ΞΥΛΙΝΟΙ ΚΡΙΚΟΙ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ

64,90 €
SKU: GU60101
instock-amesi-paralabi.jpg
ΞΥΛΙΝΟΙ ΚΡΙΚΟΙ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ

Οι ξύλινοι κρίκοι της GearUp είναι ιδανικοί για ασκήσεις ενόργανης γυμναστικής. Είναι κατασκευασμένοι από κόντρα πλακέ θαλάσσης και πλαισιώνονται από υψηλής αντοχής ιμάντες. Η διάμετρος της λαβής των κρίκων είναι 32 χιλιοστά και εξασφαλίζει στους αθλητές σταθερό κράτημα ακόμα και χωρίς τη χρήση μαγνησίας. Οι ασφάλειες των ιμάντων είναι τρομερής ανθεκτικότητας με αντοχή πέντε τόνων.

  • Διαστάσεις Προϊόντος : 5μ – 32 χιλιοστά(διάμετρος λαβής)
  • Διαστάσεις Συσκευασίας : 30 x 30 x 15 εκ. (Μήκος x Πλάτος x Ύψος)


Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:2

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .