WARRIORLAB AMINO LIQUID 1000ML Cherry

31,90 €
SKU: WL01-136-022-02
PARADOSI-1-3-MERES.jpg
Περιέχει όλο το φάσμα των αμινοξέων. Τα αμινοξέα είναι τα δομικά υλικά που συνθέτουν τις μυϊκές πρωτεΐνες, κάτι που σημαίνει ότι παίζουν ζωτικής σημασίας ρόλο για την μυϊκή ανάπτυξη.

WARRIORLAB AMINO LIQUID 1000ML

Τι είναι; Το Amino Liquid της WarriorLab είναι ένα προϊόν καθαρών αμινοξέων σε υγρή μορφή.  Προσφέρει σε μία και μόνη δόση 10.000mg από όλα τα αμινοξέα που έχει ανάγκη ο οργανισμός προκειμένου να αναπτύξει το μυϊκό σύστημα και όχι μόνο. Η δράση των αμινοξέων είναι μεγάλη, ευεργετική και πολύπλευρη.

  • Όλο το φάσμα των αμινοξέων
  • Υγρή μορφή για άμεση απορρόφηση
  • Χωρίς Λακτόζη
  • Χωρίς Γλουτένη
  • 10.000mg αμινοξέων ανά δόση

Τι περιέχει; Περιέχει όλο το φάσμα των αμινοξέων. Τα αμινοξέα είναι τα δομικά υλικά που συνθέτουν τις μυϊκές πρωτεΐνες, κάτι που σημαίνει ότι παίζουν ζωτικής σημασίας ρόλο για την μυϊκή ανάπτυξη. Επίσης αυξάνουν την ενέργεια κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αναστέλλουν τον κίνδυνο καταβολισμού και ως εκ τούτου την πιθανότητα υπερπροπόνησης και τραυματισμού.

Πέρα όμως από τα καθαρά μυϊκά οφέλη, τα αμινοξέα παίζουν σημαντικό ρόλο σε όλες τις σωματικές λειτουργίες αφού κάθε ανθρώπινη βιολογική δραστηριότητα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στηρίζεται στην ύπαρξη και ανάπτυξη συγκεκριμένων πρωτεϊνών. Για παράδειγμα υπάρχουν αμινοξέα που ρυθμίζουν την καλή λειτουργία του κεντρικού νευρικού συστήματος αλλά και του εγκεφάλου, αμινοξέα που μειώνουν την πίεση και μειώνουν τον κίνδυνο καρδιοαναπνευστικών προβλημάτων, αμινοξέα που αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος και αμινοξέα που βελτιώνουν τη μνήμη αλλά και άλλα που βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου.

Επίσης περιέχει μεγάλη ποσότητα από το αμινοξύ Hydroxyproline, ιδιαίτερα ευεργετικό στην ενίσχυση των αρθρώσεων και των τενόντων. Μια δόση ΑΜΙΝΟ LIQUID λίγο πριν και αμέσως μετά την προπόνηση θα θωρακίσει το μυϊκό σύστημα από τον καταβολισμό και θα το οδηγήσει στην απόλυτη δύναμη, αποκατάσταση και ανάπτυξη.

Τι θα νιώσω; Ειδικά αν η διατροφή σου δεν είναι αυτή που πρέπει, με τα αμινοξέα θα νιώσεις περισσότερη μυϊκή ενέργεια και δύναμη. Θα πιάνεσαι λιγότερο και θα είσαι έτοιμος για την επόμενη προπόνηση. 

Γιατί να το αγοράσω; Λόγω της ιδιαίτερα φτωχής διατροφής σήμερα, λείπουν από το καθημερινό μας διαιτολόγιο τα πλέον απαραίτητα συστατικά, όχι μόνο για την αύξηση της μυϊκής μάζας αλλά και την διατήρηση ή και βελτίωση της συνολικής μας υγείας.

Όλοι γνωρίζουν ότι η βάση για την ανάπτυξη του μυϊκού συστήματος είναι όλη η μακρά σειρά των αμινοξέων. Αμινοξέων που δυστυχώς λόγω της σύγχρονης παρασκευής των τροφών πολύ συχνά χάνονται στην παραγωγική διαδικασία. Είναι λοιπόν κάτι παραπάνω από απαραίτητη η συμπληρωματική λήψη όλων των αμινοξέων.
Η μία λύση είναι να παίρνουμε το κάθε αμινοξύ ξεχωριστά, πράγμα που σημαίνει υψηλό κόστος σε χρόνο και χρήμα. Η άλλη λύση είναι το ΑΜΙΝΟ LIQUID της WARRIORLAB, όπου κάθε δόση προσφέρει 10000mg υψηλής ποιότητας αμινοξέων (όλη τη σειρά) σε υγρή μορφή για ταχύτατη απορρόφηση και μεγαλύτερη συγκέντρωση.

Με τι συνδυάζεται; Μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε άλλο συμπλήρωμα. Οι περισσότεροι το συνδυάζουν με ένα καλό προεξασκητικό, όπως το Complete Pump. 

*1 δόση των 20ml κάθε μέρα. Ανακινήστε καλά πριν τη λήψη.Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .