Ζώνη Μέσης Aerify με 8 θαλάμους αέρα

159,96 €
SKU: AER00015
instock-amesi-paralabi.jpg
Ζώνη Μέσης Aerify με 8 θαλάμους αέρα

Ζώνη συμπίεσης Aerify με 8 θαλάμους αέρα. Συμβατό με μηχανήματα Aerify Standard Recovery Technology.

Περιλαμβάνεται - ιμάντας συμπίεσης, σύστημα εύκαμπτων σωλήνων.Προσοχή, ΔΕΝ περιλαμβάνεται η μηχανή!!!

Ζώνη συμπίεσης - ONE SIZE !
Μέγεθος ενήλικα - πλάτος ζώνης (ύψος) - 37cm
Μήκος (περιφέρεια) - Velcro ρυθμιζόμενο 92cm-120cm

 Για όλους όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν επίσης τη θεραπεία πίεσης στην κοιλιά, την πλάτη, τη μέση, συμπεριλαμβανομένης της εστίασης στο κάτω μέρος της πλάτης. Όταν ρυθμιστεί ανάλογα, μπορεί επίσης να προσφέρει πρεσοθεραπεία για άνω γλουτιαίους και καμπτήρες ισχίου!

Συνιστάται ανεπιφύλακτα για αθλητές crossfit, άρσης βαρών, ποδηλάτες, τριαθλητές, παίκτες χόκεϊ επί πάγου και άλλα κ.λπ. Οποιοδήποτε άθλημα ασκεί μεγάλη δύναμη και αντοχή στο κάτω μέρος της πλάτης και στους κοιλιακούς σας!Product Tags

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .