BIOTECH USA ULISSES CHARGER 760gr

30,90 €
PARADOSI-1-3-MERES.jpg
BIOTECH USA ULISSES CHARGER 760gr

BIOTECH USA ULISSES CHARGER 760gr

Συμπύκνωμα υδατανθράκων:με 2 είδη υδατανθράκων

  • με αναλογία BCAA 2: 1: 1
  • με L-καρνιτίνη
  • με βιταμίνη C Υψηλή περιεκτικότητα
  • Χωρίς γλουτένη

* Η δήλωση ισχύει για τα προϊόντα που διαλύονται στο νερό και είναι έτοιμα για κατανάλωση.

ULISSES THE #1 FITNESS ICON IN OUR GENERATION

Ο Ulisses εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπους να επιτύχουν τους στόχους τους. Κατά τη διάρκεια των 20 χρόνων που ασχολείται με το bodybuilding, ο Ulisses κατόρθωσε να οικοδομήσει μια απίστευτα αρμονική αλλά και τεράστια ποσότητα μυών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές διασημότητες τον ζητούν να τους βοηθήσει να φτάσουν σε τέλεια φόρμα. Ήρθε η ώρα να συμμετάσχετε και σε αυτή τη γνώση. Μαζί με τη BioTechUSA, η Ulisses δημιούργησε το φόρμουλα ενδοσυνεννόησης της σειράς Ulisses Series, το οποίο συνδυάζει την εμπειρία του αθλητή στο bodybuilding και τις επαγγελματικές δεξιότητες του premium brand που αποκτήθηκε στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής.

 ULISSES ON THE CREATION OF CHARGER

"Η εμμονή και η πίστη στον εαυτό σου θα είναι οι πιο σημαντικοί σύντροφοί σου στον δρόμο που οδηγεί στα επιτεύγματα των στόχων σου. Οι προκλήσεις που είναι ανυπέρβλητες και απαιτούν καταστάσεις είναι κοινές για όσους επιθυμούν περισσότερο και είναι πρόθυμοι να αναλάβουν δράση γι 'αυτό! Αλλά με τα κατάλληλα κίνητρα και την κατάλληλη υποστήριξη, τίποτα δεν είναι αδύνατο, πράγμα που είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ήταν σημαντικό για μένα να δημιουργήσω μια τέτοια φόρμουλα ενδο-προπόνησης που σίγουρα θα σας βοηθήσει. Αισθάνομαι ότι καταφέραμε να δημιουργήσουμε τη στήριξη που μου δίνει θάρρος να αναλάβω ακόμα πιο ακραίες προπονήσεις ". - Ulisses Jr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ CHARGER

Τα συστατικά περιλαμβάνουν το σύμπλεγμα υδατανθράκων, τα αμινοξέα BCAA, την L-καρνιτίνη και τη βιταμίνη C, καθένα από τα οποία μπορεί να είναι άριστοι σύντροφοι από μόνοι τους κατά τη διάρκεια μιας σκληρής προπόνησης!

Σύμπλοκο υδατανθράκων Το σύμπλοκο υδατανθράκων είναι μια σύνθετη ουσία που αποτελείται από δύο τύπους υδατανθράκων με διαφορετικούς γλυκαιμικούς δείκτες. Η μονάδα που αποτελείται από σύνθετους υδατάνθρακες υποστηρίζει τις διαδικασίες παροχής ενέργειας ιδανικά κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης.

Αμινοξέα BCAA Τα αμινοξέα BCAA (λευκίνη, ισολευκίνη, βαλίνη) ανήκουν στην ομάδα των απαραίτητων αμινοξέων. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα σας είναι ανίκανο να παράγει αυτά τα ίδια και χρειάζεται τροφή ή συμπληρώματα για να πάρει αυτά τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, οπότε είναι πολύ σημαντικό να τα προμηθευτείτε από μια εξωτερική πηγή σε κατάλληλο όγκο και αναλογία. Στον Φορτιστή αυτά τα αμινοξέα είναι παρόντα σε μια φυσική αναλογία που εμφανίζεται επίσης στον μυ (2: 1: 1). Ενισχύουν τα αποτελέσματα του άλλου εξαιρετικά για τη δημιουργία μυών και τη συγκράτηση μυών.

L-καρνιτίνη Το πιο δημοφιλές δραστικό συστατικό που υποστηρίζει τη διατροφή είναι η L-καρνιτίνη, η οποία είναι μια ένωση που περιέχει αμινοξύ που διατίθεται στο ανθρώπινο σώμα. Δεδομένου ότι η καρνιτίνη είναι ένα συστατικό του συστήματος μεταφοράς λιπαρών οξέων, η ενέργεια που περιέχεται στα λίπη καθίσταται διαθέσιμη μέσω αυτού, δηλ. Είναι αναγκαίο το λίπος να μετατραπεί σε ενέργεια.

Βιταμίνη C Η βιταμίνη C που περιέχεται στο προϊόν συμβάλλει στην τακτική παραγωγή ενεργειακών διεργασιών του μεταβολισμού, στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

 Σε 1 δόση (38 g):

  •  30 g υδατανθρακικού συμπλόκου
  •  4000 mg BCAA σε αναλογία 2: 1: 1
  •  1000 mg L-τρυγικού L-καρνιτίνης από αυτό: L-καρνιτίνη 680 mg
  •  80 mg βιταμίνης C

Συνιστούμε το Charger εάν:

- θέλετε να διαμορφώσετε το σώμα σας

-χρειάζεστε μια μικρή επιπλέον επιμονή για τις προπονήσεις σας

- για αθλητές αθλητικών αγώνων, αθλητές αντοχής, για προπονήσεις CrossFit

- όσοι αγαπούν τα γεύματα σε σκόνη

Όπως όλα τα προϊόντα της BioTechUSA, έτσι και το Charger αποτελείται από ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά.

1 μερίδα (38 g, 1 κουταλιά μέτρησης = 2 γεμάτα κουτάλια σούπας) με 500 ml νερό μέσα σε ένα shaker.Καταναλώστε μία μερίδα ημέρα κατά την διάρκει της προπόνησης.
*Η PHYSIOMART δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.Αν έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς κάποιο από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, για αποφυγή τυχόν λάθους ρωτήστε το εξειδικευμένο προσωπικό μας.Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα 


Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1