COMPRESSPORT R2 V2 ΜΑΥΡΟ

35,00 €
SKU: CS4339
PARADOSI-3-10-MERES.jpg
COMPRESSPORT R2 V2 ΜΑΥΡΟ

COMPRESSPORT R2 V2 ΜΑΥΡΟ

Τα συμπιεστικά γάμπας R2V2 είναι χωρίς αμφιβολία το πιο εμβληματικό, αναγνωρίσιμο προϊόν της γκάμας μας. Τα κομψά, συμπιεστικά γάμπας R2V2 μπορούν να τα βρειτε παντού, από προπονησεις στον στίβο μέχρι και στις υπεραποστάσεις.Εχει βρεθεί στο βάθρο όλων των μεγάλων αγώνων σε όλο τον κόσμο. Επιστημονικά σχεδιασμένο για να ταρακουνήσει τον αθλητικό κόσμο με εξαιρετικά ελεγχόμενη τεχνολογία ιατρικών προδιαγραφών, έθεσε ένα νέο πρότυπο στα ενδύματα συμπίεσης, τα οποία είμαστε υπερήφανοι ότι βελτιώνουμε χρόνο με τον χρόνο. Τα ανανεωμένα συμπιεστικά γάμπας R2V2 διαθέτουν ένα αποκλειστικό νέο πλεκτό τρισδιάστατο κύμα: μια πρωτοποριακή τεχνολογία "εφέ βάφλας" που προσφέρει μεγαλύτερη προστασία στον αστράγαλο και τον αχίλλειο τένοντα. Η βελτιωμένη κατακόρυφη ελαστικότητα αυξάνει περαιτέρω την άνεση και την εφαρμογή. Φοριέται πριν από τις δραστηριότητες, το μανίκι ενθαρρύνει τη ροή του αίματος και προετοιμάζει τους μυς και το μυαλό για προσπάθεια. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης και των αγώνων, το ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα μειώνει τους κραδασμούς για να περιορίσει τη μυϊκή βλάβη, να μειώσει τον πόνο και να καθυστερήσει την κόπωση μειώνοντας παράλληλα τη συσσώρευση γαλακτικού οξέος. Η ειδική γλωττίδα του γόνατος έχει σχεδιαστεί σκόπιμα για να μειώσει τους κραδασμούς και την ενόχληση γύρω από το γόνατο όταν τραβάτε σε βραχώδη μονοπάτια ή χτυπάτε κατά μήκος του πεζοδρομίου. Είτε στοχεύετε σε επίδοση στα 10k είτε σε εισιτήριο UTMB, τα συμπιεστικά γάμπας R2V2 είναι ένα από τα πιο θανατηφόρα όπλα για να αντιμετωπίσετε την πρόκληση.

Κατά την διάρκεια της άσκησης:

  • Λιγότερη καταπόνηση στους μύες της γάμπας.
  • Λιγότερη ταλάντωση (Vibration) στους μύες της γάμπας.
  • Λιγότερο πρήξιμο, καλύτερη οξυγόνωση του μύ.
  • Αυξάνει πιο γρήγορα την θερμοκρασία του μυ (περίοδος ζεστάματος)ώστε να έρθει άμεσα στην βέλτιστη απόδοσή του.
  • Ετσι αργεί να έρθει η κούραση και μειώνονται στο ελάχιστο οι κράμπες.
  • Αποτρέπει τον τραυματισμό και την φθορά του μυ.
  • Λιγότερες πιθανότητες θλάσης/τραυματισμού του μυ (τενοντιτιδα/περιοστίτιδα).

Σημείωση:

Τα συμπιεστικά γάμπας συνιστώνται για χρήση μέχρι και για αθλήματα που δεν ξεπερνούν τις 15 ώρες (τρέξιμο σε δρόμο ή βουνό και για ποδηλασία). Πέρα των 15 ωρών (υπερμαραθώνιος) συνιστούνται οι FULL SOCKS. 

ΜΕΓΕΘΗ 
(ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΑΜΠΑΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΑΧΥ ΣΗΜΕΙΟ)
ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ 2 ΜΕΓΕΘΩΝ ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ

calf_size.jpgProduct Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:2

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .