X-FIT GYM RESISTANCE BANDS (5 LEVELS)

28,60 €
28,58 €
You save:
0,02 €
28.6
-0,02 €
SKU: XF03-003-689
instock-amesi-paralabi.jpg
X-FIT GYM RESISTANCE BANDS (5 LEVELS)

X-FIT GYM RESISTANCE BANDS (5 LEVELS)

Τώρα μπορείτε να έχετε ένα πλήρες γυμναστήριο σε μια τσάντα. Είναι μικρό, είναι πρακτικό, είναι δυνατό και τέλειο. Ένα ολόκληρο σετ από 5 διαφορετικά λάστιχα με τις λαβές τους για αστράγαλο, το χέρι και ένα γάντζο για να το κρεμάτε στην πόρτα. Πέντε διαφορετικά χρώματα για πέντε διαφορετικά επίπεδα αντίστασης. Μπορείτε να τα έχετε όλα με μια λαβή και συνολική αντίσταση που φτάνει τα 68kgr!!!

  • Σχεδιασμένο για αερόβια και αναερόβια άσκηση, φυσική κατάσταση και απώλεια βάρους.
  • Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με βάρη και άλλο εξοπλισμό γυμναστικής.
  • Μπορεί να γυμνάσει αποτελεσματικά τους μυς, να αυξήσει τη δύναμη σας, να γραμμώσει το σώμα ή απλά να βοηθήσει στην αποθεραπεία ή φυσικοθεραπεία σας.
  1. 5 διαφορετικά επίπεδα αντίστασης
  2. Περιλαμβάνει ιμάντες αστραγάλου, χειρολαβές, λαβή πόρτας
  3. Σε μια πρακτική τσάντα για εξωτερική προπόνηση, ταξίδι ή διακοπές


Product Tags
Τεμάχια ανά συσκευασία:1

Η Physiomart δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
Τα προϊόντα παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία και όχι συναρμολογημένα εκτός αν έχει προηγηθεί συννενόηση . Επιπλέον, προσπαθούμε να δείξουμε όσο το δυνατόν ακριβέστερα το χρώμα των προϊόντων μας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ποιότητα, η διαμόρφωση και η ανάλυση της οθόνης της συσκευής , που ενδέχεται να αλλάξουν την αντίληψή τους. Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να υπάρχει κάποια διαφορά χρώματος μεταξύ του πραγματικού προϊόντος και του προϊόντος στην οθόνη. Τέλος,
Στα προϊόντα οικιακής χρήσης η εγγύηση δεν ισχύει εφόσον χρησιμοποιηθούν για επαγγελματική χρήση πχ Studio γυμναστικής, Φυσικοθεραπευτήριο, Γυμναστήριο Κτλ . Εάν δεν είστε σίγουροι επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει .