ΣΤΑΘΕΡΟ ΞΥΛΙΝΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΑΝΑΔΙΠΛΩΜΕΝΗ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΞΥΛΙΝΟ ΡΑΦΙ

824,60 €
SKU: SKK3046
PARADOSI-30-meres.jpg
ΣΤΑΘΕΡΟ ΞΥΛΙΝΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΑΝΑΔΙΠΛΩΜΕΝΗ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΞΥΛΙΝΟ ΔΙΣΚΟ ΛΕΥΚΟ
Ξύλινο σταθερό κρεβατι θεραπείας .Στο κάτω μέρος του διαθέτει ξύλινη βάση για να τοποθετεί τις πετσέτες, τις κρέμες και όλα τα αξεσουάρ που μπορεί να χρειαστείτε. Επικαλυμμένο με πολυστρωματικό δέρμα με υψηλή αντοχή στο νερό και τα λάδια.

 Διατάσεις

  • 186 x 70 x 65-82 cm 
  • MAX LOAD 180KG

 Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .