Υδραυλικό Δυναμόμετρο Χειρός Jamar

459,99 €
SKU: PH081028935
instock-amesi-paralabi.jpg
Υδραυλικό Δυναμόμετρο Χειρός

Το Υδραυλικό Δυναμόμετρο Χειρός της Jamar είναι Ιδανικό για την τακτική αξιολόγιση της δύναμης της λαβής και την αρχική και συνεχή αξιολόγηση των ασθενών με τραύμα και δυσλειτουργία στο χέρι.

Είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο που χρησιμοποιείται από φυσικοθεραπευτές και ορθοπεδικούς γιατρούς και μετράει με ακρίβεια τη δύναμη. Χρησιμοποιείται στο να μετράει την ισομετρική δύναμη καιτην μέγιστη δύναμη ενώ διαθέτει 5 θέσεις. Έρχεται καλιμπραρισμένο.

Διαθέτει θήκη μεταφοράς / αποθήκευσης, πιστοποιητικό βαθμονόμησης και πλήρεις οδηγίες. Εγγυημένο για ένα ολόκληρο έτος.

 Product Tags

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .