ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

259,16 €
SKU: QM-7114
instock-amesi-paralabi.jpg
Τραπέζι Τροχήλατο με δύο Ξύλινα Ράφια και Ρόδες, η Δομή του από Χάλυβα

Τραπέζι Τρχήλατο  για φυσικοθεραπεία. Είναι κατασκευασμένο από ατσάλι για να του δώσει μεγαλύτερη αντοχή. Διαθέτει συρτάρι και δύο ξύλινα ράφια για την αποθήκευση των διαφορετικών εργαλείων που χρησιμοποιούνται στην αισθητική. Λευκό ξύλο.Καλάθι με συρτάρι και δύο ξύλινα ράφια με τροχούς,δομή χάλυβα .

Συρτάρι: 42 cm πλάτος x 34 cm x 18 εκατοστα βαθιά υψηλό

Ράφια, συμπεριλαμβανομένων 2 μονάδων.

Διαστάσεις - ράφια: 31 x 42 x 2 εκατοστά

Ύψος χωρίς τροχούς 77 εκ.

Ύψος τροχοφόρα 81 εκ.

εύκολη συναρμολόγηση.

Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .