραπείας χωρίς να συμβουλευτεί το γιατρό του.

Το POWERbreathe δεν πρέπει να χρησιμοποιείται εάν ο ασθενής πάσχει από ρήξη του τυμπάνου.

Για να αποτρέψετε την πιθανή μετάδοση λοιμώξεων, συνιστούμε να μην χρησιμοποιείτε το POWERbreathe σε άλλους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των μελών της οικογένειας.

Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για διάγνωση, θεραπεία, θεραπεία ή πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας.

Το POWERbreathe έχει σχεδιαστεί μόνο για την άσκηση των αναπνευστικών μυών. Καμία άλλη χρήση δεν προορίζεται ή υπονοείται.

Όποιος είναι κάτω των 16 ετών θα πρέπει να χρησιμοποιεί το POWERbreath μόνο με επίβλεψη από ενήλικα. Το POWERbreathe περιέχει μικρά μέρη και δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 7 ετών.

Κατά την προπόνηση με το POWERbreath, ο ασθενής πρέπει να αισθάνεται αντίσταση κατά την εισπνοή, αλλά δεν πρέπει να είναι οδυνηρός. Εάν ο ασθενής αισθάνεται πόνο κατά τη χρήση της αναπνοής, θα πρέπει να σταματήσει αμέσως και να συμβουλευτεί το γιατρό του.

Ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να παρουσιάσουν μικρή ενόχληση στο αυτί κατά την προπόνηση με το POWERbreath, ειδικά εάν αναρρώνουν από κρυολόγημα. Αυτό προκαλείται από την ανεπαρκή εξισορρόπηση της πίεσης μεταξύ του στόματος και των αυτιών. Εάν τα συμπτώματα επιμένουν, οι ασθενείς θα πρέπει να συμβουλευτούν το γιατρό τους.

Εάν ένας ασθενής πάσχει από κρυολόγημα, ιγμορίτιδα ή λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος, συνιστούμε να μην χρησιμοποιούν το POWERbreath έως ότου εξαφανιστούν τα συμπτώματα.

Ο Επαγγελματίας Υγείας θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη τις ακόλουθες καταστάσεις προτού οι ασθενείς χρησιμοποιούν το POWERbreathe:

 • Ιστορικό (πτυσσόμενος πνεύμονας που δεν οφείλεται σε τραυματικό τραυματισμό, π.χ. σπασμένη πλευρά), καθώς μπορεί να οδηγήσει σε επανεμφάνιση της κατάστασης.
 • Πνευμονική υπέρταση ή μεγάλοι βλαστοί στην ακτινογραφία θώρακα.
 • Σημαντική οστεοπόρωση με ιστορικό καταγμάτων πλευρών.
 • Αποκορεσμός κατά τη διάρκεια ή μετά από IMT (<94%).

Αντενδείξεις POWERbreathe:

Η εκπαίδευση των αναπνευστικών μυών, όπως η προπόνηση με το POWERbreathe, δεν συνιστάται για ασθενείς με ορισμένες καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων:

 • Ασθενείς με άσθμα που έχουν χαμηλή αντίληψη συμπτωμάτων και πάσχουν από συχνές, σοβαρές παροξύνσεις ή με ασυνήθιστα χαμηλή αντίληψη της δύσπνοιας
 • Εάν ένας ασθενής πάσχει από ρήξη του τυμπάνου ή οποιαδήποτε άλλη κατάσταση του αυτιού
 • Ασθενείς με έντονο αυξημένο όγκο και πίεση τελικής αριστερής κοιλίας
 • Ασθενείς με επιδεινούμενα σημεία και συμπτώματα καρδιακής ανεπάρκειας μετά από RMT / IMT

ΧΡΗΣΗ POWERbreathe :

30 αναπνοές, δύο φορές την ημέρα

Το επιστημονικά αποδεδειγμένο POWERbreathe IMT είναι για 30 αναπνοές, δύο φορές την ημέρα.

Τρόπος χρήσης POWERbreathe:

Απλά τοποθετήστε το ρινοκλήστρο, έτσι ώστε να κλείνει ασφαλώς η μύτη, ξεκινήστε αναπνοές μέσα από το POWERbreathe (απαιτείται λίγο μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ ότι έχουμε συνηθίσει σε κάθε αναπνοή) και αφήστε το POWERbreathe να κάνει τα υπόλοιπα. Βελτίωση στην αναπνοή μπορεί να παρατηρηθεί εντός 4ων εβδομάδων! Πλήρεις οδηγίες συμπεριλαμβάνονται.

 • Βάλτε το κλιπ μύτης, ωθώντας τα ρουθούνια (προαιρετικά).
 • Κρατώντας τη συσκευή, τοποθετήστε το επιστόμιο στο στόμα σας.
 • Βεβαιωθείτε ότι τα χείλη καλύπτουν την εξωτερική ασπίδα για να φτιάξουν μια σφραγίδα.
 • Βρείτε το αρχικό σας επίπεδο (ανατρέξτε στο εγχειρίδιο).
 • Πάρτε μια γρήγορη, δυνατή αναπνοή μέσα από το στόμα σας.
 • Αναπνεύστε αργά.
 • Κάντε το για 30 αναπνοές, δύο φορές την ημέρα.

Καθαρισμός POWERbreathe:

Το POWERbreathe είναι εκτεθιμένο στα μικροσταγονίδια της αναπνοής κατά την χρήση. Προτείνεται ο καθαρισμός του POWERbreath τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα με βύθισή του σε ζεστό νερό για περίπου 10 λεπτά (βλέπε εγχειρίδιο για λεπτομέρειες) και μία φορά την εβδομάδα πρέπει να απολυμαίνεται σε ήπιο απολυμαντικό διάλυμα, τις ταμπλέτες POWERbreathe Cleansing Tablets με την ίδια μέθοδο όπως ο απλός καθαρισμός. Χρησιμοποιείστε μία ταμπλέτα σε κάθε απολύμανση

Συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία Καθαρισμός POWERbreathe:

 • Συσκευή POWERbreathe Plus Υψηλής Αντίστασης (Κόκκινο, Sports Performance model)
 • Εργονομικό ρινοκλείστρο (για χρήση και στην κολύμβηση)
 • DVD με οδηγίες (περίπου 35 λεπτά)
 • Αποκλειστικό DVD ActiBreathe Mini Workout (περίπου 10 λεπτά)
 • Υφασμάτινο βαλιτσάκι αποθήκευσης
 • 4 ταμπλέτες POWERbreathe Cleansing Tablets
 • Εγχειρίδιο Χρήσης

Επιλέξτε LIGHT αντίσταση POWERBREATH:

 • Εάν ασκείστε / είστε σωματικά δραστήριοι για λιγότερο από 2,5 ώρες την εβδομάδα και δεν έχετε προβλήματα αναπνοής
 • Εάν ασκείστε / είστε σωματικά ενεργοί για λιγότερο από 2,5 ώρες την εβδομάδα και έχετε αναπνευστικά προβλήματα - ήπια / μέτρια
 • Εάν ασκείστε / είστε σωματικά δραστήριοι για περισσότερο από 2,5 ώρες

Επιλέξτε Μέση αντίσταση POWERBREATH:

 • Εάν ασκείστε / είστε σωματικά δραστήριοι για περισσότερο από 2,5 ώρες την εβδομάδα και δεν έχετε αναπνευστικά προβλήματα
 • Εάν ασκείστε / είστε σωματικά ενεργοί για περισσότερο από 2,5 ώρες την εβδομάδα και έχετε κάποια αναπνευστικά προβλήματα που δεν είναι σοβαρά

Επιλέξτε βαριά αντίσταση POWERBREATH:

 • Μόνο αν έχετε φτάσει πρώτα στην υψηλότερη ρύθμιση φορτίου σε μοντέλο POWERbreathe Medium Resistance.


Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .