Ηλεκτρονικό Δυναμόμετρο Χειρός Jamar

489,99 €
ΣΕ ΣΤΟΚ: 4
SKU: PH081406453
instock-amesi-paralabi.jpg
Υδραυλικό Δυναμόμετρο Χειρός

Γιατί χρειάζεστε ένα δυναμόμετρο χειρός?

Τα δυναμόμετρα χειρός σας επιτρέπουν να μετράτε εύκολα την δύναμη λαβής του ασθενούς σας. Αυτό δίνει στους φυσικοθερασπευτές , ορθοπεδικούς γιατρούς και εργοθεραπευτές έναν εύκολο τρόπο για να παρακολουθείτε και να τεκμηριώνετε την πρόοδο του ασθενούς τους καθώς κινούνται μέσω της θεραπείας. Το δυναμόμετρο χειρός μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από χειρουργούς χειρός για τη μέτρηση της δύναμης των χεριών πριν και μετά τη χειρουργική επέμβαση και για να διαπιστωθεί αν ο ασθενής σας είναι έτοιμος να επιστρέψει στην εργασία.

 

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ψηφιακό δυναμόμετρο χειρός?

Αν έχετε ήδη ένα υδραυλικό δυναμόμετρο χειρός, αναρωτιέστε πιθανώς γιατί πρέπει να μεταβείτε σε μια ψηφιακή έκδοση. Υπάρχουν πολλά οφέλη συμπεριλαμβανομένων πιο ακριβών μετρήσεων ισχύος λαβής. Το ψηφιακό χειροκίνητο δυναμόμετρο Jamar Plus + διαθέτει ηλεκτρονικά κυκλώματα, τα οποία αυξάνουν την ακρίβεια κατά τη μέτρηση της δύναμης λαβής. Η ψηφιακή χειροκίνητη εξέλιξη εξαλείφει επίσης τα μαθηματικά σφάλματα υπολογισμού, υπολογίζοντας στατιστικά στοιχεία, όπως τους μέσους όρους και τις τυπικές αποκλίσεις, για εσάς. Επιπλέον, χωρίς υδραυλικό σύστημα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το καλιμπράρισμα.

 

Jamar Plus + Ψηφιακό Χειροκίνητο Δυναμόμετρο

Αυτό το ψηφιακό χειροκίνητο δυναμόμετρο διαθέτει μια σαφή, εύκολη στην ανάγνωση οθόνη LCD. Οι αυτόματοι υπολογισμοί εξοικονομούν χρόνο για να εστιάσετε στους ασθενείς σας. Μετρήστε γρήγορα τις αλλαγές ως αποτέλεσμα της θεραπείας. Ρυθμίστε τη λαβή του δυναμόμετρου σε μία από τις πέντε διαφορετικές θέσεις ώστε να ταιριάζει στο χέρι του κάθε χρήστη.Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1