AERIFY FLY ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ

320,00 €
270,00 €
You save:
50,00 €
320
-50,00 €
SKU: AER03420157462
instock-amesi-paralabi.jpg
Το Aerify FLY είναι η νέα γενιά των προϊόντων μας δυναμικής σειράς συμπίεσης αέρα.

AERIFY FLY DYNAMIC AIR COMPRESSION AND HEAT

Η τεχνολογία συμπίεσης αέρα Aerify Recovery σε ένα μικρότερο, πλήρως ασύρματο και φορητό σύστημα. Το Aerify FLY στοχεύει τις γάμπες και είναι το τέλειο όπλο για οποιονδήποτε να πολεμήσει τα κουρασμένα ή πρησμένα πόδια. Αγκαλιάζουμε πραγματικά έναν ενεργό τρόπο ζωής, επομένως το εξαιρετικά φορητό Aerify FLY θα είναι το τέλειο εργαλείο σας για οικιακή χρήση, ταξίδια, γραφείο, προπονητικές κατασκηνώσεις, ημέρες αγώνων ή ακόμα και ως βοηθός επαγγελματία σε οποιαδήποτε πρακτική φυσιοθεραπευτών και μασάζ.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα μανίκια γάμπας Aerify FLY;

Παρακαλούμε, διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης και τις αντενδείξεις για να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν είναι κατάλληλο για την προβλεπόμενη χρήση σας.
Χρησιμοποιήστε το με ή χωρίς ρούχα.
Βάλτε τα μανίκια Aerify FLY στις γάμπες σας, φροντίστε να εφαρμόζουν καλά και κλείστε το velcro, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί On/Off. Η συμπίεση και η θέρμανση είναι ενεργοποιημένες από προεπιλογή.
Πατήστε το κουμπί M για εναλλαγή μεταξύ 3 διαφορετικών λειτουργιών συμπίεσης - ακολουθίας, κυκλικής και ολικής.
Πατήστε το κουμπί Επίπεδο συμπίεσης για εναλλαγή μεταξύ 3 διαφορετικών επιπέδων συμπίεσης - min (120 mmHg), med (180 mmHg), max (240 mmHg).
Πατήστε το κουμπί Θερμοκρασία για εναλλαγή μεταξύ 3 διαφορετικών επιπέδων θερμότητας: +45C, +50C ή +55C ή απενεργοποιήστε εντελώς τη θερμότητα εάν η λειτουργία θέρμανσης δεν είναι απαραίτητη ή αν γίνει πολύ ζεστή για εσάς.
Πατήστε το κουμπί On/Off για παύση ή απενεργοποίηση της συμπίεσης.

Ισχύς πίεσης, χρόνος και επίπεδο θερμότητας.

Το Aerify FLY έχει 3 διαφορετικά επίπεδα ισχύος συμπίεσης.

Πατήστε το κουμπί Επίπεδο συμπίεσης για εναλλαγή μεταξύ των διαφορετικών επιπέδων συμπίεσης - min (120 mmHg), med (180 mmHg), max (240 mmHg).

Η επιλογή του επιπέδου συμπίεσης είναι καθαρά υποκειμενική και εξαρτάται από διάφορα πράγματα όπως η περιφέρεια της γάμπας, η ανοχή στη συμπίεση, ο πόνος των μυών κ.λπ. Επιλέξτε το επίπεδο συμπίεσης που αισθάνεστε πιο ευχάριστο για εσάς. Η συμπίεση πρέπει να είναι σταθερή αλλά όχι επώδυνη.

Από προεπιλογή, ο χρόνος για όλες τις λειτουργίες είναι 20 λεπτά που είναι ο ελάχιστος προτεινόμενος χρόνος εφαρμογής. Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να κάνετε 2 ή περισσότερες συνεδρίες εάν το συμπιεστικό μασάζ είναι ευχάριστο.

Τα μανίκια Aerify FLY διαθέτουν επίσης ένα ενσωματωμένο θερμαντικό στοιχείο που βοηθά στη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων του συμπιεστικού μασάζ. Η θερμότητα αυξάνει φυσικά την κυκλοφορία και μπορεί να βοηθήσει στις φυσικές διαδικασίες αποκατάστασης του σώματος. Πατήστε το κουμπί Θερμοκρασία για εναλλαγή μεταξύ 3 διαφορετικών επιπέδων θερμότητας: +45 C, +50 C ή +55 C ή για να απενεργοποιήσετε εντελώς τη θερμότητα εάν η λειτουργία θέρμανσης δεν είναι απαραίτητη ή αν γίνει πολύ ζεστή για εσάς. Από προεπιλογή η θερμοκρασία είναι ρυθμισμένη στους +45C.

Οι τρόποι συμπίεσης:

Πατήστε το κουμπί M για εναλλαγή μεταξύ 3 διαφορετικών λειτουργιών συμπίεσης - ακολουθίας, κυκλικής και ολικής.

Λειτουργία 1 - Ακολουθία

Διαδοχική συμπίεση. Ιδανικό για προθέρμανση ή αποθεραπεία. Πρώτα φουσκώνει τον κάτω θάλαμο αέρα, μετά τον άνω θάλαμο αέρα, κρατούν και τα δύο για μια στιγμή και μετά ο αέρας απελευθερώνεται.

Λειτουργία 2 - Κυκλική

Κυκλική συμπίεση. Ιδανικό για ελαφριά αποθεραπεία ή μασάζ. Πρώτα φουσκώνει τον κάτω θάλαμο αέρα και μετά τον άνω θάλαμο αέρα ενώ ο πρώτος απελευθερώνει τον αέρα ταυτόχρονα. Στη συνέχεια ο κύκλος επαναλαμβάνεται.

Λειτουργία 3 - Ολόκληρο

Ολόκληρη συμπίεση. Ιδανικό για ένα έντονο μασάζ πριν ή μετά την άσκηση. Και οι δύο θάλαμοι αέρα φουσκώνουν ταυτόχρονα και στη συνέχεια απελευθερώνουν τον αέρα ταυτόχρονα. Στη συνέχεια ο κύκλος επαναλαμβάνεται.

 

Πώς λειτουργεί το Aerify FLY;

Το Aerify FLY είναι φτιαγμένο για τους μύες της γάμπας σας να τονώνουν ολόκληρο το κάτω μέρος του σώματός σας.

Το Aerify χρησιμοποιεί αέρα ή ονομάζεται επίσης πνευματική συμπίεση για να δημιουργήσει ένα δυναμικό και αποτελεσματικό μασάζ για τα πόδια σας. Πιέζοντας διαδοχικά διαφορετικούς θαλάμους των μανικιών, αυξάνει την κυκλοφορία του υγρού στα πόδια σας που βοηθά στην ταχύτερη ανάκαμψη από τον ενεργό τρόπο ζωής και τον αθλητισμό.

Το σώμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε όταν περπατάτε, οι μύες της γάμπας αντλούν φλεβικό αίμα πίσω προς την καρδιά σας. Οι φλέβες στη γάμπα σας λειτουργούν σαν μια δεξαμενή για αίμα που το σώμα σας δεν χρειάζεται σε κυκλοφορία σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή. Το στοχευμένο δυναμικό μασάζ συμπίεσης αέρα στις γάμπες αυξάνει την κυκλοφορία σε ολόκληρο το κάτω μέρος του σώματός σας και βοηθά το σώμα σας στις φυσικές διαδικασίες αποκατάστασης.

Αντενδείξεις

 • Μην χρησιμοποιείτε το Aerify FLY κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή με οποιαδήποτε ιατρικά εμφυτεύματα (π.χ. καρδιακούς βηματοδότες), ιατρικές ηλεκτρονικές συσκευές που διατηρούν τη ζωή, ιατρικό
 • ηλεκτρονικό εξοπλισμό.
 • Οποιαδήποτε σοβαρή καρδιαγγειακή νόσο,
 • Αρρυθμία,
 • Υψηλή πίεση του αίματος,
 • Κακή πήξη,
 • Οξύ πνευμονικό οίδημα,
 • Οξείες λοιμώξεις,
 • Οστεοπόρωση,
 • Επεισόδια πνευμονικής εμβολής,
 • Οξεία θρομβοφλεβίτιδα,
 • Εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση,
 • Θρόμβοι αίματος,
 • Κατάγματα ή εξάρθρωση οστών,
 • Ανοιχτές πληγές ή φλεγμονές,
 • Σοβαρές δερματικές αλλεργίες ή δερματικές μολυσματικές ασθένειες
 • Έντονη νευρικότητα, υψηλός πυρετός, σπασμοί, σπασμοί, μανιακή ανησυχία
 • Νιώθω πόνο,
 • Νιώστε ανεξήγητη κούραση,
 • Κάνετε μια χειρουργική επέμβαση ή είχατε μόλις μια.

Τεχνικές Προδιαγραφές

 • Βάρος - 0,6 KG (1 μανίκι)
 • Μέγεθος – 36 x 11 x 16 cm
 • Κατανάλωση ρεύματος – 5W
 • Έξοδος φορτιστή: DC 5V
 • Χρόνος φόρτισης: 4 ώρες
 • Εύρος πίεσης: 120-240 mmHg
 • Χωρητικότητα μπαταρίας: 2500 mAh
 • Χρόνος εργασίας: με θέρμανση - έως 1 ώρα, χωρίς θέρμανση έως 3 ώρες

!!! Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δυναμική συμπίεση αέρα !!!

2 χρόνια εγγύηση!Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .