Επιγονατίδα Ορθοπεδική Actius Plus

31,00 €
You save:
3,10 €
3,10 €
SKU: EOA2456
instock-amesi-paralabi.jpg
Επιαγκωνίδα Ορθοπεδική Actius Plus

Η επιγονατίδα της Actius Plusορθοπεδικά είδη , αποτελεί την τέλεια επιλογή για την αποσυμφόρηση και την προστασία των μυών του γονάτου ! Τη φοράτε είτε κατά την διάρκεια της εργασίας σας (ιδίως αν είναι χειρωνακτική)ή κατά τη διάρκεια που αθλείστε (CrossFit λειτουργική προπόνηση, γυμναστήριο , πολεμικές τέχνες , τένις , μπάσκετ κτλ.) . Η επιγονατίδα ενδείκνυται για περιπτώσεις μυοσκελετικών προβλημάτων όπως αρθρίτιδα, οστεοαρθρίτιδα, στήριξη και προστασία κατά την άθληση και τις καθημερινές δραστηριότητες, ελαφρύ τραυματισμός ,  φλεγμονή. Είναι κατασκευασμένη από νεοπρένιο . Διαθέτει 2 ιμάντες Velcro για μέγιστη περίδεση. Είναι άνετη και απαλή στο δέρμα και εφαρμόζει και στα  γόνατα ενώ είναι one size (ένα μέγεθος). Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι παρέχει θεραπευτική ζέστη στους μύες!

 Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .