GYMOST TURBO E12 ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ

2101,80 €
SKU: Ρ-382
PARADOSI-1-3-MERES.jpg
Η μοντέρνα κονσόλα προσφέρει μία ευανάγνωστη οθόνη LED, η οποία απεικονίζει όλα τα σημαντικά δεδομένα της άσκησης

GYMOST TURBO E12 ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ

Με μια ματιά:

Με άνετο μήκος βήματος 50 εκατοστών, πλήθος απαιτητικών προγραμμάτων και δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης και της αντίστασης σε 10 και 20 επίπεδα αντίστοιχα, το Ε12 είναι ένα μηχάνημα που δεν πρέπει να λείπει από το γυμναστήριό σας! Το Gymost Turbo E12 είναι ένα εξαιρετικά στιβαρό επαγγελματικό ελλειπτικό, το οποίο εγγυάται μέγιστο βάρος χρήστη 160 κιλά.

Η κονσόλα:

Η μοντέρνα κονσόλα προσφέρει μία ευανάγνωστη οθόνη LED, η οποία απεικονίζει όλα τα σημαντικά δεδομένα της άσκησης. Μετρήστε τον καρδιακό σας παλμό σε πραγματικό χρόνο με τους ειδικούς αισθητήρες στις λαβές, ρυθμίστε την αντίσταση σε 20 επίπεδα και την κλίση σε 10 θέσεις, ή επιλέξτε ένα από τα απαιτητικά μας προγράμματα για μία μεγάλη πρόκληση. Τέλος, μην ξεχνάτε τις θύρες USB και mp3 και τη βάση κινητού/tablet, τη στιγμή που ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας θα σας προσφέρει μία ευχάριστη δροσιά!

  • Στιβαρότητα πλαισίου: Το εντυπωσιακό καθαρό βάρος 139.5kg του μηχανήματος, προσφέρει μία ιδιαίτερα στιβαρή πλατφόρμα άσκησης για κάθε σωματότυπο, καθώς εγγυάται μέγιστο βάρος χρήστη 160kg. Επιπλέον όλα τα εξαρτήματα του Ε12 ταιριάζουν αρμονικά μεταξύ τους, ώστε να σας χαρίσουν ομαλή και άνετη άσκηση.
  • Βαρύς δίσκος: Στo εσωτερικό του Ε12 θα βρείτε ένα στιβαρό δίσκο βάρους 12 κιλών, ο οποίος δίνει αδράνεια 24 κιλών και βοηθά την ομαλή κίνησή σας σε συνεργασία με έναν ιμάντα Poly-V-grooved.
  • Ρύθμιση της κλίσης: Το Ε12 ανήκει σε μία μικρή ομάδα ελλειπτικών που σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε την κλίση της έλλειψης. Ως αποτέλεσμα της υψηλής κλίσης, αυξάνεται ο ρυθμός καύσης θερμίδων. Μπορείτε να ρυθμίσετε την κλίση σε 10 επίπεδα μεταξύ 17 και 28 μοιρών, ώστε σε συνδυασμό με τα 20 επίπεδα αντίστασης να βρίσκετε πάντα μία νέα πρόκληση.
  • Αντιολισθητικά πεντάλ: Ασκηθείτε έντονα, χωρίς άγχος για την ισορροπία σας, χάρη στα αντιολισθητικά πεντάλ.
  • Καρδιακός παλμός: Οι αισθητήρες καρδιακών παλμών στις εργονομικές λαβές του Ε12 προσφέρουν εύκολη και άμεση παρακολούθηση.

Διαστάσεις:

Ο χώρος είναι σημαντικός σε κάθε γυμναστήριο. Το Turbo E12 της Gymost, έρχεται με διαστάσεις 215 (Μ) x 77 (Π) x 190 (Y) εκατοστά.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Κονσόλα

7 Παράθυρα

Πίνακας LED

Χρόνος προπόνησης

Ναι

Απόσταση

Ναι

Κατανάλωση θερμίδων

Ναι

Ταχύτητα 

Ναι

Αντίσταση

Ναι

Watts

Ναι

Καρδιακός παλμός

Ναι

Προγράμματα

Quick start

Ναι

Χειροκίνητο

Ναι

Αποθηκευμένα

12

Χρήστη

4

Λειτουργία μέτρησης σωματικού λίπους (Body fat)

Ναι

Λειτουργία αποκατάστασης (Recovery)

Ναι

Καρδιακού Παλμού

Ναι, 60%, 70%, 80%

Μέτρηση καρδιακού παλμού

Αισθητήρες αφής στις χειρολαβές

Ναι

Ασύρματη μέτρηση

Όχι

Αντίσταση και Κλίση

Σύστημα αντίστασης

Ηλεκτρομαγνητικό

Ρύθμιση αντίστασης

Ελεγχόμενο με μοτέρ

Επίπεδα αντίστασης

20

Επίπεδα κλίσης

10 (17 - 28 μοίρες)

Βάρος δίσκου

12 kg

Σύστημα μετάδοσης κίνησης

Poly-V-grooved belt

Διαστάσεις και Βάρος

Διαστάσεις (Μ x Π x Υ)

215 x 77 x 190 cm

Βάρος

139.5 kg

Μέγιστο βάρος χρήστη

160 kg

Μήκος βήματος

50 cm

Ύψος έλλειψης

22 cm

Επιπλέον παροχές

Βάση για κινητό/tablet

Ναι

Ανεμιστήρας

Ναι

Αναπαραγωγή mp3

Ναι

Θύρα USB

Ναι

Αντιολισθητικά πεντάλ

Ναι

Σταθεροποιητές εδάφους

Ναι

Εγγύηση και Πιστοποίηση

Εγγύηση για οικιακή χρήση

3 έτη

Εγγύηση για επαγγελματική χρήση

2 έτη

Πιστοποίηση

EN957, RoHSProduct Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .