ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ GEAR UP

24,80 €
SKU: GU00304
instock-amesi-paralabi.jpg
Reinforced Outdoor Sports Floor GEAR UP

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ GEAR UP

 • Υλικό : Ανακυκλωμένο λάστιχο SBR
 • Εφαρμογή σε στυλ παζλ
 • Διαστάσεις : 1 μ. x 1 μ.(από τις εσοχές της μιας πλευράς ως τις προεξοχές της απέναντι πλευράς)
 • Βάρος ανά είδος πλακιδίου :
  • 20 χιλιοστών : 20 κιλά

Αθλητικό Δάπεδο Εξωτερικού Χώρου

Το ενισχυμένο αθλητικό δάπεδο εξωτερικού χώρου της GearUp είναι εδώ!

“Αδελφάκι” του Δάπεδου Πάζλ της GearUp  το αθλητικό δάπεδο εξωτερικού χώρου είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο λάστιχο SBR. Είναι ιδανικό για απαιτητικές προπονήσεις όπως cross training ή άρση βαρών καθώς είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην απορρόφηση κραδασμών . Είναι ιδανικό για τοποθέτηση σε εξωτερικούς αθλητικούς χώρους διότι είναι πάρα πολύ ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και το κεραμιδί χρώμα του δεν απορροφά την ηλιακή ακτινοβολία, κρατώντας το χώρο σας πιο δροσερό από ότι άλλες επιλογές και επιφάνειες.

Επιπλέον είναι εύκολο στην τοποθέτηση, καθώς οι πλάκες προσαρμόζονται μεταξύ τους λόγω του σχήματος τους χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση κόλλας. Οποιεσδήποτε προσαρμογές στις διαστάσεις των πλακιδίων μπορούν να γίνουν με μια φαλτσέτα.

Το αθλητικό δάπεδο εξωτερικού χώρου της GearUp είναι σαφέστατα από τις καλύτερες all-around επιλογές που μπορείτε να κάνετε για το χώρο σας. Φυσικά, εάν επιθυμείτε χρώμα σε κάποια εσωτερική εγκατάσταση μπορείτε εξίσου να το τοποθετήσετε και σε κλειστούς χώρους!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106616408 και η ομάδα των ειδικών μας θα σας βοηθήσει στην επιλογή ενός δαπέδου, που σίγουρα θα καλύψει τις ανάγκες σας.

 • Διαστάσεις Προϊόντος: 105 x 105 x 2  εκ. (Μήκος x Πλάτος x Ύψος)
 • Διαστάσεις Συσκευασίας: 105 X 105 X 2 εκ. (Μήκος x Πλάτος x Ύψος)

Εγγύηση: Δύο χρόνια: 

 • Η εγγύηση θα ακυρωθεί σε περίπτωση μη κατάλληλων εγκαταστάσεων ή συντήρησης.
 • Η φυσική φθορά λόγω μακροχρόνιας έκθεσης στο ηλιακό φως δεν καλύπτεται από την εγγύηση.
 • Η χρήση υγρών καθαρισμού, όπως χλώριο, ακετόνη ή παρόμοιος χημικός παράγοντας, θα ακυρώσει οποιαδήποτε εγγύηση.

 

Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .